Příspěvky od večera 23. března 2016 až do dopoledne 26. března 2016
158. Re: 26. 03. 2016 - 10:39
ska-p (157): No, taky už ten Landrover tak vypadá jako cikánská hračka. Faktem je, že se ty světýlka a cingrlátka dobře prodávají, jde ale o to komu. Kvalita výroby zůstala stále stejná (u Landroveru nikdy za nic nestála). Jako dobrá paralela se mi jeví podnikatelský stavební baroko.Nema sice dobrej motor, zato ma spatny brzdy!
157. 26. 03. 2016 - 06:34
Teto diskuzi absolutne nerozumim, ale dovolil bych si podotknout, ze Tata urcite nezustane tam kde je. Pod Tatu patri Land Rover, Jaguar a tusim i Aston Martin, vsem temhle znackam se s indickym kapitalem za zady dari tak, jak nikdy predtim....Miten niin perkele!!!!!
156. Re: 25. 03. 2016 - 20:16
POCINN (155):Patriku, ja bych toho chtel a nemam... Kdyz jsem do toho clubu prisel ja, tak uz byl mrtvy. Mozna jsem tam prisel i pozdeji, nez ty, nevim. Ale to je celkem jedno. Lidi tam chodi jen pro technickou radu a pro stahovani manualu. Udelal jsem alespon pivni srazy, spolecne s Karlem jsme domluvili tu spolecnou akci s Chevy/Daewoo clubem a sehnali na ni lidi. Ty jsi tam nenaplanoval vubec nic. Jedinym tvym ukolem bylo prijet na sraz. Po srazu po tobe pul roku nebylo ani vidu ani slechu, takze mne ted prijde dost nefer kritizovat necinnost clubu jehoz jsi byl sam clenem, kdyz jsi k te cinnosti sam neprispel absolutne nicim.American cars forever and only. Especially sports cars.
155. Re: 25. 03. 2016 - 19:44
Knightrider (145):Možná že mas pravdu v tom že nemohu objektivně posoudit ale co se týká Chevrolet klubu NET neleží mi v žaludku jen jsem dodnes nepochopil proč ten klub vlastně existuje jak pises veřejná jeho členů je registrovaná i v jiných klubech za Chevrolet klub NET nikdo nic nepořádá žádný sraz neorganizuje ten klub nemá ani vlastní logo nevím asi jsem hloupi ale já jsem pořád nepochopil proč ten klub je ? Jediné co mi na tom klubu leželo v žaludku byla necinost klubu a proto jsem odešel když někam patrim tak chci aby se tam taky něco dělo . Ale opravdu nic ve zlém prostě jsem šel jinou cestou každému vyhovuje něco jiného to je normální154. Re: 25. 03. 2016 - 18:59
Mirek (143):Jo je to celé třeba brát s nadhledem a především se do ničeho nenutit prostě v klidu ale SOUHLASIM že dnes je něco GM a zítra už to může být jinak globalizace světa je veliká153. Re: 25. 03. 2016 - 18:56
Butterfly (142):Je to věc názoru pokud by Trabant Volvo bylo GM pak by možná taková pozvánka zde byla152. Re: 25. 03. 2016 - 18:53
cirus (141):už jsem psal že to nejde protože Olšovec je jejich společný dlouholetý sraz ale taky jsem psal že by šlo udělat nový sraz jen pro Chevy ale jinde než v Olšovci151. Re: 25. 03. 2016 - 08:48
