Příspěvky od podvečera 12. února 2007 až do noci 13. února 2007
545. Re: Re: 13. 02. 2007 - 00:53
cirus:Jiz nejsem az takovy anarchokapitalista a snad ani ten idiot... - neziju jen jednou, proto se nerozmnozuju :-)
544. Re: Re: 13. 02. 2007 - 00:50
pajaTHC: preklad je spravnej ,nikoli vsak realnej....u automatu vetsinou znamena ,,OD,, zamikani menice543. Re: Re: 13. 02. 2007 - 00:43
cirus: nic nezačina. napsal jsem snad něco s čim nesouhlasiš?Jiz nejsem az takovy anarchokapitalista a snad ani ten idiot... - neziju jen jednou, proto se nerozmnozuju :-)
542. Re: Re: 13. 02. 2007 - 00:39
pajaTHC: jezus kristus!zase to zacina!NEEEEE!541. Re: 13. 02. 2007 - 00:34
Overdrive je jednoduše převod do rychla, prostě rychloběh.Jiz nejsem az takovy anarchokapitalista a snad ani ten idiot... - neziju jen jednou, proto se nerozmnozuju :-)
540. 12. 02. 2007 - 21:27
nechápu co tu furt motáte, overdrive je jen obchodní název několika naprosto odlišných věcí. Nebo mi snad chcete tvrdt, že overdrive u manuálu je to samý jako u TH700 třa?Placaty pikap je nejlepsi ferary! A hydraulicky kitroen je nejlepsi rolsrojs.
532. Re: Automatické pojednání 12. 02. 2007 - 20:01
Marroko: OD sem měl i v civicu - typ jako měl doktor Blažej :o))nejlepsi pritel cloveka je mercedes
531. Re: Automatické pojednání 12. 02. 2007 - 19:57
Mirek: Pathfinder? Jako Nissan Pathfinder? Ja myslel, ze OD je otakza americkejch prevodovek a to jeste starsiho roku vyroby... musim se jeste hodne ucit :)529. Re: Automatické pojednání 12. 02. 2007 - 19:42
cirus: ale někdy možná taky zbytečně reješ... Ale to se tady naštěstí může :-) já taky reju, obzlášť docela rád do Bobeše :-))))privbox@seznam.cz tel: 603510691
527. Re: Automatické pojednání 12. 02. 2007 - 19:35
fast_rider: já mám napsaný v manuálu k Pathfinderu, že OD se nemá používat pokud není motor dostatečně zahřátý. jestli tam je něco o rychlosti jsem si nevšiml, ale chtěl bych jen připomenout, že lord iffy to vystihl poměrně přesně a to že pomalu celá ČR se charakterem provozu blíží režimu ve městě, s dobře vyřešeným dopravním systémem. Jinak k tomu vandleru (počeštěnýmu měniči z němčiny asi, že?), on tam není k tomu, aby zásoboval tlakem jednotlivý sekce rychlostí, na to je tam úplně jiná pumpa a o tu právě šlo...to jenom tak abysme nemluvili jeden o voze a druhej o koze. Vono to tvoje "Tak pokud už vandler netlačí to co má" zni sice mazácky, ale to je asi tak všechno, co to vyjadřuje. Schválně, zkus tu větu dokončit: Co se teda děje, "když netlačí to co má"...? On se cirus určitě taky rád poučí... :-)privbox@seznam.cz tel: 603510691
526. Re: Automatické pojednání 12. 02. 2007 - 19:33
baronet74: Je to dost možný...John Galt is Satoshi Nakamoto and Bitcoin is our Galts Gulch. --Carl B. Menger
525. Re: Automatické pojednání 12. 02. 2007 - 19:30
fast_rider: Taky jsi myslím že záleží na typu a stáří přeodovky než na obecných radách jezdím koncern Chrysler i GM a mezi převodovkami je propastný rozdíl přesto že názvy technologii jsou stejné.Chrysler LHS 96 ,Chevy G20 V8 5,7 92,JAG XJ6 4,2 82 a vymenim G20 za dodge RAM VAN r.v 91-93
524. Re: Automatické pojednání 12. 02. 2007 - 19:09
Lord Iffy: Možná to tak dřív opravdu bylo, a u novějších aut je opotřebení Overdrivu vyřešeno tak, že není potřeba ho vypínat.John Galt is Satoshi Nakamoto and Bitcoin is our Galts Gulch. --Carl B. Menger
521. Re: Automatické pojednání 12. 02. 2007 - 19:04
fast_rider: neberu to podle toho jak si to myslej, ale z vlastni zkusennosti:) Tou zbesilosti myslim, ze je bezne na 50 jet treba 65 jen mezi krizovatkami, a to je chvili kdy tam ctyrka spadne, a pak musi pryc, pokud by se jezdilo naprosto ukazkove a 50tka se neprekrocila tak neni co resit, protoze tam ta 4ka nema sanci skocit, stejna situace je kdyz je na nekterem useku chvili 70 a pak zpet 50"If it rolls, floats, fu.ks, or flys you've got problems."
