Příspěvky od počátku až do rána 31. ledna 2005
20. Re: Re: 31. 01. 2005 - 08:44
Alibaba: jen a píe, zkopíroval jsem si seznam nadávek co vyblil do txt, nikdy neví kdy se ti budou hodit, je jich dost :)19. Re: Re: 31. 01. 2005 - 08:14
Alibaba: mozna by se nize uvedeny "jedinec" mohl objevit tez na jidelnim listku po boku pstrosa v nasi oblibene restauraci (cimz nechci rict, ze bych si to objednal - schizofrenni rizecky nejsou muj obor) :))18. Re: Re: 31. 01. 2005 - 01:03
Mira9: No být tebou, moc bych jej u k psaní nevyzýval...to ti ten první příspěvek nestačil???:...:o))Heavy battle cruiser ......no comment....only respect....
17. Re: 31. 01. 2005 - 01:02
calvera: No viděl jsem to,kdy to tu sem ten "zoufalec" dal a jetě na to nikdo nereagoval,ale opravdu jsem zváil,e nemá cenu se namáhati zmáčknout jakoukoliv klávesu na klávesnici a tvořit na to reakci......:o)))....Prostě těko říci jestli je to zase někoho nejapný ert a nebo pokus nějakého experta o "cosi"....smysl čeho zcela uniká....:o))Heavy battle cruiser ......no comment....only respect....
16. Re: 30. 01. 2005 - 17:46
fantom fora: asi ti trochu hrabe..tak nám povídej jaké jsi měl dětství, měl jsi hodné rodiče? Nezasedla si na tebe ve třetí třídě učitelka?15. Re: 30. 01. 2005 - 17:46
fantom fora: asi ti trochu hrabe..tak nám povídej jaké jsi měl dětství, měl jsi hodné rodiče? Nezasedla si na tebe ve třetí třídě učitelka?14. Re: Re: 30. 01. 2005 - 17:44
Fractal: to je pravda, já jsem trochu nadřazenej, ale jinak je to stejný.. :)13. 30. 01. 2005 - 14:58
:)) bóbyka :))))12. Re: 30. 01. 2005 - 14:39
fantom fora: Nestresuj, to ja jsem ti sezral toho psa. Mimochodem byl teda hrozne zivenej, ten bordel ve strevech, to se jen tak nevidi. A ta jatra? No hruza.Placaty pikap je nejlepsi ferary!
11. Re: 30. 01. 2005 - 14:35
fantom fora: vim, kde bydlis! :)))10. 30. 01. 2005 - 13:17
:-)))))))))))))) co je zas tohle????????????? vy se fakt nudíte :-)))))a to uvidí alibaba ...9. 30. 01. 2005 - 12:16
vidím vás................a slyím vás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!8. Re: Re: 30. 01. 2005 - 10:46
Mira9: Nejsme si rovni - ani omylem! Tohle muze rict jen clovek s mozkem proletare! :))) Naivko! :)7. Re: help 30. 01. 2005 - 10:15
fantom fora: Clovece synku, ty mas ale FAKT smulu :-)))Placaty pikap je nejlepsi ferary!
6. Re: 30. 01. 2005 - 08:49
Fractal: tady jsme si vichni rovni, take nejde rozdělit práva :)5. Re: help 30. 01. 2005 - 02:25
fantom fora: Jsi důkazem toho, e holocaust byla blbost. Do plynu patří ty...4. 29. 01. 2005 - 23:54
Ja to rikam porad, ze demokracie vede jen k tomu, ze tu kterejkoli kokot zalozi nejakou rubriku a Honza je prilis nepruzny na to, aby udelal mazani pro vybrane adminy popripade aby to smazal sam...3. 29. 01. 2005 - 20:30
jezisi kriste, co je zas tohle....?? Jeste ze je to v rpislusne rubrice.... :)2. 29. 01. 2005 - 17:53
tak co, nepřejel tady někdo popisovanýho psa?1. help 29. 01. 2005 - 13:39
Neustále ji tři roky, tady do mne kopou neznámí telepati proudem a snaí se mě paralyzovat či dohnad k infarktu (momentálně míří do srdeční krajiny, páteře, ledvin, končetin, genitálií). Olomouc v okruzích ulic Karafiátová 1, Komenského 9, Kosmonautů 29 a v obci erůvky u Olomouce, v sídlech divokých sadomasochistických lezeb - Iljíčoven! Dne 7. 1. 2003 mě v Olomouci u obchodního centra "Senimo" okradli! V pátek 10. 1. 