Mirek (150):Hele, ty indický sikovky mám doma taky. Už dobře přes 30let. Zažily toho opravdu hodně, zuby už nemají. Je to kus železa kterej to doteď vydržel. Dneska už je stejně nekoupíš, ani v té indii. A to je se vším tak. Knipexy mám na práci nějaký rok a dobrý( ale ty indický mám z nostalgie ve vercajku doteď). Snap- on bych zase tak nehanil. Asi nejlepší vercajk, co jsem kdy v prackách držel. Já jsem na nářadí úchylnej, pro mě nad Snap-on není. S Tata to beru jako švandu. Ti jsou, tam kde jsou a tam taky zůstanou. Pán z Galvestonu má ping-pong rád, tak proč mu nenahrát. Sranda muší bejt !150. Re: 24. 03. 2016 - 23:56
cirus (147): vole, dodnes mám doma sikovky, na kterých je Made in India. Celej Knipex nebo Snapon se může jít vysrat, co toho tyhle kleště vydržely a ještě vydržej... :-) Takže si dej bacha, aby Tata nebyla tvoje noční můra a začni se smekat, protože se chystá dělat i do lodí...privbox@seznam.cz tel: 603510691
149. Re: 24. 03. 2016 - 23:53
Butterfly (146): v pohodě, sis nevším těch smajlíků :-)privbox@seznam.cz tel: 603510691
148. Re: 24. 03. 2016 - 19:45
cirus (147):Nenasírej :DLincoln Town Car Cartier 1990 + Packard Clipper 1953 as "Frankenstein"
147. Re: 24. 03. 2016 - 15:15
Butterfly (146):uz se tesim na spojeni TATA a Ford. No a samozrejme na nasledne spolecne srazy Tata-Ford kde nebude chybet Mirek na F350 a bude nadsene obdivovat ty golfove vozejky z velkym napisem Ford na kapote;-)146. Re: 24. 03. 2016 - 14:19
Mirek (143):Ale vůbec ne. Psal jsem, ať si každej jezdí, kam chce. Jen jsem myslel, že majitele daewoo nebo co to vlastně je, nebo třeba té dacie, asi těžko zajímá nějaké americké auto. A jak tady někdo již párkrát zmínil, asi si s takovým individuem těžko pokecáš na nějaké téma o autech. Samo, že nejsou srazy jen o autech( asi některé). Já zase lidi nemusím, tak zkouknu akorát auta a mažu pryč. Družit se nepotřebuji a kolektívní "sporty" se mě od mala eklujou. Každého baví něco jiného. Beru to tak, že když se jednou rozhodnu pro něco( jezdit amerikou třeba), tak se toho držím bezezbytku. A nějaké daewoo nebo co to je za pelech, mě nezajímá.145. Re: 24. 03. 2016 - 12:36
POCINN (139):Patriku ono je tady každýmu úplně ukradený, jestli k vám někdo s amerikou pojede nebo ne. Nikdo ho tady ani jinde kvůli tomu kamenovat nebude. Každýmu je to fakt úplně šumák, kam jede druhej. Koho to zaujme, přijede, koho ne, ten nepřijede. Nehledal bych za tím věci, který za tím nejsou ani žádný velký složitosti. Ty ses v tom clubu našel a třeba jim časem pomůžeš k tomu se zvednout, proč ne. Já to cítím jinak, a proto se mě tohle už nijak netýká, ale rozhodně neodsuzuju, jak už jsem tady psal. Prostě každýmu se líbí něco jinýho.American cars forever and only. Especially sports cars.
144. Re: 24. 03. 2016 - 12:15
cirus (141): On je to s tím Daewem celkem logický vývoj u jejich clubu. Začali jako Daewoo club a když to GM přebrandovalo na Chevrolet a první Lacetti nebo Nubiry začaly jezdit už ne jako Daewoo, ale jako Chevrolety, tak se z toho prostě udělal Chevrolet club a časem se objevily nové modely jako třeba Aveo nebo Cruze už jen jako Chevrolety. Olšovec pořádají už x let.American cars forever and only. Especially sports cars.
