24. Re: 01. 10. 2025 - 01:47
xaler (21): tak tenhle motor je snad i lepsi koupit zniceny (za primerenou cenu)a udelat ho poradne... nicmene chtelo bi to kastli ktera nebude na kost shnila... ta koroze je na rozdil od toho motoru opravdu neresitelna.23. Re: 30. 09. 2025 - 15:31
xaler (21): To je skoro jak starej Zetor pana Charváta, když jsem jezdil k babičce na Ročov.22. Re: 30. 09. 2025 - 14:42
xaler (18): Na to, abych utrácel sto tisíc za dovezení plečky za 1500 dolarů přes Atlantik, nejsem ještě dost bohatej.Ceterum censeo ruSSiam delendam esse.
21. Re: 30. 09. 2025 - 14:04
cirus (19):něco takovýho poslechni si motor20. Re: 30. 09. 2025 - 13:43
Butterfly (15):spousta modernych aut je spolehliva,jen nesmi bejt zanedbany.19. Re: 30. 09. 2025 - 13:41
xaler (16): 5.4l? Ty jsi vazne odvazny bojovnik ! ;-)18. Re: 30. 09. 2025 - 12:56
Bob Ash (17):je to hrozný kolikrát za něj chtěj i 1500 dolarů.17. Re: 30. 09. 2025 - 12:19
xaler (16): Navigator má příšernou pověst kvůli první generaci, ale je otázka, jestli už to platí i pro ty novější, právě cca ten věk o kterým mluvíš. Taky mi přijde, že by ta věc mohla už docela fungovat. Bohužel za většinu z nich chtějí lidi hrozný prachy.Ceterum censeo ruSSiam delendam esse.
16. Re: 30. 09. 2025 - 08:48
Bob Ash (14):ja pořád koukám na Navigatory to by taky mohlo byt dobry auto jako ten flex. Jen by tam musela být 5,4 V8 kvůli lpg. V inzerci jsou běžně auta co mají najeto 500 tis. Přestal se vyrábět v roce 2014.15. Re: 30. 09. 2025 - 08:40
Bob Ash (14):Já bych si dnes nic desetiletýho nebo mladšího nekoupil. Mě bohatě stačí řešit tyto rozjebaný auta mých zákazníků. Takže vím i to, kolik to stojí a nejen peněz. Já v mým autě nemám desítky řídících modulů, tak nemusím řešit jejich errory. Mýmu autu stačí klasický běžný servis. Na přístrojovce mě nesvítí žádný varovný kontrolky zmatené elektronické nadvýbavy, neb tam nejsou. Mě stačí pravidelná výměna kapalin, promazání čepů( ne jejich výměna, protože se už zhusta mazací nevyrábí), kontrola brzd a je to. Auto umýt a můžu bez obav třeba na TK. A že to bude furt starej krám, je to poslední, co mě trápí. Svou službu odvede naprosto stejně dokonale, jak ten novej úžas, zato mnohem levněji. Já ani tu klimatizaci nepreferuji, dokonce si ani nevybavím, kdy jsem v autě naposledy pustil rádio nebo nějakou reprodukovanou hudbu. Mě stačí, že jsou tam hodiny a popelník. A ta Tvoje "bezpečnostní" výbava je jen demagogický mýtus. Za mých časů se na fichtlu jezdilo jen se slunečními brýlemi, ne s blembákem na koloběžce, jak dnes. A také jsme přežili. Dnes jsou lidi jen zpovykaní a vystrašení. Asi ze samého života. Hele, klidně se omotej pásama jak ve svěrací kazajce, nafoukni všechny ty airbagy a hlavně pozapínej "asistenty", jinak do Kauflandu nedojedeš nebo kam to všichni jezdíte.14. Re: 29. 09. 2025 - 15:03
Butterfly (13): Hele já bych si radši koupil desetiletýho Flexe, než dvacetiletý úplně cokoliv.Ceterum censeo ruSSiam delendam esse.
