Příspěvky od odpoledne 11. února 2007 až do rána 12. února 2007
491. Re: Automatické pojednání 12. 02. 2007 - 07:13
fast_rider: a ted cesky. :-)Prisel jsem, videl jsem, nechapu, odchazim...
490. Re: Automatické pojednání 12. 02. 2007 - 02:33
Lord Iffy:John Galt is Satoshi Nakamoto and Bitcoin is our Galts Gulch. --Carl B. Menger
489. Re: Automatické pojednání 12. 02. 2007 - 02:20
fast_rider: kdyz tohle pominem...co si o tom myslis ty? uz v tom mam pro tento moment jasno, ale rad uslysim dalsi nazor..."If it rolls, floats, fu.ks, or flys you've got problems."
488. Re: Automatické pojednání 12. 02. 2007 - 02:16
FM: Cirruse po svých zkušenostech beru s velkou rezervou... rád se hádá o všem možným, nejraději o věcech kterým nejmíň rozumí. Stačí ho nastartovat tím, že řekněš že něco americkýho je nedokonalý...John Galt is Satoshi Nakamoto and Bitcoin is our Galts Gulch. --Carl B. Menger
487. Re: Automatické pojednání 12. 02. 2007 - 02:14
Caddy: Já bych řek, že rychlost není řazená jenom na základě rychlosti, ale i na poloze plynovýho pedálu, tj že ve 40 kmh je tam prostě dvojka bez ohledu na OD, D, nebo 2 a obávám se, že po rovině při stejný rychlosti a poloze plynu to zařadí stejně na OD i na D...John Galt is Satoshi Nakamoto and Bitcoin is our Galts Gulch. --Carl B. Menger
486. Re: Automatické pojednání 11. 02. 2007 - 19:58
Mirek: ok, super, diky za podrobnejsi vysvetleni. Ted sem se byl opet projet, nezapinal sem si radio, poslouchal a vlastne si uvedomil ze s vyjimkou svetel je tam stale 3stupen, tedy prevodovka nemusi radit a je rada. Dalsi vec je uplne jina jizdni dynamika, protoze vzdy na usecich kde je 70, mi tam normalne skocila 4, ktera vzapeti zase sla pryc, takhle je tam 3 stale."If it rolls, floats, fu.ks, or flys you've got problems."
485. Re: Automatické pojednání 11. 02. 2007 - 19:30
FM: no, clovece, ja jsem sice mlicnak, ale prijde mi, ze auto pri nizsim zarazenem stupni radi ve vyssich otackach..cili zarazeni OD (D, 2...) neni jen limit, kolik stupnu tam pusti, ale i to urcuje otacky, ve kterych radi...cili na jednu rychlost muze mit pri kazdem rezimu zarazeny jiny stupen...proto taky na nizsi volbu auto brzdi vic motorem..484. Re: Automatické pojednání 11. 02. 2007 - 19:13
Lord Iffy: tvoje chcípáníje závada, která nemá se závadou na převodovce nic společnýho. Pochop jednu věc. Charakter provozu mimo obec je u nás téměř totožný s městským provozem v USA a provoz mimo obec je tomu v USA podobný leda v sobotu nebo v neděli brzy ráno, kdy všichni ještě po flámu chrápou. Naprosto mi nejde na rozum, kde FM s tím Blazerem jezdil tak rychle, já dosahuju max 80 km/h ve frontě tahačů, takže OD je pro mně taky docela přepych. Nicméně na Rangeru to vůbec neřeším, prostě jezdím na OD, který vypnu jen když to potřebuju, tedy vlastně v rozporu s tím, co v tom pojednání doporučuju. Ale já vyjedu na rychlostní komunikaci, na který skutečně dosáhnu ustálený rychlosti a ten OD tam přeci jen chvíli je, pokud ovšem nechytnu ten štrůdl tahačů a to je rozdíl od lidí, který ráno jedou přes město do práce. Tam bych ani neuvažoval OD vůbec zapínat, jelikož by mě tam skočilo tak na 2 vteřiny při deceleraci při dojíždění do odbočováku do práce. Snažil jsem se, aby z toho článku vyplynulo, že to, co skříň opotřebovává, je její řazení. Tedy čím míňkrát zařadí, tím líp pro ni. Proto vyřazování na křižovatkách je největší demence majitele automatu. Vždyť automat je jen soustava lamelovejch spojek podobnejch těm motocyklovým, no a jak známo, oboje tyto spojky se rádi pálí hlavně při prokluzu. Tedy pokud je kvalt zařazen a jede se na něj, nic se