Příspěvky od počátku až do rána 23. července 2013
20. Re: 23. 07. 2013 - 09:23
vodkamizi (15): Já jsem to pochopil. Někdy se z hodný holky, která chce vyhovět každýmu stane chudá šlapka nebo úspěšná kurva. Docela dobrý by bylo, kdyby si děvče na začátku uvědomilo, kolika pánům je schopno vyhovět beze ztráty cti.Nema sice dobrej motor, zato ma spatny brzdy!
19. Re: 23. 07. 2013 - 08:03
Bob Ash (18): Už včera jsem si tohle taky říkal. :)Kimber 1911, Jeep Wrangler
18. 23. 07. 2013 - 02:41
Nemůžete někdo napsat Badlandsovi, že tu má odpověď? Vystydne mi popcorn...Ceterum censeo ruSSiam delendam esse.
17. Re: 23. 07. 2013 - 02:20
OndraS (16): až nějak moc... Asi bude třeba něco podniknout... :)www.autickar.cz - '22 Vespa Sprint S, '08 Toyota Prius,'98 Lincoln Town Car aka 'Bezovy slon', '94 Honda Civic 'parts runner', '92 Mazda MX-5 'Ruda potvora', '87 Ford Mustang LX 'Unfucking in progress...'
16. Re: 22. 07. 2013 - 23:39
vodkamizi (15): človeče, ta tvoje diakritika a sloh, skladba vět, jejich návaznost apod... asi nejsem sám, kdo moc tak nějak nepochopil, o jakou lumpárnu se vlastně jedná... no to je jedno.1991 Camaro Z28, 1980 Zimmer Golden Spirit, 2000 Astra Bertone Coupe, 1996 Accord Coupe, 1994 Calibra
15. Re: 22. 07. 2013 - 18:26
Petr and Vandura :) (12):..to je pravda...za dobu co jsem na tomto foru,zde bylo podobně řešeno více lidí,ale v podstatě vše se vždy vysvětlilo..a nanejvíš jsem byl já asi ve třech případech za blba..když jsem se zastával lidí jako třeba je Robertone...no a trvalo to celkem dlouho..4roky než se zachoval podle své povahy a charakteru (tedy bezcharakterní svině) i k mé osobě..a pak už si stačí dát jedna a jedna dohromady...a zjistit kdo s ním pekl..peče a péct bude...no a to je zde můj ,,kamarád´´ Badlands alias Candát...a pak zbytek..který raději nebudu jmenovat..přeci jen toho člověka si pár lidí z fóra váží a nechci na něj hážet špínu i když on se také měl účastnit onoho divadla režírovaného Robertem Šemnickým (nebo spíše člověkem kterého si domluvili jak rádi říkali na řešení této ,,krizové´´situace )...krizová situace je pro vysvětlení situace kdy ukradnete auto které si k Vám někdo dal na renovaci...prodáte ho kamarádovi..tomu jej zabaví policie a vy se pak s kamarádem s odtahovkou domluvíte...že budete říkat u soudu,že nevíte co jste vezli na odtahovce a že jste nepoznali že se jednalo o vůz který jste kdysy renovoval a který se původnímu majiteli nikdy nevrátil... :D :D.... :-)))) komedie aneb parodie na firmu renovující veterány a americká auta.... :D ...apropooo poslední co vím od Policie je to že v Brně v okolí pana R.Š. a jeho dílny se poslední dobou přesedlalo z prodeje kradených vozidel na prodej typů kde naleznete pěkné elektrony...a to třeba i v takových případech..že se jedná o vozidla které si u Vás zagaražuje Váš kamarád...takže opravdu před touto ,,partičkou´´ bacha...jsou to drsní chlápci a mají pitbula...a konexe...:D...ale tak i tak už Robertovi NIKDO...zpronevěru cizího majetku neodpáře a bude si za to muset svůj trest nést bohužel sám..i když by si to zasloužilo více lhářů z jeho okolí! :-)...vrah skopkuuuu:-) a posahany abstinent
14. Re: 22. 07. 2013 - 15:38
Petr and Vandura :) (12):Černá kronika. Muhehe.LIVE FREE OR DIE. Nejsem zlej, jen nekdy az moc uprimnej. "Jak si mam byt jisty, ze to co chci, skutecne potrebuji? Proc nejsem spokojeny s tim co uz mam."