519. Re: Automatické pojednání 12. 02. 2007 - 19:00
fast_rider: diky za preklad. :-) klika, ze tam mam jen D, ale treba v budoucnu...Prisel jsem, videl jsem, nechapu, odchazim...
517. Re: Automatické pojednání 12. 02. 2007 - 18:56
Lord Iffy: Je pravda že pokud si dáš na google "driving with overdrive", tak je tam kromě odkazů na encyklopedie a technický servery (kterým věřím víc než nějaký osobní stránce) dost odkazů, který raděj vypnout, ale pokud mi výrobce auta radí zapnout, budu se tím řídit. Stejně si nemyslím, že by to mělo na převodovku nějak zásadní vliv.John Galt is Satoshi Nakamoto and Bitcoin is our Galts Gulch. --Carl B. Menger
516. Re: Automatické pojednání 12. 02. 2007 - 18:48
fast_rider: pominu-li ponekud nestastny zpusob prezentovani nekterych nazoru (a ani tak nemyslim tebe:) tak si myslim ze zasadni problem techto vytazku z manualu je, ze jsou psane pro zcela odlisne podminky nez sou tady u nas. Kde se ve statech dostanes pres tech 35mil? Ve meste malo kdy, protoze tam tak rychle jet nesmis, maximalne na dalnici (klidne i ve meste), kde pokud uz se rozjedes tak jedes danou rychlosti delsi dobu. Zbesily zpusob jizdy jako u nas, kdy kazdy z krizovatky vyrazi neskutecne a nesmyslne rychle aby na dalsi musel pomalu palit brzdy taky moc neaplikuji. Cesty az na vyjimky jsou rovne a na rovine, to co mysleli v tom manualu mountain terrain by spadalo pomalu na celou CR. Nasel sem v nekterych diskuzich dodatek nepouzivat na stop n go traffic ve meste... ale bylo to jen prispevek na diskuzich...nic vic.."If it rolls, floats, fu.ks, or flys you've got problems."
515. Re: Automatické pojednání 12. 02. 2007 - 18:45
cirus: Pokládáš mě za arogantního blbce, O.K., tak mi ale řekni, kde se v tom textu na wikipedii píše o tom, že "OD nemas pouzivat za studena a pod 35 mili", a já ti dám za pravdu...John Galt is Satoshi Nakamoto and Bitcoin is our Galts Gulch. --Carl B. Menger
514. Re: Automatické pojednání 12. 02. 2007 - 18:40
cirus: Já nevím, fakt se nechám poučit, ale podle toho, jak se vyhýbáš konkrétním odpovědím a místo argumentů nadáváš, mi to spíš připadá, že se vztekáš, protože tě někdo nachytal že se hádáš i když jsi už zjistil, že nemáš pravdu...John Galt is Satoshi Nakamoto and Bitcoin is our Galts Gulch. --Carl B. Menger
513. Re: Automatické pojednání 12. 02. 2007 - 18:38
cirus: Aha, ty myslíš tohle:John Galt is Satoshi Nakamoto and Bitcoin is our Galts Gulch. --Carl B. Menger
Podpora rozvoje (reklama)
(c) 2005-2013, USMotors
Při potížích napiste na info@usmotors.cz)