13. Re: 29. 09. 2025 - 07:46
cirus (12):Přes Houston mě nějaký auta také šly. Ty jsi někde okolo, že. Já mám teď rodinku na východním pobřeží, tak je to o kousek blíž. Já jsem nechtěl hanit Flex, ale jen jsem sdělil , co vím. Auto je to hodně "zajímavý" , ale já v něj moc důvěry nevkládám. Tak max. chvíli se povozit a zavčas poslat dál.12. Re: 29. 09. 2025 - 02:45
Butterfly (11):tak Flexa k vam vozit mne vazne nenapadlo;-) Takze pohan kolik muzes...a to cokoli. Osobne totiz nemam rad chvalu ale spis kritiku,ta te totiz na rozdil od chvaly posune dal...11. Re: 27. 09. 2025 - 08:36
cirus (9):Promiň, nějak jsem nezaregistroval, že chceš jít do handlu s autama a tak nějak jsem Ti to asi pohanil. To nebyl záměr ! Tak ať se daří ! Přeju hodně spokojených kunčoftů ! Rád se na Tvoje stránky podívám. A už nebudu mít blbý komenty ! I když cílit na odbyt do EU zřejmě stejně nebudeš.10. Re: 27. 09. 2025 - 08:30
Bob Ash (4):No vidíš, už ztrácím přehled ! Jak se to tady rozhojňuje. Třeba, až motyka vystřelí, si taky někdy pořídím Fordku, tu Flex. :-)))) Ne opravdu tohle nehrozí ! Neříkám, že je to nějaký zlý postrk. Je to moderní a všemožnýma píčovinama napěchovaný auto. A to je ten problém. Všechna sláva, polní tráva, když se to začne srát. A třeba všechno naráz. Což není nic neobvyklého u takových aut, ba dokonce bych v tom viděl i nějakou plánovitost. A jednoho dne se to na silnici zastaví a ... a umře. BCM to má asi 20 a pak nastanou ty různé "niance" , které ten provoz takovýho "zázraku" docela zpříjemní. Mnohdy až k nepříčetnosti (majitele a jeho peněženky). Proto, kdo chce s něčím takovým trochu pojezdit, kupuje zásadně jen nové tyto postrky. A jak končí garance, tak to rychle uvrhne do arény ojetin. Ať si "užívá" někdo jiný. Tak to prostě je.9. Re: 27. 09. 2025 - 02:03
rivka (8):na vebovkach se dela,budou pristi tyden.8. Re: 26. 09. 2025 - 19:32
cirus (6): No a máš už i nějaké webovky? Nebo seznam toho co "máš na place"? Foto toho plácku? :-) Že bychom si tedy něco mohli vybrat... ;-)Pozde honit bycha kdyz mame plny bricha!
7. Re: 26. 09. 2025 - 17:33
cirus (6): Automatický parkování měl Focus od začátku třetí generace, takže asi 2010. A adaptivní tempomat měly Mercedesy od snad 2003 :)Ceterum censeo ruSSiam delendam esse.
6. 26. 09. 2025 - 14:50
mam ted na place oturbenou dvoubarevnou 2013 limited(posledny facelift) , je neskutecny jak to jezdi... a vybava? To mne teprve dostalo... v tech letech.... krom ,,beznych,, veci a toho ze je nalozeny tak ze vlasne ani nevim o nicem co auto mit muze a tohle nema...mne dostalo ze v tech letech to ma tempomat s udrzovanim vzdalenosti nebo dokonce automaticky podélný parkovani ! a tenhle dokonce vestavenou elektrickou lednici. nejlepsi na tom ale je jak to auto funguje, jezdi a klame tělem! Tech 365hp z toho dela vcelku prehvapive sviznou krabici;-) Jedna nevyhoda zde pro mne ale je... nechce se mi to prodavat;-)))5. Re: 26. 09. 2025 - 09:56
Caddy (3): To je právě dost výhoda :)Ceterum censeo ruSSiam delendam esse.
Podpora rozvoje (reklama)
(c) 2005-2013, USMotors
Při potížích napiste na info@usmotors.cz)