Příspěvky od večera 14. listopadu 2002 až do noci 20. listopadu 2002
40. Re: Brabčák 20. 11. 2002 - 02:09
Brabcak: nějakej Goerg W....Rubas nema kapsy...
39. Re: Brabčák 19. 11. 2002 - 23:45
Brabcak: si pi, zrovna jsem se nad tím zamýlel, kdy jsem psal článek do "ve zkratce" na zítra (za 5 min)38. Re: Brabčák 19. 11. 2002 - 23:18
Díky kolego! A jsem rád, e se líbí! No pýchou se dmu jako ába! :-) Tak u se těím, a ty nae milovaný kola někde zahvízdaj u udělaj pěknej palír. A tu ty lidi taky viděj, jak vypadá auto! Ostatně dnes přijel nějakej Goerg W. a mám pocit, e si to přifuněl v tuze pěkný káře! Nebo se pletu? :-)37. Brabčák 18. 11. 2002 - 22:26
Je Brabčák má ikonku a pěknou :)36. Re: Jina varianta AED 18. 11. 2002 - 14:56
vladyk: Řekne, e má vyjímku. Ty jsou jen ve velkým techničáku.35. Jina varianta AED 18. 11. 2002 - 14:53
ace2: tu jinou variantu mám já - s autem jsem vyfasoval pouze tu zadní čtvercovou, přední prostě nebyla (a ten machr si ji namaloval - dost hnusně, mimochodem) na kus lina...Rubas nema kapsy...
34. Re: Na Buicka nedám dopustit ! 18. 11. 2002 - 11:53
O.K. Proste to tak bylo! A diky za vysvetleni! A pozitivni zprava - vcera jsem eliminoval ten "silenej" zvuk u praveho predniho kola. Blba nadrzka na tekutinu do zadniho odstriokovace. Nikdy bych nerekl, ze to bude delat takovej randal! Ale je to pryc! :-) Blaho! A kolego, nemas ve svem okoli nekoho, kdo by chtel dat pryc nejakou rozumnou ctyrkolku v pic-upu?33. Re: Na Buicka nedám dopustit ! 18. 11. 2002 - 10:33
No IMHO je to jasný. Se prostě udělalo několik tisíc (desítek tisíc) speciálních verzí SPZ kdy je jedna čtvercová a druhá obdelníková. No a ty Praha měla na skladě pro případné zájemce. Tedy je to odliná série od klasických značek. Stejně tak serie modro lutých SPZ a luto černých (nicméně ani jedno u stejně neexistuje)
32. Re: Na Buicka nedám dopustit ! 18. 11. 2002 - 10:22
O.K. Ale preci jen tvar nemuze byt rozhodujici? Vzdyt ty SPZ-ky se vydavaj jako serie po sobe jdouci. Takze neni mozny, aby nekdo cekal az prifrci dalsi vozidlo, ktery potrebuje dva ruzne tvary znacky a dle toho ji prideloval, ne? Nebo to vubec nechapu, a je to tak! Ikdyz - no, nejak mi to kulha! Brabcak31. Re: Na Buicka nedám dopustit ! 17. 11. 2002 - 22:23
AED je speciální serie SPZ (pochopitelně jí mám taky) jedná se o SPZ kdy je jedna dlouhá a druhá čtvercová. Tedy doufám, jinou variantu jsem neviděl.30. Re: Na Buicka nedám dopustit ! 17. 11. 2002 - 21:51
