Příspěvky od odpoledne 23. ledna 2015 až do odpoledne 24. ledna 2015
286. Re: Tak aby se neřeklo že je Česko (resp Ostravsko) pozadu tak všem představuju nový přírůstek. :))) 24. 01. 2015 - 14:24
D2 (285):Poslal jsem ti mail.Proc treba nemuzou byt v parlamentu novi nacisti, kdyz jsou tam novi komunisti,kdyz ideologie komunismu ma za sebou daleko vice mrtvych?To se mi libi
285. Re: Tak aby se neřeklo že je Česko (resp Ostravsko) pozadu tak všem představuju nový přírůstek. :))) 24. 01. 2015 - 14:09
petrklm (283): no fajn už končím. jen ať se robin uvědomí a přečtě si to po mě ještě jednou. :)284. Re: Tak aby se neřeklo že je Česko (resp Ostravsko) pozadu tak všem představuju nový přírůstek. :))) 24. 01. 2015 - 13:55
petrklm (283):+1283. Re: Tak aby se neřeklo že je Česko (resp Ostravsko) pozadu tak všem představuju nový přírůstek. :))) 24. 01. 2015 - 13:18
D2 (282):tak už se v tom tak nenimrej, k ničemu rozumnýmu to nevede. Myslím, že jsem tě zahlídnul jen jednou, ale jako exot jsi mi nepřipadal. Přijde mi, že o tom přesvědčuješ sám sebe, realita je někde jinde. Ser na všechno a koukej jezdit na srazy, třeba pokecáme spolu, já jsem totiž extrémní introvert a z počátku jsem srazy dával jen se silným sebezapřením :-)Ford - auto pro ty, co se niceho neboji. Sralbotkove voli jinou znacku :-)
282. Re: Tak aby se neřeklo že je Česko (resp Ostravsko) pozadu tak všem představuju nový přírůstek. :))) 24. 01. 2015 - 12:29
ska-p (277): a navíc, ti co mě znaj více už ví že jsem spíše asociál a držím se stranou větších part. vždycky si vyberu pár lidí se kterýma komunikuju někde v klidu pokud o mě jeví zájem. jinak jsem raději odtažitý a jen tak kvákám krávoviny.281. Re: Tak aby se neřeklo že je Česko (resp Ostravsko) pozadu tak všem představuju nový přírůstek. :))) 24. 01. 2015 - 12:22
pbkarvina (278): si mi přece předával ty gumy ne ? takže si mě dokonce viděl. sice nebylo moc času ale mohl si vidět že jsem normální slušnej člověk jen vybočuju myšlením. (ale na to ten čas nebyl).277. Re: Tak aby se neřeklo že je Česko (resp Ostravsko) pozadu tak všem představuju nový přírůstek. :))) 24. 01. 2015 - 12:11
pbkarvina (275):nemyslím si, že zrovna D2 si tohle auto koupil proto aby se k němu lísaly všelijaké existence. Koupil si to prostě proto, že to chce a splnil si sen. A i když na netu občas působí zvláštně, v reálu je to docela fajn člověk a na rozdíl od jiných figurek ho zase někdy rád potkám. S DMC nebo bez, to je fuk.Miten niin perkele!!!!!
276. Re: Tak aby se neřeklo že je Česko (resp Ostravsko) pozadu tak všem představuju nový přírůstek. :))) 24. 01. 2015 - 12:06
pbkarvina (275): nikdo nikomu neříká že je vůl. já jsem tě viděl osobně a nabyl jsem z tebe dojmu že si chápavý a inteligentní člověk tudíž předpokládám že jako caddymu a bobešovi ti nedělá problém pochopit jak jsem to myslel a že se nikoho nechci dotknout.274. Re: Tak aby se neřeklo že je Česko (resp Ostravsko) pozadu tak všem představuju nový přírůstek. :))) 24. 01. 2015 - 11:47
pbkarvina (273): ježiš dyť se mi líbí i ten malej hranatej sedan (zephyr) z Ostravy a přitom mi tu většina řekne že je to nudné a obyčejné auto (pro někoho dokonce hnusné). Nevím proč furt překrucuješ co jsem napsal a jak jsem to myslel. Já to zopakuju, třeba ti to poránu tolik nemyslí. Nechtěl jsem jezdit na srazy protože jsem měl ošklivé auto a styděl jsem se. Já vím že sraz je o lidech ne o autech ale když už mám něco hnusného rozpraskaného vybydleného pokytovaného tak s tím prostě nebudu někam jezdit. Kdybych měl barona za bůra a vypadal by aspoń normálně tak bych neřek ani hovno a jezdil kam by se mi zachtělo.272. Re: Tak aby se neřeklo že je Česko (resp Ostravsko) pozadu tak všem představuju nový přírůstek. :))) 24. 01. 2015 - 11:08
pbkarvina (271): neříkej mi prosímtě že si to taky nepochopil. Já neřeším auto sakra. Když přijedeš v trabantu bude to grear. Já řeším STAV. Přečti si ještě jednou co jsem napsal plus Caddyho / Bobashe poslední příspěvky270. Re: Tak aby se neřeklo že je Česko (resp Ostravsko) pozadu tak všem představuju nový přírůstek. :))) 24. 01. 2015 - 03:46
Caddy (269): Přesně tak, taky jsem Marcela pochopil a to nejsem zrovna typ člověka, kterej by si ujížděl na super stavu. Ale omrdanej stav projde jen některejm autům a jen někdy.Ceterum censeo ruSSiam delendam esse.
