Příspěvky od počátku až do podvečera 2. března 2004
20. Re: cervene 02. 03. 2004 - 18:29
Alibaba:...viděl bych snad problém jen v případě, e bych měl červený blinkry, někam odbočoval a někdo do mě zezadu střelil. Pojiovna pak vdycky hledá nějakej důvod proč nezaplatit, nebo se alespoň s někým o úhradu podělit. No a kdyby si nějakej oura vimnul červenejch blinkrů.... Ty oranový a vzadu červený pozičky na boku jsou tedy bez problémů ? Jednoho známýho vyhodili v Brně od STK s Tempem, protoe má vpředu boky obrysovek oranový aby svítily do boků....19. Re: cervene 02. 03. 2004 - 15:47
vladyk:...mnooo,k "amerikám" kadopádně patřej zadní červený panely....a to vezme,jak chce.....a navíc to vypadá fakt moc hezky kdy to celý svítí ...... Jinak, ono to svádění na to či ono,e se jeden splete,lekne a tak je jen zastírání určitého nesoustředění se na okolní dění při jízdě.....pokud celá záď svítí a pak polovina bliká,těko se to dá zaměnit s brděním.kde svítí ve včetně třetího světla za oknem.....Heavy battle cruiser ......no comment....only respect....
18. Re: cervene 02. 03. 2004 - 15:28
vladyk: spatne se divas :-). ja ted o weekendu jel za nekolika fullsizema a je to nadhera a da se to v pohode sledovat. chce to zvyk :-)17. 02. 03. 2004 - 15:26
MMCH občas mám pocit, e některý inovace jsou těce kontraproduktivní, nebo aspoň totálně mimo: například ty blikající zrcátka u těch posledních rádoby luskusních kraxen. Potně z toho musej bejt lidi kolem pěkně divoký...Rubas nema kapsy...
16. Re: cervene 02. 03. 2004 - 15:24
FM: no, já jel tenkrát za tím "amerikánem" po dálnici asi 20 km a za tu dobu jsem se nejmíň 10x leknul a zbytečně brzdil :-) Prostě jsem si za tu chvilku nestačil zvyknout, e on nebrzdí, ale předjídí.Rubas nema kapsy...
15. Re: cervene 02. 03. 2004 - 15:22
vladyk: mas sice pravdu, ale to oranz. blikani neni kolikrat videt vubec, schvalne to sleduju abych pak mohl pomlouvat jap. plecky :-). je taky pravda ze cerv. bl. jsou tady nezvyk ale zase je to nadhera :-))14. Re: cervene 02. 03. 2004 - 15:19
FM: ..hehe, kdy odbočuje, tak přece nikoho nevaruje, akorát informuje :-) Shrnul bych to asi tak, e budou-li blikat červeně ficy, neřeknu ani popel. Pokud se tady bliká oranově, měli by ficy blikat oranově. Howgh.Rubas nema kapsy...
13. Re: červený směrovky 02. 03. 2004 - 09:41
nejuzasnejsi jsou ty novy auta s cirejma zadnima svetlama, hlavne magda je na to expert, kdyz za tim jedu v noci a ono to pribrzdi tak me to totalne oslni ze nic nevidim a pak do toho zacne jakoby trosicku blikat nejaka oranzova svina kterou pres oslneni brzdovkama sotva vidim.12. červený směrovky 02. 03. 2004 - 08:30
a vůbec celý origo US zapojení světel je mnohem bezpečnějí a jednoznačnějí, ne evropský vema barvama zářící nesmysly. Kdo si myslí opak, měl by si udělat malý kolení, kdy si sedne za ameriku v noci a bude pozorovat, co a kdy e jí to vlastně svítí.privbox@seznam.cz tel: 603510691
11. Re: Nigdo si redblinks nefyml 02. 03. 2004 - 07:33
vladyk: to znamena cervene.10. Re: Nigdo si redblinks nefyml 02. 03. 2004 - 00:59
ALL: fajn, fajn, mudrci. Taxi někdy zkuste v poněkud obtínějí situaci surfovat za kraksnou, který se najednou červeně rozsvítí půl prd*le - a jestli okamitě nehupnete na brzdu, tak jste v těchhle zeměpisnejch ířkách prostě (sebe)vrazi...Rubas nema kapsy...
