78. Re: 28. 10. 2025 - 19:25
california_stefan (77): Zrovna webařina je dost stejná, v takových oborech se trendy a zkušenosti šíří tak rychle, že je skoro jedno, kdo to dělá. Stejně jako celej marketing, pokud to samozřejmě nejsou nějaký lokální značky.Ceterum censeo ruSSiam delendam esse.
77. Re: 28. 10. 2025 - 18:29
Bob Ash (76): Webař z Česka by mohl zapadat do toho "dělat to jinak". Webařina má asi nějaká daná pravidla, ale neamerická stopa a jiná rutina by mohly zapůsobit.76. Re: 28. 10. 2025 - 18:13
cirus (74): Chceš dohodit webaře odsud, kterej funguje a už roky dělá všechny weby mě? Na tohle nepotřebuješ Američany, lokálního potřebuješ akorát fotografa/kameramana, ale to se nejspíš naučíš sám, když si koupíš pořádnej telefon.Ceterum censeo ruSSiam delendam esse.
75. Re: 28. 10. 2025 - 16:09
cirus (74): YT dobrej nápad, jsou firmy, co to dělají už teď, takže se můžeš podívat a udělat si z toho výběr, co se ti líbí a přidat k tomu to svoje. Asi nebude třeba nějak složitě popisovat auto, ale ukázat ho "na živo", že jede, nedělá divné zvuky, kontrolky nejsou jako vánoční stromek, bude fajn.74. Re: 28. 10. 2025 - 14:50
Bob Ash (72):vse co je zde psano beru vazne... je mi to hodne prospesny. Vsechny zmeny ale vemou cas,stranky mi spravuje firma ktera ma na vse spoustu casu;-))) nejradeji bych si to delal sam(jako vse) ;-) Co myslis... youtube...chci ke kazdymu autu kratky video(jak jezdi) . Premyslim ale delat neco i pro cechy kdyz uz to budu tocit,treba i z oprav a kolem tech aut ktere u vas moc znamy nejsou. Mam docela hodne dotazu z CR a odepisovat kazdemu zvlast kdyz zejmena opakujici se dotazy neni zrovna to cim chci travit cas...73. Re: 28. 10. 2025 - 14:45
Butterfly (71):tu jejich realitu snad chape kazdy...ale je to JEJICH realita ! Ja jdu mimo , proste mne to jednai sere a tak to delam jinak...tak jak se mi to libi. Muzu si to dovolit zejmena kuli tomu ze neplatim najem a pujcky na ty auta. Verim v to ze muj zamer prinese uspech v dlouhodobym horizontu. Jen dodam ze zdaleka nejde jen o prodejce ojetin...prodejci novych aut maj casto jeste brutalnejsi natlakovy prodej...a lzou jak kdyz tiskne.72. Re: 28. 10. 2025 - 13:03
Butterfly (71): Jako novinář ano. Ale tady cirusoviradím z pozice marketingového textaře a můj úkol je najít způsob, jak efektivně sdělit to, co on chce sdělit, ne se zabývat tím, jestli je jeho byznys správně :)Ceterum censeo ruSSiam delendam esse.
71. Re: 28. 10. 2025 - 07:59
Bob Ash (68):Jako novinář by sis mohl udělat také nějaký sociální průzkum v té branži ojetých kár. Možná bys lépe uchopil tu jejich realitu.70. Re: 28. 10. 2025 - 07:55
cirus (67):Pokud to bereš jako sociální experiment nebo průzkum, tak to pak jo.....69. Re: 27. 10. 2025 - 13:56
cirus (67): Jo, s tím překládáním máš pravdu. Spousta věcí přeložit skoro nejde a spousta jiných jde přeložit jen tak, že je nepřeložíš doslovně, ale jdeš "jinou cestou".Ceterum censeo ruSSiam delendam esse.
68. Re: 27. 10. 2025 - 13:52
Butterfly (66): Vycházím z toho, co cirus píše – cirus je v pozici klienta, to, čím se živím, je předat myšlenku klienta (ať už základní nebo třeba hlubší technickou věc) tak, aby jí lidi snadno a rychle pochopili.Ceterum censeo ruSSiam delendam esse.
67. Re: 27. 10. 2025 - 12:56
Butterfly (66):presne proto ze se to nenosi jsem do toho sel. Ber to jako socialny experiment;-) Uvidime co lidi...Rozhodne nemíním konkurovat mexcikanum nebo indum,to bych se radeji na to vyprd..Jinak ma bob pravdu,a ja vidim problem v tom ze ty myslis ,,po cesky,, anglictina je zejmena o spusobu mysleni pokud ji chces pochopit. Je to i naopak... americanum budes zbytecne prekladat spoustu ceskych veci... nepochopi je.. Takze to co v cestine dava smysl casto nejde prelozit ne kuli vyznamu slov ale kuli tomu ze to neda smysl v odlišným chápani světa.66. Re: 27. 10. 2025 - 09:51
Bob Ash (65):No, myslím, že to máš "trošku" zidealizovaný. Svět koňskejch handlířů je dost, ne brutální, ale dejme tomu, nepřátelský, drsný. To by byl Cirus něco jako jednorožec mezi bejky. Konkurence v této branži je dost neúprosná. A to "fair play" se tam moc nenosí.65. Re: 26. 10. 2025 - 17:51
Butterfly (64): Já chápu, jak to myslíš, ale zákazník za tím bude vidět low-cost auta – protože "nejvíc auta za dolar" mu dá někdo, kdo si to bude moct dovolit právě díky tomu, že tam nemá tu fair play.Ceterum censeo ruSSiam delendam esse.
64. Re: 26. 10. 2025 - 07:38
Bob Ash (63):Nemyslím si, že by to vystihovalo zrovna to, co jsi napsal. Proč šmejd ? A ani jsem neměl na mysli, že by měl být Cirus nejlevnější na trhu. Vždyť nejvíce auta za dolar může být právě známka solidnosti toho podniku. Dostaneš "něco navíc ".63. Re: 25. 10. 2025 - 22:57
Butterfly (62): To nevím, jestli vystihuje to, co chce cirus dělat. Pokud jsem to správně pochopil, tak tam jde o tu férovost a jistotu, že to nebude zamaskovanej průser.Ceterum censeo ruSSiam delendam esse.
62. Re: 25. 10. 2025 - 08:40
Bob Ash (61):Já bych tam dal stručné a jasné motto : "Nejvíce auta za dollar !" A nestyděl bych se za to.61. 23. 10. 2025 - 21:30
Fair Play Used CarsCeterum censeo ruSSiam delendam esse.
60. Re: 23. 10. 2025 - 21:16
Layton (59): Máš tam navíc čárku, anglický fungujou jinak ;)Ceterum censeo ruSSiam delendam esse.
59. Re: 23. 10. 2025 - 20:29
cirus (54): "We make sure, that you will drive satisfied!"... Umeni zit spociva v tom, umet se vcas rozhodnout, na co se driv vys*at ...
Podpora rozvoje (reklama)
(c) 2005-2013, USMotors
Při potížích napiste na info@usmotors.cz)