Příspěvky od dopoledne 22. prosince 2012 až do večera 30. prosince 2012
81. Re: 30. 12. 2012 - 23:12
jindram (60): Uživatelé USmotors nejsou klub, rodina ani žádný jiný pevně vymezený spolek. Jsou to prostě lidi, kteří se scházejí na jednom virtuálním místě, aby žvanili (většinou) o amerických autech.Ceterum censeo ruSSiam delendam esse.
80. Re: 23. 12. 2012 - 12:13
DCharger (77):..ono když se tam narodíš a až po 15Ti letech spatříš jiné místo..kde nejsou kopce..hory...bahno,sníh a lední medvědi,tak pak Ti nezbejvá nic jinýho než si zvyknout... :D... ,a o to raději se tam pak vracíš...na návštěvu..když víš ,že za pár dní opět vrátíš do svého města kde nemusíš čekat na silničáře ,aby jsi se dostal z baráku... :-)...vrah skopkuuuu:-) a posahany abstinent
79. Re: 23. 12. 2012 - 10:20
DCharger (77):mě se tu líbí,sem tu doma narozdíl od našich domácích mazlíčkú1967 Chrysler Newport 2 Door Hardtop
77. Re: 22. 12. 2012 - 18:11
vodkamizi (76): nechapu jak si na tuhle prdel sveta, kde je pul roku podzim a pul roku nepovedena zima, nekdo muze zvyknout.Go Fast... or Go Home!
76. Re: 22. 12. 2012 - 17:55
Lazarus (75):... :D ,ale to my známe...kdo se na Vysočině narodil...jsme zvyklý.... :D ....,že ano ? ... :-)...vrah skopkuuuu:-) a posahany abstinent
75. Re: 22. 12. 2012 - 17:54
vodkamizi (74): Vysočina bývá v zimě zrádná a zákeřná :D74. Re: 22. 12. 2012 - 17:49
Fernie (72):Fernie a Lazarus...to chce klid...:-) jako nemá cenu se zbytečně rozčilovat nad něčím takovým...podívej když někdo bude chtít někomu udělat dusno..vždy může přijít na u.s.motors,zaregistrovat se opet jako nejaky frantisek voprsalek(sorry Fernie,že jsem použil to František) a blejt svinstvo...já sem napsal pro onoho pána jak se věc měla...a o.k..pokud je to vážně on tak to s ním po 2 letech kdy mě nenapsal a nezavolal rád dořeším..věc se mě vrátila rozbitá a já to prostě nechtěl nijak řešit..pokud si to někdo objednal a nepřevzal,jtak o to asi nestál...je mě to fuk..takovýchto výstupů zde bylo několik a spousta jich tu bude...když se někdo bude chtít někomu mstít,tak sem může psát,že třeba chrápu s Ferniem atd... a nenadělám nic ... :D,takže asi tak..jinak mě to celkem pobavilo..pán tady čte již několik let prý příspěvky a teď zareagoval..zrovna když já tady delší dobu neměl čas něco psát...a pak vložím pozvánku...která byla na jeho přání v podstatě a pak bez toho,že by mu někdo řekl kdo jsem hned ví,že má napadnou mě...jak vtipné...a lstivé..no jo je to muž z ,,vysočiny´´... :-)...vrah skopkuuuu:-) a posahany abstinent
73. Re: 22. 12. 2012 - 14:27
Fernie (72): Já myslim, že se za Tebou budem muset zastavit, když nepřijedeš :D72. Re: 22. 12. 2012 - 14:21
Lazarus (70): Tak. Lidé mají kouzelnou schopnost, ignorovat. Štve tě někdo? Tak fajn, ať si políbí, nemusíš se s ním nutně zaobírat.www.autickar.cz - '22 Vespa Sprint S, '08 Toyota Prius, '98 Lincoln Town Car aka 'Bezovy slon', '94 Honda Civic 'parts runner', '92 Mazda MX-5 'Ruda potvora', '87 Ford Mustang LX 'Unfucking in progress...'
