Příspěvky od počátku až do rána 15. dubna 2012
20. Re: 15. 04. 2012 - 09:09
Bob Ash (18): Vystizne :-)1980 Chevy Silverado*
19. Re: 15. 04. 2012 - 09:08
BelAir (17): Olda bude brzy nahrazen :-)1980 Chevy Silverado*
18. Re: 15. 04. 2012 - 01:10
BelAir (17): Já ti řeknu naprosto přesně, jakou děláš chybu - jen nevím, jestli vědomě nebo ne. Podáváš to tu stylem, kterej dělá dojem více-méně dobročinný akce ("majiteli to zaplatí náklady a něco si i vydělá"), na což se ti tady každej vykašle, zvlášť pokud jde o to dělat šaška na nějaký firemní party.Ceterum censeo ruSSiam delendam esse.
17. Re: 14. 04. 2012 - 23:14
Jura Urboš (16): myslel jsem samozřejmě i na tebe, dokonce máš preferovaný 4-dvéřový sedan, ale ten stav není takovej jak by asi bylo na podobnou akci třeba (lak) - nemyslím to špatně ... potřebuju stav DeSota ze Svitav, eventuelně je přípustný stav Sivíkovic patinovanýcho Buicka :-) ... a teď si vyber :-) buď se musíš vysypat do kompletní renovace nebo naopak urychleně zamakat na patině ... :-) ... a to je lepší se na to vybodnout ... začíná se to jevit problematicky, jednodušší je sehnat slušný starý Mercedesy, Tatry, Citroeny ... eventuelně jiný evropský špeky ... ještě, že nesháním starý japonce (Toyoty, Datsuny) - to je snad ještě horší ...momentalne nic americkyho
16. Re: 14. 04. 2012 - 22:45
BelAir (14): Díky. Až budu mít 1A auto ozvu se :-)1980 Chevy Silverado*
15. Re: 14. 04. 2012 - 19:25
BelAir (14): Škoda toho A1+ Lidi jako já maj smůlu, ačkoliv by se třeba účastnili rádi :)14. Re: 14. 04. 2012 - 19:18
Jura Urboš (12): hele, nemyslím si, že by to bylo něco extra složitýho, tajemnýho nebo jakkoliv dál nesrozumitelnýho - podobných akcí probíhají ročně stovky až tisíce ... je to v jednání a vzhledem k akceschopnosti rozličných lidí už teď vidím jako jednodušší a efektivnější spolupráci s Motortecem a kolonou nových Wranglerů ... takže ačkoliv jsem přesvědčen, že tohle nejsou věci pro tohle forum vezmu to heslovitě:momentalne nic americkyho
13. 14. 04. 2012 - 18:51
já tady vždycky něco napíšu a pak si říkám, že sem si raději nedal po držce :-)momentalne nic americkyho
12. Re: 14. 04. 2012 - 06:25
BelAir (11): a co s tema autama chce delat? Asi jsem to uplne nepochopil...1980 Chevy Silverado*
11. 13. 04. 2012 - 19:32
jo a na lokalitě majitele nesejde, je mi jasné, že z Brna tu kolonu nepostavíme - majitel dostane zaplaceno co si vyjednáme v rámci smlouvy - měl by mít pochopitelně pokryté náklady a něco si i vydělat :-)momentalne nic americkyho
10. 13. 04. 2012 - 19:30
chlapi neberte mě hned úplně za slovo, zkrátka stav toho auta musí být pochopitelně velmi slušný minimálně jako mají z těch BobAshem jmenovaných lidí, neměly by být potrhané sedačky, popraskaný lak, zašlé chromy atp. - třeba stav jako to Svitavské DeSoto - musí to být zkrátka reprezentativní stav a musí oslovit laiky jako klasika, tak jak má široká veřejnost zafixované klasické ameriky ... jde o předběžnou nabídku / poptávku na konkrétní akci ... buďto je budeme schopni postavit nebo ne a pak se budou stavět jiná auta, nové Wranglery třeba nebo něco podobného ... jde o to na čem se nakonec dohodneme a z čeho si nakonec klient vybere ...momentalne nic americkyho
9. Re: 13. 04. 2012 - 16:07
Caddy (7): Mára, Petr Landsmann, Petr Bellinger, Honza Hvězda - nikdo z nich sice nemá auta A1+, ale chtít do kolony stav A1+ je taky známka toho, že dotyčnej neví, co to znamená ;)Ceterum censeo ruSSiam delendam esse.
