Příspěvky od večera 7. února 2014 až do odpoledne 5. března 2014
40. 05. 03. 2014 - 16:54
Že bych se letos po dlouhé době taky někam vypravila? Ale to by chtělo, abych nejdřív přemluvila přátele s luxusním autíčkem. A to chce plaťák, protože autíčko po ose tak daleko nedojede. Nehledě na to, že pokud by se z něj nečepovalo výborné pivo z místního minipivovaru v dobových oblecích, postrádá to celé smysl :-)39. Re: REZERVACE UBYTOVÁNÍ 12. 02. 2014 - 08:17
haumerdarek (38): jojo, srandičky... ale já bych měl doma problém, kdyby nebylo kde přespat, manželka mě pořád popohání, abychom nedopadli tak blbě, jako loni :-)Ford - auto pro ty, co se niceho neboji. Sralbotkove voli jinou znacku :-)
38. Re: REZERVACE UBYTOVÁNÍ 11. 02. 2014 - 21:43
petrklm (37): Ještě, že to tu není citit. :-))37. Re: REZERVACE UBYTOVÁNÍ 11. 02. 2014 - 08:19
Petr Bell (33):díky, docela se mi ulevilo :-)Ford - auto pro ty, co se niceho neboji. Sralbotkove voli jinou znacku :-)
36. Re: REZERVACE UBYTOVÁNÍ 11. 02. 2014 - 00:39
Petr Bell (33): ještě že se letos můžu zase spolehnout na strategicky umístěnou chalupu... a nebo se z pátku prochlastám do soboty, v sobotu večer půjdu spát na chalupu a v neděli pojedu domů :))Ceterum censeo ruSSiam delendam esse.
35. Re: REZERVACE UBYTOVÁNÍ 11. 02. 2014 - 00:17
Caddy (34): Koupaliště vypouští každý rok. Napouštět se bude až v květnu. Pravda, plac bysme ale potřebovali :-)AMERICAN WAY OF LIFE!
34. Re: REZERVACE UBYTOVÁNÍ 11. 02. 2014 - 00:07
Petr Bell (33): vyborny napad rozsirit plac o vypusteny rybnik, uz tam nebylo k hnuti...ted uz jen poradne vyschnout a udelat najezdy :)33. REZERVACE UBYTOVÁNÍ 11. 02. 2014 - 00:04
Byl jsem na Konopáči a mluvil s panem Starým. Omlouvá se za nedopatření z přelomu roku. Paní, která to měla na starosti to předávala jemu a asi tam něco uniklo. To co je domluveno v letošním roce, tak platí. Koukal jsem do rezervačního listu a Koblížek i Kolman tam jsou :-). Slíbil mi, že od teď bude rezervace potvrzovat rychleji. Není tam asi běžné, aby si lidi zamlouvali chatky půl roku dopředu, což nás samozřejmě těší :-). Míst volných už moc není, chatky dole jsou plné, z bungalovů zbývají volné asi čtyři a z pokojů snad jen šest. Když bude potřeba, tak přivezou ještě dva karavany. Kdo chcete ubytování, tak na nic nečekejte. Objednávejte klasicky na http://www.zeleznehory-hm.cz/4852/rezervace/ a určitě uveďte i svůj telefon. Když vám napíšou, že je plno, nechte se zapsat jako náhradníci. Ze zkušeností z předchozích let se vždy minimálně 2 chatky a 2 pokoje uvolní.AMERICAN WAY OF LIFE!
32. Re: 09. 02. 2014 - 23:01
Koudy72 (30): Proste si musime vzit do kufru stany a spacaky a o mista v chatkach a na pokojich se bude losovat:-)1980 Chevy Silverado*
31. Re: 09. 02. 2014 - 21:51
Koudy72 (30): :( tak hlavne aby to bylo v poho, at neprijedem a nespime v autech ...Chevrolet Cavalier Z24 2.8 V6
30. Re: 09. 02. 2014 - 21:36
Rtep78 (28):Já 10. 01. a výsledek stejnej. A 14. 1. jsem posílal dotaz jestli je to ok. Podle mě se tam nějak neshodli a jeden zamlouval, opustil areál a druhý nový o ničem nevěděl a pracoval podle nových instrukcí.LIVE FREE OR DIE. Nejsem zlej, jen nekdy az moc uprimnej. "Jak si mam byt jisty, ze to co chci, skutecne potrebuji? Proc nejsem spokojeny s tim co uz mam."
