27. Re: 29. 11. 2023 - 22:03
Caddy (26): Kanec se šípkovou je taková kančí svíčková ve který jsou šípky a většinou i víno. Ale svíčkový je to fakt podobný.Ceterum censeo ruSSiam delendam esse.
26. Re: 29. 11. 2023 - 21:27
Bob Ash (25): ke gulasi zpravidla nic... ke kachne knedliky, ale karlovarsky a max bramborovy...a ted byly skvele dynove noky, co udelal Michal, to bylo to nejlepsi, co jsem k tomu kdy mel... Sipovou jsme jeste nikdy nemel, takze ani nevim, o cem se lidi hadaji :) Vepro-kneldo nezeru, mam radeji chutnejsi alternativy, treba vypecky se zelim (a jeste lepe spenatem) a gnocchi se smazenou cibulkou :)25. Re: 29. 11. 2023 - 18:52
Caddy (23): Co jíš ke guláši? A ke kachně? A k vepřo-zelo? A k šípkový?Ceterum censeo ruSSiam delendam esse.
24. Re: 29. 11. 2023 - 18:40
vladyk (17): to uz se da i pochopit...23. Re: 29. 11. 2023 - 18:39
Jenyk (16): ja knedlikovy nejsem vubec a ta svickova je jediny pokrm, kde je toleruji...a jeste musi byt specificke... ale s bramborem to fakt nedam :-D22. Re: 28. 11. 2023 - 21:48
Petrcad (21): Tak já samozřejmě mluvil čistě o víně, to, že může kuchař vypít mnoho dalších věcí, je samozřejmé.Ceterum censeo ruSSiam delendam esse.
21. Re: 28. 11. 2023 - 21:36
Bob Ash (20):Osobně dávám přednost poměru 4:4:1. 4deci vína do jídla, 4deci vína do kuchaře, deci brandy do kuchaře. Možné násobky nejsou zavrženy.Nemam rad fotbalisty a zemlovku
20. Re: 28. 11. 2023 - 15:51
vladyk (19): S bramborama mi to fakt neštymuje, to by se musela ta omáčka výrazně upravit. A pak možná spíš šťouchaný.Ceterum censeo ruSSiam delendam esse.
19. Re: 28. 11. 2023 - 15:26
Bob Ash (18):Já to taky moc nepobírám (přitom smetana a brambory dost kámošej, ale v tomhle provedení mi to přijde divný). Rejže vařená ve vhodně prosycené vodě celkem šla (ale byla to nouzovka, nikoliff oumysl).Rubas nema kapsy...
18. Re: 28. 11. 2023 - 13:20
Jenyk (16): Hele snažím se si to představit a prostě mi to k tomu nesedí. Když bych chtěl něco jinýho, tak fakt asi nějaký špecle nebo něco takovýho, to s tou omáčkou, pokud se udělá lehčí a jemnější, bude fungovat dobře.Ceterum censeo ruSSiam delendam esse.
17. Re: 28. 11. 2023 - 10:30
Jenyk (16):Dobře, tak já se teda přiznám. Párkrát jsem měl svíci s rejžíRubas nema kapsy...
16. Re: 28. 11. 2023 - 09:38
Caddy (15):Hele, to je obvyklá reakce. Zkus to někdy. Fakt to je úžasná jemná kombinace chutí. Mně už teď přijde barbarská ta těžká moučná chuť knedlíků s jemnou svíčkovou.15. Re: 28. 11. 2023 - 09:14
Jenyk (7): jsem si malem nablil do klavesnice, jen jsme to precetl...14. 27. 11. 2023 - 14:50
Pumpa it is. Udělám novou rubriku.Ceterum censeo ruSSiam delendam esse.
13. Re: 27. 11. 2023 - 14:15
vladyk (12):Pumpa může být.12. Re: 27. 11. 2023 - 14:05
Chase (11):Též se přikláním k Pumpě.Rubas nema kapsy...
11. Re: 27. 11. 2023 - 13:39
Bob Ash (10): Já se tedy hlásím, abych napravil tu svoji poslední pozitivní absenci.Catfish Camaro 4th gen 3.8 Convertible aka Calamaro, Buick Lesabre 1997 Custom - ted mu rikam "Stracena" ale treba si vyslouzi lepsi jmeno, Favorit 136 LS aka Faaavo, Smart Fortwo 2003 0.7 aka Zorro Prck
10. Re: 27. 11. 2023 - 12:52
Jenyk (7): Hele v Kro Bistro & Bar když měli tu svoji "svíčkovou", tak k tomu měli tuším nějaký špecle nebo co to bylo a místo brusinek nějaký pečený jabka :)Ceterum censeo ruSSiam delendam esse.
9. Re: 27. 11. 2023 - 12:35
Bob Ash (6):Test v Donně over, mírné rozpaky. Není to špatné, není to úchvatné. Na posezení a pokec vyhovuje, kulinářský zážitek by to asi nebyl.8. Re: 27. 11. 2023 - 11:57
Jenyk (7):V Germánově klidně. A ještě by ti tam přihodili zelnej list :-DRubas nema kapsy...
Podpora rozvoje (reklama)
(c) 2005-2013, USMotors
Při potížích napiste na info@usmotors.cz)