Příspěvky od podvečera 29. ledna 2003 až do odpoledne 12. června 2003
41. Re: dovolena 12. 06. 2003 - 14:49
FM: Já bychsem moná uvaoval. Představa týdnu, strávenýho na plái mně dosti děsí.40. Re: dovolena 12. 06. 2003 - 14:47
ace2: jak bude ve zarizeny? vzdyt se jeste nevi ani kam ne? a ani neivm kdo. problem organizovat to to by nebyl ale abych pak nejel sam, to by byla kolona jako prase :-)39. Re: dovolena 12. 06. 2003 - 13:19
No já díky nové práci to musí buď odpískat, nebo se musí z vás najít někdo kdo to převezme... co tedy moc nedoufám.
FM: No ale kdy se tak hlásí, tak co kdybych tě udělal organizátorem ? Více méně stejně bude ve zařízený, tak bys měl nastarost jen hromadný odjezd/příjezd
38. dovolena 12. 06. 2003 - 13:06
tak jak to bude s tou vasi slavnou dovolenou? uz bych nekam vyrazil :-)37. Re: Fotky 22. 02. 2003 - 22:02
lenin:A to nezní vůbec patně do toho bych el :-))))))))www.cadillac.cz www.odtahovkanonstop.cz
36. Re: Fotky 20. 02. 2003 - 16:05
MARKUS: Nebo si zachovejme styl a vydávejme se za poradce Bushe a vezměme si tu jeho traktorolimuzínu. Aspoň ji porovnáme v provozu s Arem. Tenhle test určitě etě v Offroadu nebyl..35. Re: Fotky 17. 02. 2003 - 18:59
lenin:To je pravda představa jak mě ohlodávaj blechy brouci a čilinmíci mě fakt nebere a to jetě riziko e rumuni zaůtočí na tvoje statky to je fakt tvrdá realita cestování vlakem, ten prezident wagen bude asi lepí a na kdy e ho bude rezervovat... No a to mě napadá co vyzkouet tu fintu s vládním eropánem, takový ty kydy kolem e jsme zástupci a nohsledi miloe zemanů třeba nám to seerou NE????? :-)))))))))))))) No ale mě se v letadle dělá zle.............www.cadillac.cz www.odtahovkanonstop.cz
34. Re: Fotky 17. 02. 2003 - 10:38
MARKUS: To nejni patný, poptám se v půjčovně lokomotiv, zda pronajmou na dovolenou i prezidentský salonní vůz. That the right way to the Valachia!!!!!!33. Re: Fotky 15. 02. 2003 - 20:02
lenin:No hele a co kdyba jseme tam u tím AREM jeli a dalích 6 rozmontovanejch na díly vemem sebou snad tam i dojedem, Já zpět raději pojedu vlakem :-)))))))))))))www.cadillac.cz www.odtahovkanonstop.cz
32. Re: Fotky 14. 02. 2003 - 18:44
ace2: No jen si to představ - vrátíme se vichni jedním Arem s vlekem, ale s minimálními ztrátami na ivotech. Pak aspoň bude na strazech o čem povídat, né??????31. Re: Fotky 14. 02. 2003 - 18:42
ace2: Já etě vubec nevim. Na dovolenouu jezdime na chatu do Jeseníků na samotu a kadej rok slibuju mojí paní moře, kadej rok prd. Teď budem dodělávat barág, take tomu taky moc nevěřim. Ale stejně mně láká to Rumunsko. Do Italie, či Chorvatska jezdí kadej čajíček.30. Re: Fotky 14. 02. 2003 - 17:09
lenin: Ok dobrá. Já sice taky, ale pokud nás bude grupa tak musím organizovat dříve :) No zatím se stále počítá s Itálií, nebo Chorvatskem.29. Re: Fotky 14. 02. 2003 - 17:02
ace2: Pokud nepojedem do Finska, tak dej vědět tejden předem a já uvidím, já plánuji dovolený takhle.28. Re: Kam jet ??? 31. 01. 2003 - 14:40
lenin: Pravdu diz... A taky ameriky tam maji zvlasni pravidla, vsechny auta sou drahy(koupis novy auto a pulka ceny je dan), ameriku kdyz prihlasis a das na ni cedulku, ze mas omezenou rychlost na 80km, tak platis o dost nizsi dan.27. Fotky 30. 01. 2003 - 15:59
Tak jsem nael nějaké fotky. Co si budeme povídat je to typické turistické město. Mimochodem hned na proti přes moře je Split pro představu jak hodně je to na jih. Město by měla zajistit zábavu a co k dělání Ovem lezení po horách se konat zde těko bude.
