Příspěvky od dopoledne 23. července 2013 až do rána 26. července 2013
40. Re: 26. 07. 2013 - 07:10
Petr Bell (39): Však on není učitelem jen tak nadarmo! ;)1996 Chevrolet Cavalier
39. Re: 26. 07. 2013 - 02:16
ska-p (30):Velká pravda. Navíc krásně napsaná.AMERICAN WAY OF LIFE!
38. Re: 25. 07. 2013 - 21:42
Bob Ash (37):jojo, toto je běžné, ale člověk co má bazar nebo realitku, to už je divné37. Re: 25. 07. 2013 - 21:40
Wiliam (36): Tohle záleží na situaci - ale takovýhle levárny obvykle dělaj lidi, který žádný peníze nemaj, nemaj žádnej majetek a ideálně mají trvalý bydliště na radnici (tedy jakože houmles). Tudíž sice snadno vyhraješ soud, dostaneš to do fáze platebního rozkazu v právní moci, předáš to exekutorovi, a ten z něj stejně nic nedostane.Ceterum censeo ruSSiam delendam esse.
36. Re: 25. 07. 2013 - 20:30
pbkarvina (34):hm, moje známá dala zálohu realitce na dům a pán s prachama zmizel, právník řekl že nemá cenu se do ničeho pouštět, že to z něho nikdy nedostane, tak já nevím...Chevrolet Blazer K5 Silverado 1986 5.7 L.
35. Re: 25. 07. 2013 - 19:32
pbkarvina (34): Taky dobrý :) to se schválně zeptej :)GMC Vandura2500 1987 - 5,7 L
34. Re: 25. 07. 2013 - 19:06
Petr and Vandura :) (33):kolega z práce dal auto do bazaru, auto se prodalo a peníze nikde, musím se ho zeptat, jak to dopadlo33. Re: 25. 07. 2013 - 17:59
Petr and Vandura :) (32): Jenom mi nejde do hlavy, jak někdo dokáže ukrást auto co si k němu někdo dá na renovaci. Myslel jsem si, že to se dělá maximálně ve hrách GTA, nebo Driver :D Jinak soudy jsou u nás postavený na hlavu. Po mých zkušenostech bych do soudu už nešel. Já jen žasnul co za sviňárny se dějou a policii je to jedno. Např: Autobazarník používá rodná čísla lidí, aniž by to ti dotyční lidé věděli a vesele za ně zprostředkovává prodej aut ze svého bazaru. Mohl bych takhle povídat do nekonečna. Podle policie vše v pořádku. Já už taky fakt ničemu nerozumim :DGMC Vandura2500 1987 - 5,7 L
32. Re: 25. 07. 2013 - 17:48
ska-p (30): Tohle si napsal hezky. Já už jsem taky vyškolenej. Já bohužel nemůžu věřit vlastní rodině, natož někomu takhle. Nicméně člověk si potřebuje nabít hubu jako já, aby to pochopil...:)GMC Vandura2500 1987 - 5,7 L
31. Re: 25. 07. 2013 - 13:51
ska-p (30):kde se to lajkuje? BTW, ja mam taky podobnyho "kamarada" - a nekteri brnaci jej znaji. Nebudu nic rozepisovat, je to vec PCR, ale mel takovy velky cerny americky auto a to auto nosil na tricku. Jen pratelske upozorneni, ze je dobre byt vzdy obezretny a opatrny, i kdyz jde o "kamarada".30. 25. 07. 2013 - 10:28
vodkamizi: Jsem se k tomu původně absolutně nechtěl vyjadřovat, ale nakonec mi to nedá... Píšeš, že Badlands ti půjčil peníze na směnku a nemalej úrok. Přitom je to kamarád. Robert je taky kamarád a přitom tě nějakým způsobem podrazil a skončilo to soudem. Jen pro tvoje info, tihle lidi (a desítky dalších) nejsou tví kamarádi. Nikdy nebyli a nebudou. Je to prostě kšeft a tys byl správnej hejl. Právě protože si myslíš, že každej koho znáš a tykáš si s ním je tvůj kamarád. Není. A to si pamatuj.Miten niin perkele!!!!!
29. Re: 23. 07. 2013 - 15:45
BigTwin_Jirka (28):ale ja rozumim;-),chtel jsem vlastne napsat ze ty dva si muzou podat ruce;-)28. Re: 23. 07. 2013 - 15:09
cirus (27): Škoda, žes to zase tradičně nečetl celý. Udělám tedy sms verzi speciálně pro vystěhovalý: Vole stříkni mi to jen tak na oko, aby to hned každýho nepraštilo do očí. Jo a hlavně zadarmo, já to mám jen pro sebe. Jen tak šlíchnout posvařovaný plasty na skútra. Kapišto?Nema sice dobrej motor, zato ma spatny brzdy!