29. Re: Ubytování 09. 02. 2014 - 21:29
Petr Bell (26): Tak to opravdu Petře prověř. Je vidět, že nejsem sám.LIVE FREE OR DIE. Nejsem zlej, jen nekdy az moc uprimnej. "Jak si mam byt jisty, ze to co chci, skutecne potrebuji? Proc nejsem spokojeny s tim co uz mam."
28. 09. 02. 2014 - 21:03
Ahoj, ja psal rezervaci na pokoj v hotelu 3.1. a nic.. V unoru mi prislo ze pokoj je zamluven... Tak mam nakonec bungalov cislo 48. Doufam ze nas neni vic na stejne cislo.. Protoze sem psal asi 3x zda rezervace platiChevrolet Cavalier Z24 2.8 V6
27. Re: Ubytování 09. 02. 2014 - 19:48
Petr Bell (26):to bych bylrád, zatím nemám žádný info, jestli mojí objednávku berou a nebo ne...Ford - auto pro ty, co se niceho neboji. Sralbotkove voli jinou znacku :-)
26. Re: Ubytování 09. 02. 2014 - 19:05
Koudy72 (25): Ahoj. Zítra nebo v úterý bych s ním měl mluvit. V pátek byl mimo. Zjistím a dám sem info.AMERICAN WAY OF LIFE!
25. Ubytování 09. 02. 2014 - 15:08
Kamarád tam byl začátkem ledna protože jezdí kolem a ptal se na ubytování. Byla tam nějaká paní, která si ho zapsala do sešitu s číslem chatky a doporučila mu aby si poslal reservační formulář a řekla mu, že kemp je zatím prázdý a žádné reservace na sraz nejsou. Učinil tak. Stavoval se u mě a řekl mi, že si mám rovněž poslat reservační formulář pokud chci chatku, že to je jistota jak povídala ona paní a reservační formuláře jejich stránky nabízí. No tak jsem ten den co u mě byl poslal taky reservační formuláře na dvě chatky jako každý rok. Nikdo se neozýval tak jsem ještě asi 3x psal na jejich mail jestli je to OK abych to pustil z hlavy a v uvedený termín tam nekoukal jak tele, že chatku nemám. Nikdo se neozval. Tak jsem se tam minulý týden skoro po měsíci konečně dovolal a hovořil jsem s panem Starým, který mi sdělil, že chatku, kterou si v lednu osobně a přes reservační formulář zamluvil kamarád a já jsou již zamluvené. Tak to jsem jako nepochopil. A když jsem po p. Starém chtěl rozumné vysvětlení s tím, že jsme posílali reservační formuláře jak bylo doporučeno do neobsazeného kempu, tak mi to prostě nedokázal vysvětlit. Tak k čemu to potom je? První dva ročníky byly na ubytování v komunikaci super. Poslední dva už byly tak nějak zmatený a letos to teda graduje. Někde se to prostě zadrhlo. Tak doufám, že po provedené přereservaci s p. Starým na čtyř lůžkovou chatu se nás tam pak nesejde osm.LIVE FREE OR DIE. Nejsem zlej, jen nekdy az moc uprimnej. "Jak si mam byt jisty, ze to co chci, skutecne potrebuji? Proc nejsem spokojeny s tim co uz mam."
24. Re: 08. 02. 2014 - 14:44
robin 65 (23): Naštěstí jedinej pořádnej benefit kterej mám je šest týdnů dovolený... Otázka ještě je jestli mi ji dá :D Napsanou ji mám no :) Takže tak na 85% si myslim že mi to vyjde :)23. Re: 08. 02. 2014 - 07:28
Lazarus (22):koukám že dovolenou řešíš jako já, namyslím si srazy kam chci jet a píšu si na ně dovolenou22. 08. 02. 2014 - 05:05
Já nevim jak vy, ale já spim v autě :D T-birda letos už nevytáhnu asi a Caprice je v kondici. Na srazy mám už vyplněný žádanky na dovolenou takže doufám že to klapne a budu se těšit :)21. Re: LCW 2014 07. 02. 2014 - 22:34
Petr Bell (19):Ja si na objednavani nemuzu stezovat, kemp komunikuje bez problémů.1980 Chevy Silverado*
Podpora rozvoje (reklama)
(c) 2005-2013, USMotors
Při potížích napiste na info@usmotors.cz)