Tak změna, nějaký kopce hned za městem jsou :)
Oficiální stránky města jsou zde:
www.sanbenedettodeltronto.com
26. Re: Teď ji konkrétněji 30. 01. 2003 - 15:16
ace2: předloím to rodinné radě, která se sejde 13-14.2.Rubas nema kapsy...
25. Teď ji konkrétněji 30. 01. 2003 - 13:14
Tak hele lidi váně. Finsko je sice fajn, ale ne pro zájezd autem. Take mám rozumný návrh a rád bych od váných zájemců vyjádření.
Dovolená:
Datum: Srpen
Místo: Východní pobřeí střední Itálie.
Město: San Benedetto del Tronto tzv. Palmová riviéra
Cesta: Brno-San Benedetto 1068 km, 638 km po dálnicích.
Ubytování: Nael jsme tento příjemný hotel. Rezidence 7Bello s parkovitěm pro dostatečný počet automobilů
Fotografie k náhledu zde
Na stejném linku najdete i ceny, které nejsou nijak patné
O samotném místě pobytu:
San Benedetto d.T.
- se nachází ve střední Itálii, na rozhraní krajů Marche a Abruzzo. Město bylo zaloeno v 9. stol. před Kristem. Charakteristické pro město jsou palmy (více ne 7 000), které mu dodávají tropický ráz. Proto je San Benedetto del Tronto nazýváno "Palmová riviéra". Plá v San Benedettu je 5 km dlouhá, písečná, více ne 50 m iroká. Podél pláe je asi 4 km dlouhá promenáda lemovaná palmami, s vyznačenou stezkou pro cyklisty, milovníky kolečkových bruslí či joggingu. Ve středisku jsou antukové tenisové kurty, krytý i otevřený plavecký bazén, atletický a fotbalový stadion, stadion pro kolečkové brusle, hřitě na petanku, několik dětských hři, řada restaurací, kaváren a barů.
Plá: asi 5 km dlouhá, více ne 50 m iroká a udrovaná. Pokrytá jemným pískem. Velmi vhodná pro děti. Sluby: restaurace, kavárny, bary, obchody a supermarkety, pizzerie, půjčovna kol,.. Sport: velmi vhodné pro cykloturistiku, kolečkové brusle, vodní sporty, tenis,...
FAKULTATIVNÍ VÝLETY
• výlet do Říma
• výlet do okolí (Acquaviva Picena - vinařská oblast)
• výlet lodí s občerstvením
• výlet do Ascoli Piceno
• Aqua park (červenec, srpen)
Tak co vy ?
Čekám věcné přípomínky, návrhy atd... Místo je samozřejmě návrh s ohledem na dálku, dostupnost, cenu atd... Pokud máte jiné místo které je dle vás lepí dejte vědět a nenechávejte si to pro sebe. Díky.
Očekávám konstruktivní diskusi
24. Re: Kam jet ??? 30. 01. 2003 - 10:53
FM: Jo, Finsko, gdo zná filmy Aki Kaurismakiho - Leningrad cowboys go America, Leningrad Cowboys meet Moyses, nebo kterýkoliv jiný ví, e Finsko a vůbec celý sever je zaslíbenou zemí klasických amerik. Ono toti není moc aut, který by tam ty pomínky přeily.23. Re: Kam jet ??? 30. 01. 2003 - 07:34
Tappaja: a je rozhodnuto :-))22. Re: Kam jet ??? 29. 01. 2003 - 18:38
FM: Jo jo Finsko, predloni sem tam byl na dovoleny u pratel, nakonec jsme leteli, trajekt byl stejne drahej a manzelce se nechtelo travit xx hodin v aute a xx hodin na trajektu. To mi pripomina, ze tam za 14 dni letim na sluzebku:o) Mimochodem, ve finsku je navzdory drahymu benzinu mraky amerik.Podpora rozvoje (reklama)
(c) 2005-2013, USMotors
Při potížích napiste na info@usmotors.cz)