Příspěvky od počátku až do odpoledne 17. října 2011
20. Re: 17. 10. 2011 - 15:05
sts_v8 (18): rekl bych, ze kdyz jsi zvykly na zadni nahon tak je to uplne parada - nejakou dobu s tim jezdila zena a dost jsem se divil co vse zvladala...Lancia Delta HF Turbo -> Skoda Felicie -> Skoda Fabie -> Cadillac CTS -> Hummer H2 -> Chevrolet Cavalier
19. 17. 10. 2011 - 15:00
tak jako napsal cts ala moutfielad a jezto jsem jej mel, tak jsem sdelil sve dojmy...Lancia Delta HF Turbo -> Skoda Felicie -> Skoda Fabie -> Cadillac CTS -> Hummer H2 -> Chevrolet Cavalier
18. Re: 16. 10. 2011 - 17:57
MARKUS (17): díky za info. asi do něj na jaře půjdu. jak se s tím jezdí v zimě na hory?17. Re: 16. 10. 2011 - 16:58
sts_v8 (12): cts s 2,6 a manuálem je v podstatě omega po fejsu. není ani dobrý ani špatný.. rozhodně lepří než omega. podvozek je zcela bravurní, u 2,6 man byl problém s uúnikem oleje z amary kolem kardanu. a pak bolestí hardy spojka na kardanu. přední nápravy slabší na spodních ramenech. dost umírají kuláky a je jedno jestli je tam 2,6 nebo 3,2. jinak auta nereznou a lektrika docela funguje. slabší článek byl problém s vybíjením batarií. způsoboval to altík a vadý regulátor který pak povraždil i dioďák. interiér je čistě dobový :-)) někomu se nelíbí a někdo je z něj auf. Mám 3,2 v automatu. rozhodně ho neštříme a zatím spokojenost. A teď problém se chcípáním a stabilizací a ABS. CTS používá ABS od tevesa nebo ATE což je v podstatě furt technologie BOSCH. je to legrační ale pokud ti odejde sdružená brzdová žárovka tedy dvouvlákno tak se může v jistém případě stát že přes systém kontoly osvětlení dojede ke zmatení jedbotky ABS která je v podstatě jednotka ESP a ta pak provede divnověc že motor dokáže běžet i po vyndání klíčku ze zámku. při diagnostice pak ŘJ píše špatnou komunikaci a vypíše asi dalších pět nesmyslných a nenexistujícíh chyb. Tento stav také nastane když do sdružené patice pro dvouvláknovou žárovku dá AKTIVNÍ HLUPEC jednovláknovou a tím dojde k výše popsanámu jistému případu :-)) tento jistý případ se může stát když dvouvláknovka praskne tak že vlákno osvětlení spadne jedním koncem na vlákno brzdy a prapodivná závada je tu :-))) . Tenhle jev je popsán v servisních bulletinch třeba MB Sprinter který používá zcela identický systém .www.cadillac.cz www.odtahovkanonstop.cz
16. Re: Elektrika 16. 10. 2011 - 16:45
eiffel (3): :-))))))))) pánové a ostatní... nevím jak můžete reagovat zodpovědně na dotaz když pán nám tu ani nepíše o jaký modelový rok se tu jedná.. imho nazmiňuje ani motorizaci a už tu padají rady. Opravdu se vám nedá upřít snaha pomoci kolegovi. Ale ruku na srdce... není lepší někdy držet hubu když nic nevím.. páč v pozdějším znění pak můžete vypadat jako aktivní blbec a to není uplně ideální :-)))))) CTS jsem v dízlu fááákt nevidělwww.cadillac.cz www.odtahovkanonstop.cz
15. Re: 13. 10. 2011 - 19:27
sts_v8 (14): Promin, uz se nepamatuju, uz druhym rokem to auto nemam...Lancia Delta HF Turbo -> Skoda Felicie -> Skoda Fabie -> Cadillac CTS -> Hummer H2 -> Chevrolet Cavalier
14. Re: 13. 10. 2011 - 17:35
bSir (13): tak jasný no. kolik je tam interval na výměnu?13. Re: 13. 10. 2011 - 16:33
sts_v8 (12): Nj, ale jde o tom co s tim delal predchozi majitel :-(Lancia Delta HF Turbo -> Skoda Felicie -> Skoda Fabie -> Cadillac CTS -> Hummer H2 -> Chevrolet Cavalier
12. 13. 10. 2011 - 15:21
to mi příjde jasný, oleje jsem zatím vždy měnil pravidelně jak v automatech tak i v manuálech11. 12. 10. 2011 - 17:37
praveze jsem mel na mysli manualni prevodovku - aby nebyla predchozim majitelem podcenena pece o ni... pak se ti klidne muze stat ze si takhle jedes a krom 1 a 2 tam nejdew nic zaradit...Lancia Delta HF Turbo -> Skoda Felicie -> Skoda Fabie -> Cadillac CTS -> Hummer H2 -> Chevrolet Cavalier
10. Re: CTS 12. 10. 2011 - 15:25
sts_v8 (9): odhaduju ze je tam stejnej problem jak s manualem v Chryslerech. Malo kdo vi, ze se musi periodicky menit olej i v mechanickym spajzu, a proto odchazeji.Go Fast... or Go Home!