13. Re: 22. 07. 2013 - 15:09
Petr and Vandura :) (12): v televizi dávaj hovno, musíš chodit na novinky.cz, nebo do některých zdejších rubrik :D :D1991 Camaro Z28, 1980 Zimmer Golden Spirit, 2000 Astra Bertone Coupe, 1996 Accord Coupe, 1994 Calibra
12. Re: 22. 07. 2013 - 14:16
vodkamizi (11): To je skoro lepší jako televize :D asi sem budu chodit častěji...:D tolik emocí nebylo ani v Dallasu...GMC Vandura2500 1987 - 5,7 L
11. 21. 07. 2013 - 21:44
..bože candáte ty jsi vůl jak prase...:D..kdyby jsi měl koule a napsal zde aspoň pravdu..to že jsi mě půjčil prachy..10tis je jedna věc..to že jsem ti vrátil 15náct je věc druhá...a jako kamaradovi jsi me to půjčil na směnku..a ted ke skůtru...lakoval jsem trezory průmyslovýma barvama..ty jsi přijel že potřebuješ něco stříknout...a jen aby to vypadalo..tak jsem ti řekl že Ti to zadarmo stříknu ..:D...já blb...to jak jsi mě to přivezl nachystaný byla tvoje chyba..řekl jsi že to bude posvařovaný a at to jen šplíchnu...to jsem udělal..chtěl jsi to bílou..která byla standartní pro mě...ale pak mě zmenili dodavatele barev a já už neměl na dostříknutí zbytku stejný odstín..a bohužel tato barva se neprodává v měnším balení než je 15kg..a hlavně bych ji musel platit...to že jsem blb ty věci vezl do bystřice byla chyba..měl jsem ti to vrátit hned nedostříkaný...omlouvám se...a hele když jsi opravdu takový ,,charakter´´...proč nenapíšeš důvod proč jsi sem musel napsat něco cím na mě hodíš špínu?...Tvoje spojení s opravdovým zlodějem který za to byl odsouzen..a další podobné věci jej čekají...jedná se o všem dobře známého ROBERTONEHO...a klidně sem mohu dávat důkazy..nahrávky a fotky..a je to zbytečné...ono se časem ukáže kdo z nás tří bude mít velké problémy...já se do problémů dostal vždy jen kvůli řízení bez papírů..ano je trestný čin...,ale neprodávám kamarádům kradený auta..a nesnažím se to pak na ně hodit..nedělám ze sebe debila a nelžu za každou cenu...uznám chybu..udělal jsem jich dost..ale zdaleka nejsem takový hajzl a podrazák jako jste vy...co napíšeš na tohle Candáte?..a nebo co uděláš?...práskneš na mě něco,že jsem něco v minulosti udělal?..jako se to snažil udělat robert...neštěstí ten jeho opilí právník byl dostačující důkaz toho jak ta Vaše banda si je jistá tím,že na Vás nikdo nemůže..opak je pravdou...čekám ,že se připojí další z vaší herecké bandy..a nechtěj abych psal já o Tobě...házet špínu jeden na druhého není zrovna moc chlapský..ale jak řekl soudce Robertonemu...pane kdyby jste se přiznal,tak budu věřit tomu že jste chlap..každý někdy šlápne vedle...ale vy bude stále říkat svoji pohádku a pan advokát Vám bude přikyvovat.....toť vše...nepřeji Ti nic špatného...a poslední...když si věci na skůtra odvážel tvůj kamarád..tak jsem každou chybu ukázal..a jeho slova...to nevadí je to střep...a vypadá to slušně...takže ještě jednou sorry a jsi hlupák že jsi začal pomlouvat..moc velkej hlupák!pozdravuj roberta a ať vám vaše podnikání vzkvétá!!!...vrah skopkuuuu:-) a posahany abstinent
10. Re: 14. 07. 2013 - 15:00
Petr and Vandura :) (9): Úplně ne, ale máme hodně společnýho :DPREPISY AUT V BRNE / STK Z DOMU / Dovozy a prihlasovani aut z EU vcetne AMERIK. Vice-> www.registrace-vozidel.cz www.stkzdomu.cz tel.: 723 333 222
9. Re: 13. 07. 2013 - 22:23
Badlands (8): Taky seš tak šílenej jako kaskadér Mike? :DGMC Vandura2500 1987 - 5,7 L
8. Re: 12. 07. 2013 - 22:07
Skalik (7): Na každým fóru jsem se registroval v jiný době, tudíž jinej nick, navíc Badlands mi znělo tak víc "emericky" :)))PREPISY AUT V BRNE / STK Z DOMU / Dovozy a prihlasovani aut z EU vcetne AMERIK. Vice-> www.registrace-vozidel.cz www.stkzdomu.cz tel.: 723 333 222
7. Re: 12. 07. 2013 - 21:11
Badlands (4): To ty seš Kaskadér jo? Na každym fóru jinej nick?Kimber 1911, Jeep Wrangler
6. Re: 12. 07. 2013 - 16:59
Badlands (5):na tebe nenarazim, chapu, ze to v tobe vre5. Re: 12. 07. 2013 - 16:08
pbkarvina (3): Nevím na co narážíš. Včera jsem tu opravu jeho zkurvený práce dodělat a krev ve mě vře ještě teď. Důkazy jsou celkem jednoznačný, osobně jsem to ukazoval minimálně dvaceti lidem.PREPISY AUT V BRNE / STK Z DOMU / Dovozy a prihlasovani aut z EU vcetne AMERIK. Vice-> www.registrace-vozidel.cz www.stkzdomu.cz tel.: 723 333 222
4. Re: 12. 07. 2013 - 16:07
Skalik (2):PREPISY AUT V BRNE / STK Z DOMU / Dovozy a prihlasovani aut z EU vcetne AMERIK. Vice-> www.registrace-vozidel.cz www.stkzdomu.cz tel.: 723 333 222
3. Re: 12. 07. 2013 - 15:53
Badlands (1):a zrovna to přišlo v této době kdy pan, ale nic, je to jejich spor2. Re: 12. 07. 2013 - 15:46
Badlands (1): takovýho textu kvůli jedný malý mrdce :)Kimber 1911, Jeep Wrangler
1. 12. 07. 2013 - 15:01
Rád bych Vás títmto všechny varoval, před tímto člověkem, zmrdem, co je s každým hned kamarád. Dejte si na něj pozor, je to lhář, podrazák a podvodník.PREPISY AUT V BRNE / STK Z DOMU / Dovozy a prihlasovani aut z EU vcetne AMERIK. Vice-> www.registrace-vozidel.cz www.stkzdomu.cz tel.: 723 333 222
Podpora rozvoje (reklama)
(c) 2005-2013, USMotors
Při potížích napiste na info@usmotors.cz)