Příspěvky od počátku až do rána 7. dubna 2004
20. Re: pixla 07. 04. 2004 - 09:59
ace2: sedan se opravdu dělal i pod jmenem LE BARON
http://sweb.cz/J.Bond007/lebar1.jpg
http://sweb.cz/J.Bond007/le%20bar2.jpg
19. Re: pixla 06. 04. 2004 - 22:58
JENIIK: to auto u není :o(( Neska mi to říkal Ivo, koupil to nějaký známý od bazarmana... koda...Jiz nejsem az takovy anarchokapitalista a snad ani ten idiot... - neziju jen jednou, proto se nerozmnozuju :-)
18. Re: pixla 06. 04. 2004 - 20:39
Alibaba: hmm jene to auto bylo nějakou dobu v ČR (první chyba) a hlavně stojí 25.000 Kč (druhá chyba) tak bych to zase a tak pozitivně neviděl... i kdy. IA stav by prodal za 40-50 tis, za 25 no ty krááááávo. Nicméně třeba je to jen souhra dobrých okolností jako, e je někdo ve fakt sluným průseru a potřebuje rychle love, to chce vyčenichat.17. Re: pixla 06. 04. 2004 - 18:09
ace2:...nestra furt ty "nováčky" s tím turbem....fakt to záleí na mnoha věcech,hlavně pak na té "součástce" mezi sedačkou,pedály a volantem......:-)))Ty turba za zcela standartních podmínek vydrí poměrně dlouho a poměrně línému motoru dávají zajímavý zátah......Heavy battle cruiser ......no comment....only respect....
16. Re: pixla 06. 04. 2004 - 14:57
jeniik: hmm hele za
a) Le Baron se dělal jen ve verzi kabrio (tzv convertible) a coupe. Sedan se prodával pod jménem Saratoga
b) na turbo bych si dal velký pozor, automat je v pohodě, jedná se o 3st mechaniku bez elektroniky, kdy funguje v momentě koupení bez problému ve vech jízdních reimech, bude fungovat tak i nadále. Kadopádně zustávají rady jako zkontroval stav a vůni oleje převodovky (měří se kdy je motor nastartovaný)
c) no jinak nic moc, ty auta nereznou mají dobrou antikorozní průpravu, na některých modelech se vak vyskytuje zmatnění laku díky parkování na ulici za vech ročních období..
d) pořádně zkontrolovat celou elektrickou výbavu a to fakt myslím celou, vdy se toti na to zapomene. Vyzkouet ve od oken, centrálů, zrcátek, sedaček, stěračů atd.... prostě ve.
Jinak je to docela prima auto, dobré jízdní vlasnosti, prostorné, pohodlné a zkrátka docela dobře vyrobené auto střední třídy na tu dobu.
15. pixla 06. 04. 2004 - 10:32
U nas na vychodnim severu je k prodeji za cca 25k Chrysler LeBaron sedan z roku cca 86? 2.2 turbo, automat... Co vsechno muze z tyhle pixle upadnout / upadne? Na co si dat pozor, kdybych se rozhodl to koupit? Ocekavam, ze me budete od koupe odrazovat, takze zacnete, pac ja to potrebuju, ta pixla se mi totiz strasne libi. Ona je totiz strasne hnusna ;-))Placaty pikap je nejlepsi ferary!
14. autíčko 16. 02. 2004 - 09:12
Take pro vechny: Autíčko je doma, je to 90 rok, motor 3.0 V6 - 143 PS. Auto je skutecne z Brna, z jedne firmy a jsou i inzeraty tady. Je celkem ve slusnem stavu, ale mouchy ma a tak 20 000,- je potreba investovat. To auto bude pro radost, takze postupne. Jak jezdi zatim nevim, zatim je zaparkovany a ted jde do garaze. Moc se tesim na pekny pocasicko :-)))13. 14. 02. 2004 - 22:17
Alibaba: To ví,... :-))) od té doby u uteklo hodně vody a já se u naučil i kudy se leje voda do ostřikovačů :-)))))))))John Galt is Satoshi Nakamoto and Bitcoin is our Galts Gulch. --Carl B. Menger
12. 14. 02. 2004 - 16:30
fast_rider:....:-)))to vím taky....to byly jetě doby,kdy jsi jen věděl kudy se do auta leje benzín a cokoliv technického ti bylo zdaleka cizí....a jak to tady chvíli pozoruju,co "moudra" poutí....:-))))).....Heavy battle cruiser ......no comment....only respect....
