26. Re: Slilniční zákon - bič na občany 24. 09. 2006 - 18:53
kalásek: ..kamaráde, Ty by jsi v Americe z basy nevylezl, nebo by jsi vydělával jenom na kauce.. :o))25. Re: Slilniční zákon - bič na občany 22. 09. 2006 - 11:32
Mirek: Nezbejvá mi, než s Mirkem souhlasit !! Já s tím taky problém nemám, já jsem ve svým svědomí čistej, jak jezdím, neměl jsem a ani v novém systému nemám problémy, pokud nepříjdu do styku taktéž s radními a městskou policií, kde je vidět, že kluci dostali MOC a ještě nejsou vyzrálí na to, aby se s tím nějak vypořádali, ale to už nikdo z nás nezpraví a nemá cenu se s tím moc trápit, podstatné je, že budu-li se chovat jako řidič a ne jako dobytek, můžu být i v novém ,,zákoně" zcela v klidu a taky JSEM !!!... Umeni zit spociva v tom, umet se vcas rozhodnout, na co se driv vys*at ...
24. Re: Slilniční zákon - bič na občany 22. 09. 2006 - 08:19
kalásek: Hele, jdi si s tou agitací do hajzlu. Pláčeš tu na špatným hrobě. Problém není v zákonech, ale v lidech, který se na silnici prostě neumí chovat, mezi který patříš i ty, jinak bys tady takhle neagitoval. Nejsme tady žádná parta andílků a na rozdíl od tebe se za ně ani nevydáváme a především nikde nežebráme za posvěcení chování silničních gaunerů, který se neumí chovat, a pak mají staženou prdel z toho, že je přitom někdo chytí a důkladně omastí. Silniční pravidla tu nejsou proto, aby se o nich diskutovalo, ale aby se dodržovaly. Kdyby nebylo kreténů, nebyly by ani zostřený pravidla.privbox@seznam.cz tel: 603510691
23. Zbytečná diskuze 21. 09. 2006 - 23:46
Ten zákon je špatný, ví to policajti, ví to i politici, kteří bohužel řeší místo své práce vyvlíkání se ze svých průserů. To máte z té vaší zkurvené demokracie a z toho, koho jste volili:-((((22. Re: Re: 21. 09. 2006 - 19:56
Layton: no, ja bych se misto te rychlosti zameril spis na nebezpecne predjizdeni, jizdu na cervenou, apod....rychlost sama o sobe nebezpecna az tak neni...21. Re: 21. 09. 2006 - 18:49
Mira9: Za alkohol bych řidičáky už nevracel nikdy, oni by si to ty kriplové vožralý pamatovali !!! A stejně by se hovada našli. Nechápu, jak může někdo vůbec diskutovat o toleranci něčeho takovýho. Mne vožralej parchant v autě zabil kámošku a možná můj příspěvěk zní zaujatě, ale ,,zážitek" je to ještě na mne moc čerstvej a tohle tu číst mi pod kůži moc neleze.... Umeni zit spociva v tom, umet se vcas rozhodnout, na co se driv vys*at ...
20. 21. 09. 2006 - 16:52
kalásek: reinstalace komunismu v čechách srz potírání řidičů jezdících pod vlivem. nevim jak ostatním, ale mě to dává perfektní smysl! Takže desetitisícové pokuty za překročení rychlosti, stání na vozejčkářských placech, projetí červených, to je vše ok, ale alkohol je nejhorší.19. Re: 21. 09. 2006 - 15:59
jeniik:takMiten niin perkele!!!!!
18. 21. 09. 2006 - 12:42
lidi mají co chtěli. Jsou to kokoti, vládnou jim kokoti.Placaty pikap je nejlepsi ferary!