neděje. Při každým přeřazení nahoru i dolů dochází k tomu malýmu, ale přeci jen prokluzu a tím i k opotřebení. Takže tam nechat při každým sprintu od světel ke světlům zytečně spadnout jeden kvalt je sice možný, ale tu špajsku to prostě zbytečně zaměstnává. To je jako bys s manuálem při techhle sprintech vždy dořadil až na 5ku a teprve z ní pak řadil jedničku, aby ses mohl rozjet. Tu 5ku bys tam dával prakticky vždy úplně na hovno. Ono o nic nejde, jenom si zvyknut s tím atem cítit a pokud vím, že po sojce v tuhle dobu pojedu tím kilem alespoň 3 km (msíš bejt jasnovidec), tak to tam můžu nechat spadnout a tím to třeba z celý štreky, kterou denně absolvješ, pro OD končí. Když ho tam necháš od začátku do konce, tak ti tam krom toho jednoho místa, kde je něco platnej, spadne ještě třeba 5x, ale úplně na hovno. Vynásob to 200 dny, co jezdíš do rachoty a je to rovnejch 1000 řazení na hovno jen pro tenhle úsek...privbox@seznam.cz tel: 603510691
483. 11. 02. 2007 - 18:55
sem dneska jel skoro celou cestu z plzně na D - okresky ... byl sem naloženej a tak mi přišlo lepší to tak nechat ... akorát babička piskovala že mám hlučnej vejfuk ... taxem zesílil klavírní koncert a už si jen medila :o)) a chtěla mi vzít horsta jak se jí líbil ... asi tu mrchu budu muset přeložit zpátky do TC páč nechci aby si někdo myslel že sem tuleň :o))nejlepsi pritel cloveka je mercedes
482. Re: Automatické pojednání 11. 02. 2007 - 18:13
Lord Iffy: 110/120 cca 15km... jednoznacne ,,OD,, proc chcipa netusim...481. Re: Automatické pojednání 11. 02. 2007 - 18:11
cirus: dobra, co jineho cekat za odpoved zeano. :-))480. Re: Automatické pojednání 11. 02. 2007 - 18:08
FM: proc se ptas ? Vzdyd ja to tak jak ti co psali manual nevim...zato Ty to vis lip...479. Re: Automatické pojednání 11. 02. 2007 - 18:07
FM: mimochodem to s tou kockou a naslednou zalobou je jen fama...:) takovy soudni pripad nikdy nebyl"If it rolls, floats, fu.ks, or flys you've got problems."
478. Re: Automatické pojednání 11. 02. 2007 - 18:06
cirus: jeste bych chtel rozumnou nevyhybavou odpoved na 475 a pak uz budu mlcet.477. Re: Automatické pojednání 11. 02. 2007 - 18:06
cirus: ale tu prevodovku ano ne?:) grand marquis, ta odpoved je asi jasna, chtel sem slyset ze je to takhle u vsech...:) Mel sem na mysli kdyz treba jedu na prazskem okruhu kde v nekterych mistech clovek jede tak 110/120 cca 15km... Permanentne pouzivam OD, kdyz se to tady cca pred pul rokem resilo zkousel sem to D OD stridat, dle toho jak je to popsano, ale stalo se mi, ze kdyz sem najel na dalnici pridrzel plyn aby ta se ta trojka drzela i chvili po presunuti volice do OD, presunul volic a zhasl motor...nestalo se to vzdycky, ale je to velice neprijemne, tak sem to radsi uz nedelal.."If it rolls, floats, fu.ks, or flys you've got problems."
476. Re: Automatické pojednání 11. 02. 2007 - 18:06
cirus: 472. american: oni to tak napsali tak to bude pravda, a jelikoz tady neni napsany ze nesmim susit kocku v mikrovlnce tak to udelam.475. Re: Automatické pojednání 11. 02. 2007 - 18:04
cirus: dobre pane nejchytrejsi, nerozumim jedne veci a chtel bych vysvetleni:474. Re: Automatické pojednání 11. 02. 2007 - 18:03
Lord Iffy: bohuzel 89 mercury osobne neznam...,dlouhodobe to je u vas snad jen dalnice...(v USA i nektere okresky).Co Ti zhasina?473. Re: Automatické pojednání 11. 02. 2007 - 18:00
Bob Ash: Tvoje auto je v dobych rokou;-)Tvoje almara Te miluje!472. Re: Automatické pojednání 11. 02. 2007 - 17:59
FM: jak jsem psal...Ty to vis lip nez cely USA...Podpora rozvoje (reklama)
(c) 2005-2013, USMotors
Při potížích napiste na info@usmotors.cz)