11. 14. 02. 2004 - 16:21
Alibaba: Jiný auto, ale stejnej motor. Chrysler ho taky cpal do veho monýho od koloběky po autobus :-)))John Galt is Satoshi Nakamoto and Bitcoin is our Galts Gulch. --Carl B. Menger
10. 14. 02. 2004 - 13:01
fast_rider:...ach jo,ty jsi se nám "rozspisovateloval"...je celkem jedno jestli po 20t nebo jak jsem uvedl 35t(výpisy jízd tenkrát předkládat nemusel), na tom tak nesejde,kdy má stejně vydret podstatně déle....:-))))hlavně jsem mluvil o manelky LeBaronu Coupe,tam turbo přeilo "věky" schválně jsem neuváděl 2.2 turbo Convertible,kterej jsme měli taky jak zajisté ví a bylo také bez problémů....
A mimochodem,tomu "exotovi" "grundoovi" nelehlo turbo v LeBaronu!!!!Ale měl jinou "plečku"....:-))))chudák auto......
Heavy battle cruiser ......no comment....only respect....
9. 14. 02. 2004 - 00:50
Pivson: Jé, teď jsem si vimnul, e jsem trochu s kříkem po funuse :-)))))))John Galt is Satoshi Nakamoto and Bitcoin is our Galts Gulch. --Carl B. Menger
8. 14. 02. 2004 - 00:44
Pivson: LeBaron Convertible s přeplňovaným čtyřválcem je dle mých zkueností dobrá volba.John Galt is Satoshi Nakamoto and Bitcoin is our Galts Gulch. --Carl B. Menger
7. 14. 02. 2004 - 00:26
Alibaba: Má patnou pamě, vydrelo mu jenom 20 tisíc :-)))... ...debilovi, a oroginální nová spojka v 6válcovým Camaru tuím 7 tisíc km. Holt to je cena za to, e si musel zahrabat na kadý křiovatce. Ale je fakt, e se jako dobytek nechoval jenom k autům, ale ke vemu a ke vem.John Galt is Satoshi Nakamoto and Bitcoin is our Galts Gulch. --Carl B. Menger
6. 13. 02. 2004 - 20:50
Zdar Pivsone. Tak jak jezdí Baron???5. 28. 01. 2004 - 09:41
díky za ten odkaz4. 23. 01. 2004 - 14:03
ace2:..s tím turbem to není tak jednoznačný,e je to horí nebo poruchovějí...manelce v LeBaronu 2.5Turbo ,vydrelo turbo skoro 200000km!!!Motor má nalítáno kolem 350t km a je v pohodě,nebýt ucpanýho chladiče před dvěma lety a následného několikanásobného uvaření s "vyhřeznutím" těsnění pod hlavou,bylo by ve OK.Takhle se musela nechat zabrousit hlava a generálkovat turbo...
Pivson:Pokud se tam leje olej a fakt se hlídá nemělo by se to nijak zničit...to turbo je na to náchylný a potom je důleitý od jakýho "prasáckýho" oféra to člověk koupí....:-))))Znám exota co tohle turbo oddělal po 35t km ....Jinak je to klidný nenáročný auto bez extrémní spotřeby,a fakt ustojí i dost brutální nárazy....:-)))Hlavně je super ta elektronická palubka.....:-)))
Heavy battle cruiser ......no comment....only respect....
3. 23. 01. 2004 - 11:17
Pivson: mozna se neco noveho dozvis tady a nebo taky ne :)www.usmotors.cz, www.cadillac.cz
2. 23. 01. 2004 - 09:56
Pivson: ne turbo a pokud mono jen 3.0 V61. 23. 01. 2004 - 09:29
Chystam se toto auto koupit, nejaky kolem roku 90. neco o autech vim, ale zajímá mě konkrétně ve k tomuto model. Zkusenosti, rady, co je nejvic poruchove a na co si dat pozor. Moc dekujiPodpora rozvoje (reklama)
(c) 2005-2013, USMotors
Při potížích napiste na info@usmotors.cz)