17. Re: Sem vám divím 21. 09. 2006 - 12:41
Fractal: A jíst jen snadno odbouratelné a ekosystému nezávadné potraviny, které neškodí životnímu prostředí, jinak ti bursíkovci a spol. udělají dan za nadměrné znečištění :o))))Camaro IV 3,8 V6 - for sale
16. Re: Sem vám divím 21. 09. 2006 - 12:37
MARKUS: Za chvili si budes muset misto vytreni prdele udelat kompletni depilaci, liposukci a kolagenove implantaty, pac jinak ti EU neprideli roli harmasanu :)15. Re: Sem vám divím 21. 09. 2006 - 11:56
MARKUS: No jo no, takhle to chodí... Tak zas maj malý Gabčíkovo nee, to taky nemusí bejt marný :o)Camaro IV 3,8 V6 - for sale
14. Re: Sem vám divím 21. 09. 2006 - 11:53
Barrichello: jo tak o fondech z EU mi nemluv...to je fakt kotel.... byl jsem u kámoše na chalupě (jde o to kdo čemu říká chalupa..no to je vedlejší fajer koupil asi pul vesnice) No to je vedlejší.... No a když grilujem atak se ho ptám..hele ten ohromnej rybník s přehradní hrází (ůplně novej rybník s přehradou, stavědly a hlavně přitok s kaskádma ...propstě kýč jako hovado) to je jako co. seděl tam s nám starosta...a praj ani mi o tom nemluv ...chtěl jsem nechat vybagrovat bláto ze dna..půvpdně to byl jenom takovej kačák...tak jsem podal žádost o dotaci... po dvou letech se ozvali že jako daj grant ...vlozili se do toho vodohopodáři..a pak přišli s projektem..z malýho rybníčka na návsi nám tu udělal vodní dílo...podle plánů jsme přišly o kus náměstíčka a musela se ubagrovat silnice a přeložit dál... tak jsem jim řikal že potřebuju jenmo vybagrovat bahno to bude stát maximálne půl míče....a prej když se neudělá tenhle projekt od EU který to platí tak nedostanu žádný love... no tak teď tu máme rybník jako hovado...páč jinak bych tu měl bažinu :-)))))))) fakt jsem řval mrtvej smíchy když nám to vyprávěl. hlavně ži si ta stavební a sanační firma co to dělal přišla na svý než aby tam hodili jeden bagr a za pár tisíc to vybagrovali...na to prostě namáš co říct :-)))))))))))))www.cadillac.cz www.odtahovkanonstop.cz
13. Re: Sem vám divím 21. 09. 2006 - 11:40
MARKUS: Takhle je ale jistota, že už se znovu nevynoří.... A na kontaminovanou vltavu dotaneme prostředky z fondu EU, který si mezi sebou rozdělí nějací borci a bude to ne :o)Camaro IV 3,8 V6 - for sale
12. Re: Sem vám divím 21. 09. 2006 - 11:31
Barrichello: hele ve vlatvě už plave dosst sraček a natož tahle kontaminovaná sračka.....zase nás evropská unie bude prudit a dávat noty ke stavu českých toků .-))) to bych fakt nedělal...stačí kdy voda vezme pár pitomců co šizáka vytvorili a bude svatej pokojwww.cadillac.cz www.odtahovkanonstop.cz
11. Re: Sem vám divím 21. 09. 2006 - 11:28
MARKUS: A na krk si zavěsil spis s celým Zákonem o silničním dopravě s přilehlými přílohami a připomínkami a pozměnovacími návrhy nejlépe :o))))Camaro IV 3,8 V6 - for sale
10. Re: Sem vám divím 21. 09. 2006 - 11:06
Barrichello: aha :-)))) no třeba je to provkatér co Šizák vytvořil .-))))) v tom případě ho důrazně žádam aby se přiznal....svlékl se do naha a vykráčel ze své kanceláře.... pošel zcela nahý ministerstvem a zadním vchodem to vzal rovnou přes klandr do vltavy :-)))))www.cadillac.cz www.odtahovkanonstop.cz
9. Sem vám divím 21. 09. 2006 - 11:01
že na to vůbec reagujete. Tyhle s prominutím "cinty" už jistou dobu rozesílá jeden a týž člověk po řadě fór, na Auto.cz je tím profláklej. Stejně jako žvásty o F1.....Camaro IV 3,8 V6 - for sale
8. 21. 09. 2006 - 10:58
0,8 promile jako tolerance už je dost kdo chce jezdit vožralej ať si jezdí někde mimo komunikaci. Chlast za volantem je to poslední k čemu bych se přikláněl a co bych nutně měnil f tom zasranym zákoně. A že se rád napiju nebo spíš lépe řečeno zbořím jako dobytek tady ví všici. Kam by to spělo kdyby tady každej jezdil minimálně s jedničkou v žíle ? to sou na moji váhu asi tak tři piva. A kolikrát sou chvíle kdy je fakt cejtímnejlepsi pritel cloveka je mercedes
7. Re: Komunismus na silnicích ne 21. 09. 2006 - 10:45
cuisine: a proč.... :-))) já bych tohle třeba nikdá neudělal...páč je sice pravdou že káry na paíry nejezděj nýbrž na benzín....ale v případě že se s takovou károvu vymázneš a l tom horším případě při tom někdo zkápně tak je KURVA problém...... a vím o čem mluvím páč jsem u několika takovejch nehod už asistoval nebo mi to bylo vyprávěno.... .-(( takže fáákt jezdím jenm s tím co má noty.. a když né tak si to nádm na převozky a nebo se s tím váčím na odtahu a mám klídek... navíc proč se o tom vlastně bavíme?? řešíme zákon a bengálece ne ??.-))www.cadillac.cz www.odtahovkanonstop.cz
Podpora rozvoje (reklama)
(c) 2005-2013, USMotors
Při potížích napiste na info@usmotors.cz)