Příspěvky od poledne 11. ledna 2024 až do odpoledne 13. ledna 2024
9. Re: Pacifica 13. 01. 2024 - 15:48
Butterfly (8): Díkes všem! Tak kolega se rozhodl, že půjde znovu do osvědčeného Voyagera, kterého už měl :o)8. Re: Pacifica 12. 01. 2024 - 08:42
DeSoto (1):Co mám osobní zkušenost, tak u těchto postrků napadá koroze nejvíce ten pomocný rám pod agregáty, což bývá dost fatální. A jak tomu už hnije kastle, tak bych asi něco takového ke koupi nedoporučil. Ty 4.0V6 nebyly špatný, ale většina jich tady umřela na longlife oleje a longvýměny. Pár jsem jich se zájemci o koupi zažil a mlátily všechny. Jako opravit se nechá všechno. Jde jen o to kolik to bude stát a zda to má nějaký význam. Pokud si to opraví vše sám, bude ho to stát řádově třeba 100t. Pokud to bude za něj někdo dělat tak 3x tolik. Počty jsou jednoduché.7. Re: Pacifica 11. 01. 2024 - 16:31
Chase (6): Jo, Rendezvous jsem bral čistě kvůli tomu že byl levnej. Víceméně to byl úplně impulzivní nákup, počítal jsem s tím, že nějaký další auta budou potřeba, ale nic jsem aktivně nehledal – což si můžu dovolit u auta za peníze "co právě zbyly", ale ne u věci jako Enclave, kde už by to vyžadovalo nějaký dlouhodobější finanční plánování, kterýho očividně nejsem schopen :)Ceterum censeo ruSSiam delendam esse.
6. Re: Pacifica 11. 01. 2024 - 16:26
Bob Ash (5): Heh. Prodejce je to koukám stejnej, tak si může rovnou prohlídnout oba. Ale osobně bych teda ten Enclave taky raději než Pacifiku. Btw. proč jsi vlastně Enclave jako rodinný nekupoval a vzal místo něj to Rendezvous? Čistě kvůli ceně?Catfish Camaro 4th gen 3.8 Convertible aka Calamaro, Buick Lesabre 1997 Custom aka na jmeno ceka, Favorit 136 LS aka Faaavo
5. Re: Pacifica 11. 01. 2024 - 16:03
Chase (4): To už bych spíš z Buicků koupil tohle:Ceterum censeo ruSSiam delendam esse.
4. Re: Pacifica 11. 01. 2024 - 15:25
DeSoto (1): Ehm já si spíš tak ulevím, ale jak se asi stará o auto někdo, kdo ho nechá takhle reznout. Já chci auto po někom, kdo to auto alespoň jednou za rok prohlídne a když vidí rez, tak to opraví. Třeba i tak, že to bude vidět, ale nenechá to hnít.Catfish Camaro 4th gen 3.8 Convertible aka Calamaro, Buick Lesabre 1997 Custom aka na jmeno ceka, Favorit 136 LS aka Faaavo
3. Re: Pacifica 11. 01. 2024 - 14:59
RosaV8 (2): Já jen jsem se na to podíval, tak mě praštila do očí ta rez. Jinak Pacifiky jsou z nějakýho důvodu strašně drahý i dneska, koukal jsem na ně v rámci projektu "kupujeme krabičku na lidi pro ženu", kde nakonec vyhrál Rendezvous protože byl za pár drobnejch, a zase jsem je vyřadil prostě proto, že dávat 150+ tisíc za slušnej kus mi u takhle starýho cháčka přišlo trochu šílený.Ceterum censeo ruSSiam delendam esse.
2. Re: Pacifica 11. 01. 2024 - 13:15
DeSoto (1): Ty jo nevím...už je to opravdu tak špatný, že se za kilo kupujou auta, co v trávě odpočívají u nějakýho překupníka na vsi, asi byly trefený na předek, mají shnilý lemy a nájezd slibuje nemalá dobrodružství v servisu?1. Pacifica 11. 01. 2024 - 12:59
V archivu jsem nikde nenasel :o) Kamarad se v tom zhlidnul. Mate s timhle autem nekdo nejakou zkusenost??? Zatim se mu nejvic libi tohle:Podpora rozvoje (reklama)
(c) 2005-2013, USMotors
Při potížích napiste na info@usmotors.cz)