Příspěvky od počátku až do odpoledne 21. srpna 2003
20. Teda teda... 21. 08. 2003 - 15:47
...tohle téma by si zaslouilo titul Zlatá mimomísa :-( Fakt "aktuální informace o cenách"... a ten formát k tomu :-)Rubas nema kapsy...
19. Re: Nebo neco levnejsiho?(a nerozbi ten PC ten za to nemuze):-) 21. 08. 2003 - 15:38
Alibaba: Caprice je při včasném a soustavném servisu nezničitelné auto - znám jednoho, co má nalítáno 950 k a je v denním provozu - FM mi to jistě dosvědčí. A to je prosím ročník 79 a denním provozem mám na mysli, e dotyčný jezdí v zimně v létě 30 km do továrny a vekeré pojíďky. Přestaň truchlit nad kleklým TC - prasklý chladič v těhdle hicech by nerozdejchal ani TC 2003. Je to o tom solit, solit, solit a měnit, měnit..... Průser nastane teprve, a se přehoupnou ty nae pekáče do klasiky zbytek dílů skoupí pár firem a nad těma cenovkama se budou protáčet panenky.
Ten odtah u jsi vyřeil ?, zavolej
18. Re: Nebo neco levnejsiho?(a nerozbi ten PC ten za to nemuze):-) 21. 08. 2003 - 15:21
cirus: Tc 99 ve výbavě Cartier má kamarád toď o dědinu dál. Je ve zlaté metle a cream kůi. Jezdil jsem okolo něj půl roku, ne ho zprovoznili - nějaký problém v elektronice - a zprovoznili tak, aby to nestálo majland. Nemohu říci, e jsem s ním jezdil, ale párkrát jsem ho převáel z místa na místo. No, hezký, no, ale s mojí představou o americkým autě to nemá nic společnýho. Jinak pikantérní je, e Draho TC prodává a koupil na denní jedění Grand M. 89. Já prostě auta po roce 90 nechápu, nebo mi spí nic neříkají. To u je pak jedno, kdo tu plastovou patiku vyrobil, ani nad tím nepřemýlím, kdy do toho lezu.17. Re: Nebo neco levnejsiho?(a nerozbi ten PC ten za to nemuze):-) 21. 08. 2003 - 15:11
FM,Lenin:No mám vechny do roku 1989 (1966,1983,1986,1986,1986,1989) a přeci jen u je mi líto v denním provozu olítávat ty klasické "nádherné" krabice ,které u zasluhují řádnou péči a nejlépe nákladné uvedení to stavu "právě vyrobeno"....No a potřeba nového auta mě fakt děsila neb nic nebylo tvarově to správný "ořechový" a do předvedení TC model 2003 ,který se zlehka vrátil tvarově k "tradicím" a od té chvíle vím ,e je to ta nejlepí volba.....jen cena nového cca 55.000,- - 62.000,- USD podle mé představy mě drela na uzdě ,ale v posledním měsíci sleduji ,e 2003 TC se dá pořídit i za 22.000,-USD A TO JE SAKRA O NĚČEM JINÉM!!!.....:-)))Heavy battle cruiser ......no comment....only respect....
16. Re: Nebo neco levnejsiho?(a nerozbi ten PC ten za to nemuze):-) 21. 08. 2003 - 14:52
Alibaba: I ty, Brute???:-)15. Re: Nebo neco levnejsiho?(a nerozbi ten PC ten za to nemuze):-) 21. 08. 2003 - 14:45
Alibaba: ty se ale vybarvujes :-))))14. Re: Nebo neco levnejsiho?(a nerozbi ten PC ten za to nemuze):-) 21. 08. 2003 - 14:27
ace2:Jo ,jo TC je super "věc" ,hlavně modelový rok 2003....!!!Je pravda ,e po tom zakulacení a zůení masky tenkrát v roce 1998 ztratil ,takovej "mrnc" ,ale teď po návratu k důstojnějímu tvaru a pohledu je to bezkonkurenčně nejpohlednějí auto vůbec....Dost po něm poilhávám ,jako po novém autě do rodiny na normální denní provoz....:-)))A ceny pár měsíců jetejch TC začínají být extrémně zajímavý.....:-)))))Heavy battle cruiser ......no comment....only respect....