9. Re: CTS 11. 10. 2011 - 20:33
bSir (8): co se děje s převodovkou? máš na mysli automat? absolutní většina Mountfieldů má manuál, na tej snad není co řešit.8. Re: CTS 11. 10. 2011 - 16:00
sts_v8 (7): Bacha na prevodovku, jinak tusim jsou ty 2.6 motory jedny z horsich a 3.2 jsou nejmin problemove...Lancia Delta HF Turbo -> Skoda Felicie -> Skoda Fabie -> Cadillac CTS -> Hummer H2 -> Chevrolet Cavalier
7. CTS 10. 10. 2011 - 22:35
Poslední dobou mi padl do oka Cadillac CTS, zejména kvůli dobrejm cenám za ty Mountfieldy co tu jsou na trhu :) Na co si dát u něho pozor při koupi? Jsou tam nějaké specifické závady? Co ten motor 2.6 133kw, je to držák? Jak by se tvářil na montáž plynu?6. Re: Elektrika 06. 09. 2009 - 13:18
bSir (1): teda nevim jestli je to relevantni.. neco podobneho se mi stalo u opela omegy, dokonce sem mohl vyndat klicek, ale motor chcipl vzdy az sem uvolnil brzdu. Zadni brzda mi rovnez nesvitila, po vymene zarovky v zadnim svetle se to vyresilo. Moc nechapu jak to mohlo byt propojene, ale fungovalo to (pac to nebylo moje auto tak sem se v tom vubec nehrabal). Tezko rict jestli to muze mit caddy podobne, ale on je to vlastne taky trochu opel:))"If it rolls, floats, fu.ks, or flys you've got problems."
5. Re: Elektrika 06. 09. 2009 - 12:14
powerball (4): je to benzinovy motor bez turba.Lancia Delta HF Turbo -> Skoda Felicie -> Skoda Fabie -> Cadillac CTS -> Hummer H2 -> Chevrolet Cavalier
4. Re: Elektrika 06. 09. 2009 - 12:12
eiffel (3):do ctska se turbo diesly nedavali mam pocit :)3. Re: Elektrika 06. 09. 2009 - 12:06
bSir (1): na to pozor, mohlo ti odejít turbo, přisává si olej (zvýšená spotřeba oleje), a proudící vzduch unáší olej do sání a válců, kde se spaluje. Pokud se ti tam nastřádá dostatek oleje, ty to prošlápneš, chytí to tlak, unese to víc oleje než obyčejně, dostaneš se na maximum otáček dieselového motoru (5-6.000 není problém), motor to nevydrží a čau. Stalo se nám to na jednom scorpiu a jednom mondeu.This world is sick...
2. Re: Elektrika 06. 09. 2009 - 11:51
bSir (1):podle mě to s elektrikou nemá nic společnýho - budou to nejspíš tzv. samozápaly, obvykle způsobený žhavejma usazeninama (karbonem) ve válcích a nebo nevhodnejma svíčkama... ale Cadillac není moje parketa, počkej si na někoho zkušenějšího.Ford - auto pro ty, co se niceho neboji. Sralbotkove voli jinou znacku :-)
1. Elektrika 06. 09. 2009 - 09:52
Mam zajimavy problem. Kdyz zastavim a vynu zapalovani tak mptor bezi jeste tak 1-3sek dal. Dost neochotne, ale bezi. Zkusil jsem pritom seslapnout plynovy pedal nadoraz a dokud jsem ho drzel seslapnuty tak motor bezel ( no radsi jsem to zkousel jen 10sek).Lancia Delta HF Turbo -> Skoda Felicie -> Skoda Fabie -> Cadillac CTS -> Hummer H2 -> Chevrolet Cavalier
Podpora rozvoje (reklama)
(c) 2005-2013, USMotors
Při potížích napiste na info@usmotors.cz)