71. Re: 22. 12. 2012 - 14:18
jindram (54):Nazdar Jindro.Jo je to von.Už to tu neřeš.Uděláme to jinak.Spojím se Davidem.Budu 27-28 v práci.Zastav se.70. Re: 22. 12. 2012 - 14:02
jindram (69): Pravda, neznám ho nijak extra. Ale na druhou stranu mě nic neudělal a o těhlech věcech ani nic nevím. A zrovna tak nebudu dávat na dojem od jednoho člověka, kterého taky neznám. To se na mě nemůže nikdo zlobit. A co se týče srazu, je to veřejné, přístup tam má kdokoli, kdo chce přijít, nebo se účastnit. Ono to taky není jen tak něco zorganizovat... A zrovna tak jako je to dobrovolné nebudu nikoho nutit, aby tam jezdil, nebo mu naopak účast zakazoval. Tohle setkání je o přátelské atmosféře. Kdo nechce ať to ignoruje. Tenhle topic je primárně o srazu a o lidech, co ho chtějí absolvovat, sdílet zážitky atp. Vůbec bych tu neřešil věci tohoto typu. Vážně zbytečné a irelevantní...69. Re: 22. 12. 2012 - 13:37
Fernie (68):Vypovídající hodnota o skupině lidí je když jim nevadí koho si mezi sebe pustí.Pokud tato skupina dovolí aby nově ůčastníky vykazoval pryč člověk pochybného jednání tak jste si odpověděl sám.Nebo myslíte že jde jen o náhodu ? Takto plně chápu postupný odliv bývalých diskutérů v jiných případech.A jsem teprve v polovině čtení vašeho archivu takže pro paralelu nemusíme zacházet daleko.Ale zde to stejně nikoho nezajímá.68. Re: 22. 12. 2012 - 13:24
jindram (66): Jó, uctíváme, jasně...www.autickar.cz - '22 Vespa Sprint S, '08 Toyota Prius, '98 Lincoln Town Car aka 'Bezovy slon', '94 Honda Civic 'parts runner', '92 Mazda MX-5 'Ruda potvora', '87 Ford Mustang LX 'Unfucking in progress...'
67. Re: 22. 12. 2012 - 12:07
jindram (66): No jak myslíte :)66. Re: 22. 12. 2012 - 11:43
Lazarus (62):Děkuji ale berte můj dotaz již za bezpředmětný.Vidím v jaké společnosti bych se pohyboval a koho si zde falešně uctíváte.65. Re: 22. 12. 2012 - 11:32
Lazarus (64):...není zač... :-)...vrah skopkuuuu:-) a posahany abstinent
64. Re: 22. 12. 2012 - 11:22
vodkamizi (63): Kdepak, vidim to jen na čumendu s Fiestou, ještě jsem nevrátil startér do kapra. Musim tam předělat elektriku ještě nějakou než vyjedu... Ale kouknout se asi přijedem, dík za info :)63. Re: 22. 12. 2012 - 11:19
Lazarus (62):..ok...to by bylo fajn,ale Birda sebou neber...toho by bylo škoda... :D...vrah skopkuuuu:-) a posahany abstinent
62. Re: 22. 12. 2012 - 11:08
vodkamizi (53): Čau, to zní zajímavě, zrovna ten den jedu přes Bystřici do Blanska, tak se asi skočim podívat :)61. Re: 22. 12. 2012 - 10:51
jindram (60):aha..už chápu...podobných provokatérů tu bylo hodně....,podívejte pane pokud jste to opravdu vy co se mě od Vás vrátilo rozbité světlo,tak proč se neozvete...je to divné...a když neznáte ani moje příjmení které je všude uvedeno,tak raději mlčte...proč já bych měl řešit to když se mě vrátí prodaná věc rozbitá?..myslím si že to už více než dva roky...a NIKDO se neozval na můj mail a nikam..tak laskavě buďte zticha.... a osobně jako jedinou nevýhodu tohoto fóra považuji to,že jsem opravdu kdykoliv může vlézt člověk jako vy a pak škodit..a člověk,který nemá s amerikami nic společného... rozhovor nepovedet?...no tak jej neveďte asi Vám nejde o to o co jste psal,ale pouze o to někoho poškodit... tak pak to beru..takže si pište klidně dál...aspoň Vám naskáčou příspěvky....pane z Vysočiny... :-)...vrah skopkuuuu:-) a posahany abstinent
Podpora rozvoje (reklama)
(c) 2005-2013, USMotors
Při potížích napiste na info@usmotors.cz)