13. Re: Nebo neco levnejsiho?(a nerozbi ten PC ten za to nemuze):-) 21. 08. 2003 - 13:38
FM:hele ja netvrdim ze lumina je hezka a uz vubec ne ze je to ,,klasika,,jen jsem napsal ze je mimoradne kvalitni a ma supr jizdni vlastnosti.Jinak tady ji hodne pouziva policie a to je nejvissi argument pro me tvrzeni,prave ,,sluzba pro stat,,ji stavi na uroven viktorek ci kaprice.12. Re: Nebo neco levnejsiho?(a nerozbi ten PC ten za to nemuze):-) 21. 08. 2003 - 13:31
cirus: jo jo přesně tak TC je povedený a je vidět jak dělat mordní a přesto konzervativní design. Mimochodem zákazníci TýCíčka jsou podle statistiky nejkonzervativnějí zákazníci vůbec, a tedy kadou změnu negativně přijímají a přesto se Lincolnu povedlo řekl bych, e asi jako jednomu z mála US automobilek přecházet od klasických tvarů po velmi moderní ani by to rozpoutalo negativní nálady. Kdy vidím nové TýCíčko na ivo (asi celé 4 kusy jich po Praze jezdí (krátké) ) jak si jen tak neslyně a honosně proumí za neslyitelnosti motoru ve svém černo černém laku, na kterém je kadá chromovaná linka jako perk... pánové moc aut se TýCíčku v honosnosti nevyrovná a to leckdy i několikanásobně draí auta. TCíčko je rozhodně povedený, k tomu rám tvořený hydroformní technologií, zadní pohon, monost výbavy Cartier...jo jo a za ty prachy co si budeme povídat...Pravda výkonosně trochu pokulhává nějakých cca 230 koní 4st automat není zrovna hit poslední sezóny, ale tohle auto je o plavném jedění bez známek sportovnosti. Take na TýCíčko mi neahejte :) je to 100% amerika11. Re: Nebo neco levnejsiho?(a nerozbi ten PC ten za to nemuze):-) 21. 08. 2003 - 08:18
cirus: jo jo lumina to je nejklasictejsi amerika, lepsi auto neznam :-)))10. Re: Nebo neco levnejsiho?(a nerozbi ten PC ten za to nemuze):-) 21. 08. 2003 - 05:40
lenin:Caprice je supr a to klidne i kulatej,taky mas pravdu ze nektery klasicky auta si drzi cenu.Nektery klidne i zanovny vozy vsak padaji na cene neuveritelne rychle.Prodal jsem pred par tydny Dodge Intrepide posledni model r.v. 1999,supr stav i vzhled ovsem nejvetsi USA Kram jakej jsem kdy jezdil!Koupili to mexici a ja byl z cenou 2500$ hodne spokojenej!Ale ted se zeptam...vydels nekdy novej TC ,,na zivo?,,placas totiz nesmysly,TC je totiz supr ,,amerika,,je to vsek moderni auto a vypada ponekud jinak nez klasika.Jezdil jsem jednoho a ten mnel najeto 350 000mil a jel jak novej,tak tohle umi ,,japonec,,???!!!Pokud jde o luminu je to snad jeste lepsi auto nez TC!Ja vim ze vzhled neni nic moc...ale pockej par let,ona ,,dozraje,,Co je podle tebe napriklad Mark VIII ?!Jestli tohle hyper moderni auto neni ,,amerika,,tak pak Victorku od Forda delaj asi Korejci!9. Re: Nebo neco levnejsiho?(a nerozbi ten PC ten za to nemuze):-) 20. 08. 2003 - 20:58
jo to já vím, proto mám caddyho. Naráky na FWD bych vynechal. Nicméně nové TC fakt má ke korejci poměrně daleko... to je amerika jak poleno, sic má samozřejmě modrní háv... no a Mercury Marauder postavený na tom samém asi je prostě muscle car jak vyitej... jo ale je pravda e hranatá Caprice je a bude vdy hranatá Caprice, která v naich podmínkách a vůbec podmínkách Eu nikdy nebude za hubičku pokud v dobrým stavu8. Re: Nebo neco levnejsiho?(a nerozbi ten PC ten za to nemuze):-) 20. 08. 2003 - 15:40
ace2: Hm. a podívej se na Caprice - klasickýho, ne tu mrdku kulatou - jak se je-li v dobrým stavu drí v ceně. Uvědom si, e to TC z 5 metrů nepozná od korejce. Klasická amerika, to je trvalá hodnota, koho tak asi zajímá lumina sedan????7. Re: ceny v USA 20. 08. 2003 - 15:21
cirus: Kua, e se to nepromítne i v cenách v impextě. Z toho TC kámoe trefí lak, on ho prodává za půl koule.6. Re: ceny v USA 09. 08. 2003 - 16:59
to je ruzne ale vseobecne plati pokud auto jezdi tak je za 1000$,sezenes i za 500$.Levne auta jsou vsak ,,drahe,,.Neco jako chces Ty je nejlepsi koupit se zavadou.pak to je kolem 100$.Oplati se ,,drahe,, auto kolem 3000$,je to tim ze pro Americana jsou takove penize v hotovosti hrozne moc!
5. Re: ceny v USA 09. 08. 2003 - 14:30
cirus:Tak to je mazec a na kolik pak příjde něco starího?? třeba Firebird tak z 88-90??4. Re: Nebo neco levnejsiho?(a nerozbi ten PC ten za to nemuze):-) 08. 08. 2003 - 23:16
cirus: No ty krááááááááááávooooo to je neskutečný. A my si tak maximálně můeme koupit. koda fabia Junior s motorem 1.2 3válec v základní výbavě, co je bez ničeho. kurva ivot. Hned bych si vyváel prdel v zánovním Town Caru... kurnik upa.3. Nebo neco levnejsiho?(a nerozbi ten PC ten za to nemuze):-) 08. 08. 2003 - 17:21
http://www.autotrader.com/findacar/vdetail.jtmpl?car_id=138674656&dealer_id=&car_year=1999&make=CHEV&distance=any&max_price=2222&model=&advcd_on=n&end_year=2004&min_price=&first_record=1&address=30092&search_type=used&advanced=n&start_year=1997&=&color=&cardist=17381. ceny v USA 08. 08. 2003 - 16:54
Ja jen pro lidi kteri si chtej dovest auto z Usa,momentalne jsou tady nejnissi ceny co pamatuji.Vyrobci novejch aut delaj ,,hrozny,,veci a proto i ojetiny padaj neskutecne dole.Treba u novejch vozu,kuprikladu kdo ma zajem o takovou sracku jakou je Ford Fokus tak mu prodejce tenhle novej vuz nabidne z 3letou zarukou za nasledovnich podminek:Tady jsi vem Auto k tomu Ti dam 1000$ hotovost(to jako dostane ten kdo koupi!)a splacet zacnes az za rok po 123$ mnesicne!A podobne to je i u jinych aut a znacek.Pak se neni co divit ze koupis ojetinu za penize ktere jsou casto uplne mimo chapaniPodpora rozvoje (reklama)
(c) 2005-2013, USMotors
Při potížích napiste na info@usmotors.cz)