143. Re: 24. 03. 2016 - 10:21
Butterfly (142): svět se mění, s tím se nic nenadělá. Takže podle toho co píšeš, by se měli Moparisti odstěhovat na nějaký Fiatolancia fórum a jezdit na jejich srazy, nebo naopak? V tom aby se už prase vyznalo :-) Navíc aby člověk honil Bobaše, kterej má v tomhle přehled, kde kdo se zase s kým spojil nebo rozpojil, aby člověk nakonec nezjisti, že na nějakým sraze nemá co dělat a že už jezdí vlastně s autem od jinýho koncernu než loni :-) No, prdel je to veliká.. :-) Hlavně to člověk nesmí brát moc vážně :-)privbox@seznam.cz tel: 603510691
142. Re: 24. 03. 2016 - 07:08
POCINN (134):Dost pochybuji, že lidi, kteří si koupí něco takového, jako je daewoo nebo daewoolet, mají nějakou povědomost o amerických autech, resp. , že se o ameriky nějak výrazně zajímají. Někdo sem dal pozvánku na jejich sraz. To je celé. Pokud tam někdo pojede s amerikou, jeho věc. Je tady zajímavé, že sem nikdo nedá třeba pozvánku na sraz nějaké jiné značky, já nevím, třeba volvo, ferrari, trabant, nebo taková dacia. Ti pořádají také jakýsi sraz někde na vysočině. Pozvánku sem taky nedají. Třeba by se strhla vlna zájemců, z řad majitelů amerik, kteří by zajeli se svými auty podpořit sraz dacií. Myslím, že by si měl hrát každý na svém písečku. Tyhle kamarádšofty nikam nevedou.141. Re: 24. 03. 2016 - 00:01
POCINN (138):rozumej jen muj nazor...mam takovej pocit ze pokud udelas Chevy sraz ze prijede vice lidi nez na toho kockopse co delas...a ono staci mozna malo,proste do toho nemontovat daevo....chapej ad kluci litrovy klidne prijedou!!!! Jen proste skusit to daevo do toho oficialne nemotovat,prijedou na chevym...prijedou...ale nerikej tomu daevo-chevy , opradu to hodne skazi...ten koncept sam o sobe je podle mne ujetej...140. Re: 23. 03. 2016 - 23:56
Mirek (137):jak jsi psal ber mne s rezervou;-)) A doufam ze to tak odemne beres;-)))139. Re: 23. 03. 2016 - 23:25
Mirek (137):Já beru s rezervou celou tuhle debatu takže nejsem urážlivý a na lidi i na auta si dělám názor sám a ne podle toho co mi kdo řekne . Chlapy nevím kolik toho poradate vy nebo kolikrát do roka se sejdete na nějakém vašem srázu ( říkám vašem a ne že se potkáte někde na Hradecké V8 ) Ale cením si vaší odvahy protože předpokládam že vas za to že se přijedete podívat někteří lidi tady pořádně pochválí :-) Ale berte to tak obyčejní lidé se se svým obyčejným autem na sraz Amerik nedostanou a nebo tam mají strach jed že by se jim ostatní vysmáli takže pokud na jejich sraz přijede Amerika vždy je to potěší . Nedelame to pro prachy děláme to pro lidí a taky pro sebe protože jinak by se jen sedělo doma . Jezdím i na srazy Amerik a to hlavně Německo Francie Belgie a Lucembursko je to fajn když se sjede 600 aut atmosféra velkého srázu atd ale i tenhle malí sraz v Olšovci má cosi dosebe je to jiny neříkám že lepší nebo horší prostě jiný .A že to není jen Chevy ? Jak už jsem psal mám prihlasenou Škodu Octavii jejíž majitel si na ni dal znak DAEWOO a nevidím v tom problém takže nevidím ani problém v cadilac Ford nebo v jakém koliv jiném autu včetně DAEWOO vidím problém jen v lidech kteří sami nic kloudného nedokázali ale rozumu a názorů jak odradit ostatní mají na rozdávání.( a nemyslím tím teď nikoho konkrétního) letos by měli přijeď do Olsovce kromě slovenských také nějaké Maďarské auta tak uvidíme jak to dopadne. Každopádně kdokoliv by se ještě přidal je vítán .A Sally snad nebude sám kdo bude mít odvahu udělat krok do neznáma. Ikdyz té odvahy má nejvíc když to takhle veřejně podpořil za což mu patří ještě jednou velké poděkování.Podpora rozvoje (reklama)
(c) 2005-2013, USMotors
Při potížích napiste na info@usmotors.cz)