27. 23. 07. 2013 - 15:05
tak panove,spodni pradlo jste verejne a ke vseobecnemu pobaveni proprali...26. Re: 23. 07. 2013 - 11:41
vodkamizi (24): ok, chápu co píšeš. Původně jsem sem nechtěl nic psát, už podle nadpisu je to nepříjemná rubrika a pokud má někdo s někým problém, tak si to má řešit hlevně s ním a nikoliv přes veřejnou debatu TÍMTO způsobem.privbox@seznam.cz tel: 603510691
25. Re: 23. 07. 2013 - 11:13
BigTwin_Jirka (20):..nejhorší je to,že když jsem před vynesením rozsudku s Robertem mluvil..ukázal jsem mu fotku dalšího auta ,které sprostě nabízel na netu a mělo podobnou historii, a zeptal jsem se ho proč to dělá..proč účelově lže...a proč dopustí to aby byl souzen za věci které se mohli řešit domluvou..tak jen zklopil hlavu a mlčel...a když jsem se na podobné zeptal jeho opilého právníka..tak se zakoktal a pak raději také mlčel...to je smutné... a nechat vyplout na svět všechnu špínu,kterou májí za nechty...to bude pecka pro více lidí...kdyby raději drželi huby! ale né...ono asi opravdu mají svůj svět...ROBERTONE WORLD..kde robert je vůdce...a polobůh..ale realita je jiná Robert je podrazák a nečestnej BASTARD a jeho tiskový mluvčí...viz příspěvek No.1 velmi rychle začne konkurovat....:-(...vrah skopkuuuu:-) a posahany abstinent
24. Re: 23. 07. 2013 - 11:07
Mirek (21):...víš co je nejsmutnější Mirku?..že třeba mě před touto bandou varovalo několik o pár let starších kamarádů...kteří Roberta znají...jako kamarád je fajn..ale žádný kšefty..a už vůbec nez peníze s ním NIKDY neřeš...!!!...ale pak člověk vidí ,že k němu své auta vozí..tak jsem si říkal,že to nebude tak hrozný...a ono opak byl pravdou...auta k němu sice vozili a jejich opravu si důkladně dozorovali a s penězma byli velice opatrní...to už mě nedošlo..a proto se stalo co se stalo...jiní lidé z brna ( i mladší než já) byli rozumnější a tak i oni moji situaci nechápou...ve finále si za to můžu sám...byl jsem varován! a to že se i jiní zachovají tak že bud sebezáchovy je silnější než slovo chlapa či nějaká čest nebo soudnost...to už opět NIKDO z nás neovlivní....a pak se všechno musí chtě nechtě řešit u soudu...a Robertone je toho důkazem..a jak jsem psal dříve..to je teprve začátek...teď už budou o své zadosti učinění bojovat u soudu i jiní lidé které okradl......vrah skopkuuuu:-) a posahany abstinent
23. Re: 23. 07. 2013 - 11:00
Bob Ash (18):..neboj dočkáš se...možná teď nemá čas..protože vše probírá s právníkem aby mě mohl zažalovat ta pomluvu..a nebo obtelefonovává své ruské a ukrajinské kamarády aby mě dali po držce...čímž mě od všech lidí kteří se k jejich bandě počítají bylo již několikrát vyhrožováno......vrah skopkuuuu:-) a posahany abstinent
22. Re: 23. 07. 2013 - 10:58
OndraS (16):Ondro...omlouvám se...prostě píši to co mě koluje v hlavě..a navíc nejsem zvyklý psát na počítači s diakritikou..mám u sebe v práci nějakou prehistorickou klávesnici a pak když píši na noťasu tak si neuvědomuji že mohu psát normálně...a se slohem jsem měl problémy i na základce...vše jsem se snažil nacpat do jedné věty...takže se omlouvám...chce to přečíst vícekrát a snad to bude pochopitelnější...brno se nerozesralo..jde jen o to že u většiny lidí mě přijde,že chtějí být za dobře s každým i když je očividné že někdo je ,,ZLO´´..a tak dochází k mnoha přím a hádkám tam kde je to zbytečné..jako třeba tady na fóru...nevím koho zajímá Robertone a spol..ale Ti u kterých vím že s jeho bandou mají podobné zkušenosti tak odemně dostali informace včas o tom co se s ním děje...to že pak nějaký trdlo,který papá více prášků než je zdrávo napíše něco takového jako první příspěvek je věc druhá...to NIKDO neovlivní......vrah skopkuuuu:-) a posahany abstinent
21. 23. 07. 2013 - 10:57
když občas slyším nějaký ty moravský story, tak proti nim je někdy pražskej syndrom dětská hra, takže už člověk ani nepozná, kde je východ a kde západ :-) Vono je to ale v koncovce stejně jedno...privbox@seznam.cz tel: 603510691
Podpora rozvoje (reklama)
(c) 2005-2013, USMotors
Při potížích napiste na info@usmotors.cz)