Zdravicko kolego, diky za obsahlou reakci. Parada! Toho vinovyho registruju - tusim ze je to nekdo z Vrsovic. Druhej, tmave modrej s woodgranem je v Nuslich, treti zlatej v Holesovicich, dalsi chlapek jezdi s Pontiacem (tusim 6000) - coz je vlastne totez, v sedomodry metle s woodgranem. Dalsi - ale uz zakulacenej model r. 89 - jsem videl pred rokem v Hostivari - byl na prodej - ale pak zase ne - nejaka levarna! :-) No a konecne chlapek z Brevnova ma hranatej sedam - pekna modra metla a v bezva stavu. A na Hradcansky - tj. Dejvice - tam ma nejaky ucho uz toho novejsiho v bilym laku a pekne na nej kasle. Je to dost zvlastni postava!?? Teda ten chlapek, jasne! A prosim Te, jak je to s tim AED? Jak jsem koukal, maj to snad vsechny ameriky u nas? Moc tomu nerozumim? Asi si na tom sedim - ale i to je mozny!? Jo - jinak ja mam starou dobrou hranatou krabici, v tmave zeleny metle dole a svetle sedo-zeleny metle nahore. Paka dole, ale slabsi motor to rozhodne nema! Klasika 3.8i V6. Jen se mi pred tydnem podelal prepinac na dalkovy svetla - vsechno ostatni na ty pacce facha - ale dalkovky si holt nezapnu. Kdybys vedel jak z toho ven, myslim jinak nez si nechat za nejaky sileny penize privezt novej dil, dej vedet. No treba by se nam - tedy tem "buickarum" - tyhle vymeny informaci mohly jednou hodit? Zatim cus a pokud to dopadne, poslu foto toho sveho krasavce. Ikdyz pravda - v National Geographycu by mi to asi nevzali? Brabcak29. Servis 17. 11. 2002 - 13:23
Marty: Jeste me tak napadlo, jak to vypada v Pardubicich se servisem na ameriky? Rodice mozna budou kupovat novy auto, a kdyby se tady dala servisovat, tak jim treba tu ameriku vnutim :)28. To Marty 17. 11. 2002 - 13:07
Tak ten Century co obcas stava na Dukle okolo autoprodeje skoda je tvuj? Docela cassto ho tam vidam, kdyz chohdim ze skoly ... A toho Park Avenue znamm taky. Nevis, jestli jsou v pcich jeste nejaky ameriky? Ja zatim nic moc nevidel (krome toho zelenyho RAM 2500). Jinak ja jsem ted nejakou dobu jezdil s Cortinou Mk III (labut) ale z fin. duvodu ji bohuzel prodavam. Az budou prachy, tak snad bude amerika ...27. Re: Na Buicka nedám dopustit ! 15. 11. 2002 - 15:43
Marty: Podívej se na ná web www.tady.cz/cadillac do rubriky zajímavosti, je tam popsána kompletní historie modelu Eldorado včetně tech. inf. a obrázků, take zjistí jak se jednotlivé modely od sebe líí.
400 koní, tady nikdo nemá, tedy jsem takové Eldorado neviděl, ani o něm neslyel. Ale motory 8.2 u kterých byl sniován výkon postupně a na 190 koní !!!! jezdí docela dost. Popravdě kdy s ním jede, tak na tom zase toho tolik zajímavého není. Prostě klasický americký motor. Ale to bylo tím, e jsem nikdy nejel s 400Hp. Tenhle model byl snad 76 tedy u s velmi nizkým výkonem. 400Hp by jezdilo asi jinak :))) Ovem on ten výkon u amerických aut je orientační. někdy papírově nalápnuté auto jezdí celkem normálně a někdy zcela nevýkonné auto jezdí jako blesk. Jinak ta 8.2 má neskutečnej kroutící moment. Tuím, e něco kolem 700Nm. Ostatně je to v tabulce na naem serveru.