269. Re: Tak aby se neřeklo že je Česko (resp Ostravsko) pozadu tak všem představuju nový přírůstek. :))) 23. 01. 2015 - 22:20
robin 65 (265): on to opravdu asi myslel jinak, ja to chapu, taky se stydim jet s baronem po meste, kdyz zni jak dyzl a huci mu lozisko...a jeste i vzhledove neni uplne OK a sesel...Ty mas Barona pekneho, Tebe se to netyka :)268. Re: Tak aby se neřeklo že je Česko (resp Ostravsko) pozadu tak všem představuju nový přírůstek. :))) 23. 01. 2015 - 21:50
pbkarvina (263): ještě ho v tom omylu podporuj....267. Re: Tak aby se neřeklo že je Česko (resp Ostravsko) pozadu tak všem představuju nový přírůstek. :))) 23. 01. 2015 - 21:50
nowex (264): díky. a jo vím o něm, teď je v museu. ale ještě jsem ho neviděl. :)266. Re: Tak aby se neřeklo že je Česko (resp Ostravsko) pozadu tak všem představuju nový přírůstek. :))) 23. 01. 2015 - 21:38
robin 65 (262): ale tyvole, já to myslel úplně jinak. já měl mrdkoidního barona s rozpraskaným lakem, lincolna s vadama laku a kobercem na střeše místo vinylu. neřeším auto ale stav.265. Re: Tak aby se neřeklo že je Česko (resp Ostravsko) pozadu tak všem představuju nový přírůstek. :))) 23. 01. 2015 - 20:42
pbkarvina (263):to jsem rád, jen mě ta věta od něj dost překvapila, motám se okolo aut spoustu let at to jsou veteráni nebo vw nebo ameriky ale nikdy jsem nedělal rozdíl mezi někým kdo má auto za 20 tisíc a je rád že ho má a mezi někým kdo má auto za půl mega, vždy jsem si myslel že je to o lidech a vášni nebo lásce nebo jak bych to pojmenoval k autům, no nic člověk se stále má čemu divit264. Re: Tak aby se neřeklo že je Česko (resp Ostravsko) pozadu tak všem představuju nový přírůstek. :))) 23. 01. 2015 - 20:28
D2 (259):Gratulace.Já tenkrát před X lety de loreana okukoval v Praze v AAA stál tam za 3kila.suburban 5.7 camaro IROC Z , LT 77,cadillac de ville 67
262. Re: Tak aby se neřeklo že je Česko (resp Ostravsko) pozadu tak všem představuju nový přírůstek. :))) 23. 01. 2015 - 18:33
D2 (259):aha takže ted mám jen barona já a jsem asi socka a lidi budou říkat že je to hnusné? hm to abych asi nikam dlouho nejel než si pořídím něco jiného260. Re: Tak aby se neřeklo že je Česko (resp Ostravsko) pozadu tak všem představuju nový přírůstek. :))) 23. 01. 2015 - 16:37
D2 (259): no je fakt, ze je v tom letecky pocit, jako v nicme jinem...bych tam fakt hledal ty prepinaci packy na zapinani okruhu a odklapeci krytku tlacitka pro start :)) Proste neskutecna vec :)259. Re: Tak aby se neřeklo že je Česko (resp Ostravsko) pozadu tak všem představuju nový přírůstek. :))) 23. 01. 2015 - 16:34
pbkarvina (252): no to já jo, s baronem jsem raděj nejel nikam. :D Mám rád když se lidi kochaj ne si jen myslej (bože to je socka nemá prachy má to hnusné). :)Podpora rozvoje (reklama)
(c) 2005-2013, USMotors
Při potížích napiste na info@usmotors.cz)