Příspěvky od počátku až do dopoledne 25. listopadu 2009
20. Re: Něco fakt rychlýho 25. 11. 2009 - 10:15
petrklm (19): jojo, taky delam, to je dobry :)19. Něco fakt rychlýho 25. 11. 2009 - 10:13
na pánev rozklepnu vajíčko, když trošku zhoustne, tak ho přiklopím chlebem, po chvilce to celý otočím, zbytky vajíčka naházím na vrch a skoro hned to vyndávám (nechá se i dýl, ale já to nemám rád křupavý...) - osolit, opepřit, potřít hořčicí, posypat cibulkou a sežrat. Na pánev se většinou vejdou dva kousky a to mi stačí k zahnání hladu na zběsilej úprk :-). Jo, je to i laciný, to by se tu mohlo líbit :-)))Ford - auto pro ty, co se niceho neboji. Sralbotkove voli jinou znacku :-)
18. 25. 11. 2009 - 09:43
to je pravda, housky na burgery ze supermarketu jsou suche a drobive, to uz je pomalu lepsi to udelat s kalsickymi pletenymi :-D17. 25. 11. 2009 - 09:37
Kdyz uz se tu resily fazole, tak tady to mam sepsane:16. Re: 25. 11. 2009 - 09:07
Lord Iffy (13): jo tak s burgrama sem se párkrát smolil a vždycky to skončilo na pečivu - v okolí neseženu pečivo, co se nerozpadá jak je nafouklý, takže burger nejde kloudně sežrat :(15. Re: Re: 25. 11. 2009 - 01:46
Lord Iffy (6): To curry mi připomělo, že na Sri Lance člověku vesměs poraděj, že čím červenější, tím pálivější. Později jsem zjistil, že je to dáno poměrem curry a chili, který tam prostě normálně míchaj a směs 2/3 curry ku 1/3 chili (oranžová) je překvapivě chutná i přes svoji ostrost. Jo a výborný curry mají ve Španělsku, není to sice Asie, ale je o moc lepší než to co se prodává tady.John Galt is Satoshi Nakamoto and Bitcoin is our Galts Gulch. --Carl B. Menger
14. Re: Chilli con carne 25. 11. 2009 - 01:20
Lord Iffy (12): tak steak nikdy nebude levnej, protože nejdražší je na tom to maso, to neošidíš...Ceterum censeo ruSSiam delendam esse.
13. 25. 11. 2009 - 01:15
Jinak tedy klasika jsou samozrejme burgery, nicmene u nich narazim na zasadni problem - housky. Jedine co sem nasel sou burger housky z tesca, ale ty sou male a rozpadaji se. Vzdycky se zapomenu zeptat, odkud berou housky restaurace kde delaji burgery (TGI, Jama apod) nebo jestli si je delaji sami. Nemate nekdo tip? Pripadne jak je udelat doma ? (zkousel sem to jednou a zjistil, ze pekar ze me nebude..jist se to nedalo:))"If it rolls, floats, fu.ks, or flys you've got problems."
12. Re: Chilli con carne 25. 11. 2009 - 01:11
Bob Ash (11): prave ty mixy papricek nemam rad, koupil sem to jednou a krom habanera byly ostatni uplne o nicem, takze kupuju jen samotne habanero.."If it rolls, floats, fu.ks, or flys you've got problems."
11. Re: Chilli con carne 25. 11. 2009 - 01:06
Lord Iffy (9): ty nahoře jsou jen tak na ozdobu. Jinak dávkování používám podobný - na tu půlkilovou porci tak dvě habaneros, plus nějaký ty nepálivý papričky co ti v tom balíčku vždycky prodaj s nima (Santa Fé a takový věci).Ceterum censeo ruSSiam delendam esse.
10. Re: Re: 25. 11. 2009 - 01:05
Bob Ash (8) teď už nesedím,ležím pod stolem a chechtám se a chechtám .... :))Pozde honit bycha kdyz mame plny bricha!
9. Re: Chilli con carne 25. 11. 2009 - 01:04
Bob Ash (7): cerstva rajcata urcite budou lepsi, ale pridava to moc praci, nekdy zkusim:) Ryze je dobra do tortil, nebot ji to drzi hezky pohromade, jinak to ma tendenci vypadavat. Teda jalapenos na habanero uz mi prijde moc:) Ale pri lehci verzi bez habanero sou super, to zas jo:)"If it rolls, floats, fu.ks, or flys you've got problems."
8. Re: Re: 25. 11. 2009 - 01:02
rivka (3): rubrika "nechce se mi spát (pracovat nebo cokoliv jinýho) tak sedím a plácám u kompu" je celý tohle fórum :)Ceterum censeo ruSSiam delendam esse.
7. Re: Chilli con carne 25. 11. 2009 - 01:00
Lord Iffy (5): dělám to velmi podobně, akorát rajčata používám čerstvý a ještě tam dávám papriku (obyčejnou). Naopak vynechám rýži, jen ten výsledek (ve kterým je víc zeleniny než ve tvojí variantě) zabalím do tortilly a navrch hodím smetanu, případně ještě s jalapenos.Ceterum censeo ruSSiam delendam esse.
6. Re: Re: 25. 11. 2009 - 01:00
Bob Ash (4): sem pako, to je thajsko, ne indie, uz sem to nize opravil:) Recept na vindaloo napisu, jak ho zjistim a odzkousim, bracha je na indii a curry pomerne hodne vysazeny, takze cerpam informace od nej (a ceska uchylna nahrazka to rozhodne neni) ostatne to curry mam od nej:)"If it rolls, floats, fu.ks, or flys you've got problems."
5. Chilli con carne 25. 11. 2009 - 00:57
Trochu americe tematicky blizsi je ovsem chilli con carne, to si delam velmi rad, nebot je to dobre a rychle."If it rolls, floats, fu.ks, or flys you've got problems."
4. Re: Re: 25. 11. 2009 - 00:54
Lord Iffy (2): hm, to zní zajímavě - indický jídlo už nějakou dobu chci vyzkoušet, akorát bych rád našel někde nějakej opravdovej recept na vindaloo, ne nějakou českou úchylnou náhražku.Ceterum censeo ruSSiam delendam esse.
3. Re: 25. 11. 2009 - 00:54
Bob Ash (1) na co všechno člověče ty nezaložíš rubriku? :))))))))Pozde honit bycha kdyz mame plny bricha!
2. Re: 25. 11. 2009 - 00:50
Bob Ash (1): tedy domaci pripravu steaku bych chtel videt (pod slovem steak si predstavim kus hoveziho, poradne udelane, stavnate.. ne rizek, nebo gumova zvykacka:), zrovna do tohoto sem se nikdy nepoustel, protoze tak jako v restauraci to nikdy neudelam, takze recepty privitam:)"If it rolls, floats, fu.ks, or flys you've got problems."
1. 25. 11. 2009 - 00:32
Diskuse o žrádle tady měly vždycky úspěch a po nosné a obohacující debatě o tom, jak se dobře nažrat za pár korun, mě napadla tahle rubrika. Nemusí se nutně omezovat na jídla za třicet korun dvě porce, ostatně i domácí výrobou steaků, chilli a podobných záležitostí člověk šetří oproti stravování se ve výkrmovnách cenné chechtáky na ropu a kousky auta... A je přeci jen nedůstojné bavit se o slušném jídle v rubrice "fast food".Ceterum censeo ruSSiam delendam esse.
Podpora rozvoje (reklama)
(c) 2005-2013, USMotors
Při potížích napiste na info@usmotors.cz)