2003 jsem na Karafiátově 1 v Olomouci omdlel! Vykradli mi 3x chatu, a postupně mi ji ničí v obci Huzová u temberka na Moravě. Moui se na mě domluvily! Pakazily mi opět oba domovní zvonky. Dnes mi prokoply schránku. Jetě ten den zástřel na nohy + ukájení hlasů, přeszové povídání s křečemi. eptají mi do due, e jsem omyl, buzerant, úchyl, kurvouek, kurvíla, nekňuba, hajzl, debil, zmetek, "zhlópni", "pokuse", "blbečku", "nech to na pokoju", "me se vrátime", "vrahu", "dé s tim pokoj", "vypadni", "sbohem", "hlópiste", "poseroutko", "rusáku", "uhoň si k smrti", "prosím tě odendi", "má piču", "oun", "uhoň si", "nasadili jsme ti parohy", "děvko", "mastubuj", "jsi zloděj", "popros", "ticho buď", "gumo", "sbohem", "pičomane", "chci tvou smrt", "nudi", "nebuď", "uhoři", "ty hovado jedno", "prasata", "mizere", "onane", "cikáne", "patniste", "leme ti", "končiste", "kopnu tě", "vechny děti u nás dělá armáda", "zkolabuje" a tvoje orgány pouijeme pro někoho jiného", "nebuď", "hovadiku", "ílen", "zdechni", "polib mi prdel", "moulove", "smrdí", "lup ho", "u musí nahoru", "ty si Hitler", "odrazí se od banánu", "se démon", "průo", "buď pis", "hovade", "podřízni se", "di do paty", "mizero", "já tě rozkopnu hlavu", "otevři se", "spadni", "nesmíme mít s tebou sexuální styk", "utikej", "nech nás na pokoju", "provokujeme tě", "máme gorilu", "nechoď tady", "dacane", "poberáku", "probuď se", "nenávidíme tě", "jdi do hajzlu", "hazliste", "blbe", "móliste", "zrůdo", "otravuj sja", "chce dítě", "nedělé mě takovy věce", "ooustáme, umučíme a zavradíme ti přítelkeně", "tvůj otec oustá holky který se ti líbí", ""nastříkaly jme tvé oblíbené holce sperma do pusy", "ojeli ji vichni tví známí", "vyser si voko", "brečilku", "ulínkove", "se poslední", "jménem republiky ádný cukrbliky", "vygósja do zakóda", "zbafni si miminko", "kopání do tebe je veřejná soutě", "odněs to", "půjde do kriminálu", "lisk ho po tlamě", "sbohem", "bě do pate", "maluj se", "ou óraze", "pode do kanálu", "kreténe", "čurente", "soustavně podvádíme tě", "odsoudíme tě k smrti", "zabijeme tě", "plichneme ti kyselinu do ksychtu", "dáme ti bonbu", "zhebni", "musí odejít z tohoto světa", vyrábíme jenom ílence", "picneme tě", "zakroutíme tě krkem", "uhoř", "dostane pistolu", "dali jsme ti jed", "dali jsme ti drogu", "oběsíme tě", "lápnem tě", "jse debil", "utrhnu tě hlavu", "máme granát", "vyletí do povětří", "píchneme tě injekci", "vyletí atomovka do vzduchu", "rozbeju tě patěko za to", "kluci tě zavradí" a v neposlední řadě - "mu Vás přejede", od úřednice!, Nakazily mě svrabem a mám jebáky po celém těle, u od útlého mládí! Tvrdí, e zabilli dívku Moniku, do které jsem se zamiloval! Prý ji umlátily v přívěsu ke kamionu a vyhodily na smetitě. Při sepisování zástřel na týl, do ledvin a do hlavy. Neustále mi cuká prvé oko v pravém koutku. Kopou mi také sřídavě do obou uí. kodná mi kazí přístup na sí! Posmívají se mi, e jsem teplou, homosexuál a nechtějí mi dát dívky o které stojím, ačkoli jsem heterosexuál! Některé servery mou zprávu maou. 14. 3. 2003 mi pokazily emailovou potu. Dne 15. 2. 2003 mi neznámí telepaté zlikvidovali vysavač! Kopou také do mého psa a do kočky, kterým se tvoří podkoní nádory a bradavice! Dne 27. 6. 2003 mi otrávily pejska, který na hodinu zcela ochrnul! Pes se mi nakonec ztratil úplně! Dnes ji vím, e mou sestru srazily autem a mne srazily z kola hned 2x, o čem jsem si myslel, e jde o náhodu. Prolévám se minerální vodou "Magnesií", odvarem z meduňky, čajem "Zelený drak" spím v alobalové krychli, pojídám hořčíkové tablety, ale to ve mou situaci pouze zmírňuje... tel.: 732788680, který je vak odposlouchávám, nebo e-mail: d.dvoracek@tiscali.cz, kde mi zadrují potu! Kazí mi také práci, nechávají vracet mé potovní zásílky k odeslateli, rozdrbávají počítače, nevyplácejí výplaty a nechtějí dát sociální podporu do výe minimálního příjmu! P. S.: Prosím vechny, kteří se Zkopaným sympatizují, aby tuto zprávu ířily sítí!Podpora rozvoje (reklama)
(c) 2005-2013, USMotors
Při potížích napiste na info@usmotors.cz)