26. Re: Na Buicka nedám dopustit ! 15. 11. 2002 - 15:26
ace2: Svatá pravda. Nechají se ty ročníky 71-73 od sebe zvenku poznat? Od 74 u byly hranatý světla, pokud se nepletu a 70 vypadá úplně jinak. Mimochodem, běhá tady u nás nějakej kousek s tím 400 kobylovým agregátem? Ten zvuk musí bejt váně zaplavující. O víkendu se budu muset podívat do chytrý kníky - Encyclopedy of American Cars 1930-1990, tam je úplně vechno. Nebyla to tenkrát levná sranda, ale stálo to za to. Já si v ní listuju vdycky kdy jsem natvanej a parádně se uklidním.25. Re: Na Buicka nedám dopustit ! 15. 11. 2002 - 14:07
Marty: Tak to je váně smutné. el bohu, takhle končí hodně aut. Je to jetě smutnějí o to, e 1971 bylo jedno z nejvýkonějích Eldorado, co se kdy vyrobilo. Jeho motor o obsahu 8.2 litru (500 cui) měl výkon tuím 385 koní. Výkonějí bylo jen Eldo z 1970, které mělo rovných 400 koní. Je to největí seriově vyráběný motor, co se kdy vyráběl a vlastně to platí do dnes. (Moná nový Viper má o pár cmm větí, taky je to toti 500cui)
Holt auto, které mohlo dělat čest svému novému majiteli a svému výrobci, ted hnije u kteréna co ho neumí prodat :(
24. Re: Na Buicka nedám dopustit ! 15. 11. 2002 - 13:19
2 Brabcak : OK, nejak to vykoumáme, já jsem prakticky denně k chycení na pvp@tev.cz , docela by mě zajímalo, kolik těch Century tady běhá. Kombíků asi moc ne, já vím o jednom, kterej je úplně stejnej jako ten můj (dvoutónová zlatohnědá metalíza, 3.8V6) a taky má AED (co taky jinýho,e), před pár rokama jsem na sraze v muzeu v Leanech viděl modrýho s woodgranem, byl to asi mení motor s pákou na podlaze, brácha kdysi v Praze viděl edostříbrnýho taky s řazením dole. No a pak sedany - nějakej tmavě modrej byl letos v Brně na sraze a před časem byl v AAA na prodej ´94 vínově červenej za docela dobrý peníze, osobně jsem ho neviděl. U nás v Pardubicích jezdí tuím e Park Avenue tak ´91-93 (?) tmavě hnědej - hranatej seden, ale u troku zakulacený linie, má to nějakej policajt, musím s ním někdy dát řeč. Samozřejmě jich bude víc. Tipuju to tak 30-40 celkem. Dát to nějak do kupy, to by nebylo marný... A teď něco pro Cadillacáře - a budete mít někdy chu dát někomu přes hubu, zajeďte si do obce Zaječice (okres CR), tam u 4 roky stojí v bazaru (no, spí je to lepí vrakovitě) Eldorado Convertible ročník 71, 72 nebo 73, tmavě červenej s bílou kůí a střechou, ovem teď u totálně v hajzlu. Celou tu dobu venku, rez u hlodá, interiér dobitej, znaky, lity pryč, střecha děravá, Sodoma Gomora. A to byl tenkrát pojízdnej, ten magor, co mu to patří, by za něj chtěl 300.000,- (idiot) jinak ho neprodá. Dneska by ta renovace u asi neměla smysl a chudinka tam shnije. Dneska jsem ho zase okukoval a toho kreténa bych roztrh jak hada. Fakt koda. Holt i takhle můe skončit aristokrat - smutná podívaná. Toho vola přivázat řetězem k nárazníku a povozit.23. Re: Na Buicka nedám dopustit ! 15. 11. 2002 - 00:01
Zdravicko, má pravdu. Neni nad full-size! Zrovna nedavno jsem objevil par peknejch obrazku odkud kam, ze se vlastne Buick na tyhle ceste sine! Jedno lepsi nez druhe! A na to pivco - na to se vic nez tesim - ikdyz jak rikas - casu neni na zbyt. Ale mas-li mail, posli mail a muzeme neco naplanovat v delsim casovym horizontu. Treba se nas tech Buickaru sejde vic. Muj mail: brabec.lts@lobkowicz.cz. Allways available! :-) Zdar22. Re: Na Buicka nedám dopustit ! 14. 11. 2002 - 22:24
vladyk: Kdepak Lenin u pár let touí po pravém pohřebáku, nebo flowercar, nebojaxetojmenuje.21. Re: Na Buicka nedám dopustit ! 14. 11. 2002 - 22:10
ace2: no, je to kapku jiná marka, ale co třeba tohle? :-)Rubas nema kapsy...
Podpora rozvoje (reklama)
(c) 2005-2013, USMotors
Při potížích napiste na info@usmotors.cz)