8. Re: 13. 04. 2012 - 15:47
Caddy (7): Co Mára s Catalinou? I když nejni z Brna.7. Re: 13. 04. 2012 - 15:36
BelAir (4): tohle tady splni leda tak Darek :)6. Re: 13. 04. 2012 - 14:55
BelAir (4): Tak já můžu nabídnout, ale stav A1+ Určitě ne :D Jinak bych se klidně nabíd :D5. Re: 13. 04. 2012 - 14:19
robin 65 (2): chápu, já taky ne :-), já dokonce pro jistotu nemám nic :-) ale já věřím, že se to povede, jen se ukazuje, že skutečně zajímavých aut v odpovídajícím stavu tu skutečně reálně není mnoho ... samozřejmě o nějakých vím, ale celou republiku nemám tak dobře zmapovanou a pak je to i o ochotě majitelů se k něčemu podobnému "propůjčit" ... :-)momentalne nic americkyho
4. Re: 13. 04. 2012 - 14:13
vodkamizi (3): hele, to není nějaká prdel, je to reálná poptávka pro jednu velkou firmu na jejich firemní akci ... podmínky bych řešil ale až s jednotlivými majiteli individuálně, pokud o to nakonec bude na jejich straně konkrétnější zájem. Zatím je zájem buď o americké veterány nebo opravdové OFF-ROADy - v tuto chvíli je to věc nabídky / poptávky ... akce by měla probíhat v prostředí brněnského autodromu, přehrady a okolí ... ale nemůžu v tuto chvíli nic slíbit, přesto o kontakty na ty majitele stojím, protože je možnost řešit podobné nabídky i pro jiné "odběratele" - vše by probíhalo výhradně za účasti a s řidičskou a provozní asistencí majitele konkrétního vozu, ten by měl zdarma catering, uhrazené náklady a pochopitelně nějaký honorář ... vše je v jednání, ale nejsou-li majitelé, tak není s kým jednat. Bohužel portfolio FNR nenabízí to co potřebujeme ... :-)momentalne nic americkyho
3. 13. 04. 2012 - 11:27
:-)))..to sem zvědavej kolik lidí se ozve...:-))až budou dané nějaké podmínky a podrobnosti o poptávaných vozech..tak bych o něčem věděl..:-)))...vrah skopkuuuu:-) a posahany abstinent
2. Re: 13. 04. 2012 - 10:55
BelAir (1):tak za mě ne, nemám výborné veterány, jsem rád že se mi auta udrží na silnice a procházejí kontrolami stk, tak hledej třeba se ti povede1. 13. 04. 2012 - 10:00
Přátelé, řeším poptávku pro jistou společnost na kolonu (jízda v koloně s posádkou - podrobnosti zatím nemám) a malou prezentační výstavu sestavenou z amerických chromovaných klasiků (až 30 kusů, minimum je 10). Podmínkou je skutečně výjimečně velmi dobrý stav na úrovni A1+ nebo jen o málo horší, tzn. skutečně mimořádně dobrý "like new" ... auta musí dobře vypadat, musí být čistá, funkční a nezkolabovat v průběhu akce, čím zajímavější nebo vzácnější tím lépe ... Hledám proto tipy a kontakty na majitele podobných vozů. Zatím nejsou další požadavky upřesněny např. monotématicky omezený výběr (jedna značka nebo určité ročníky vozů), v každém případě to musí být vozy veteránské kategorie tzn. max. první polovina sedmdesátých let ...momentalne nic americkyho
Podpora rozvoje (reklama)
(c) 2005-2013, USMotors
Při potížích napiste na info@usmotors.cz)