9. Re: Jak to je 01. 03. 2004 - 22:27
Pivson:Bych se hájil tím, e je po STK a tudí vpořádku. Nehledě na to, e za tmy ten oran blinkr při rozvícenej brzdách je stejně blbě vidět. To u je lepí kdy jedna strana svítí jako brzda a druhá bliká jako blinkr. To je daleko zřetelnějí. Tady se vymýlej jenom samý blbosti. Ach ta Evropa. :-)8. červené blinkry 01. 03. 2004 - 21:15
Hm, nno já měl rudé blinkry na Vinu udělané těsně před STK (mení provokace) a nikdo si toho ani neviml. Proel jsem zcela legálně a bez úplatků. Teď u ten lak slezl, poňád ho bylo málo a bylo to udělané na rychlo... ale a sleze sníh, udělám znovu a pečlivěji, poněvad auto pak vypadá lépe.Jiz nejsem az takovy anarchokapitalista a snad ani ten idiot... - neziju jen jednou, proto se nerozmnozuju :-)
7. 01. 03. 2004 - 20:58
Alibaba:A kdy u tam ten blinkr dají, tak je to a ve chvíli kdy u točí volantem. A můu ti říct, e jsem u zail dosti hororové chvilky právě kvůli tomuhle úkazu. 40tun ve 120-ti je u fakt brutus. A nemusí to být ani ARO.6. 01. 03. 2004 - 20:16
Wiliam:.....:-)))pokud někdo dokáe přehlídnout červený blinkr ala USA velikost,tak je to "tupoun",kterej přehlídne i ten standartní malej oranovej EU......:-)))Navíc jsem si poslední dobou viml,e v naich končinách (CZ) se dávání blinkru stejně nějak "nenosí".........Heavy battle cruiser ......no comment....only respect....
5. 01. 03. 2004 - 19:58
Pivson:Přesně tak,taky sem viděl předělaný blinkry do zpatečky,ale je to hrozně blbě vidět,take je lepí nechat ty červený ty sou vidět dost.Problém ale je aby to některý z řidičů za tebou nepřehlídl,přecejenom sou zvyklí na oran.Chevrolet Blazer K5 Silverado 1986 5.7 L.
4. 01. 03. 2004 - 13:09
Hmmm
No osobne me prijde, ze bude lepsi ty blinkry dat zpet na cervene.
Ty zpatecky/blinkry jsou dost dole v narazniku a moc to videt neni.
Uvidim jak se me bude chtit
STK neresim to je v pohode
3. Re: Jak to je 01. 03. 2004 - 11:56
Pivson:Červené blinkry a ČR policie je poměrně sloitějí záleitost.....Take oficiálně smí být vybavena původním osvětlením v dané zemi a lokalizaci vozidla vyrobena do roku 1973 (uvedený rok můe být třeba letos u vyí třeba o jeden nebo tak,nečetl jsem prováděcí novelizaci)Pak maj na buzeraci ohledně předního,zadního,bočního osvětlení vozidla smůlu.I na STK je to v pořádku a nemusí se nic upravovat....Jinak s ostatními ročníky je to sloitějí,na STK by to neprolo,tak se to pro tento okamik musí vdy upravovat a pak vracet a nebo si STK dělat (jinak)...:-)))A na silnicích je pak ta buzerace podle policajta,kterej tě zastaví....malá,velká,ádná....,ale jinak ádná hrůza.......Heavy battle cruiser ......no comment....only respect....
2. Re: Jak to je 01. 03. 2004 - 11:29
Pivson: tezko rict co policie, asi se ji to nelibi, podle toho kde, v brne za to davaj s oblibou flastry, me teda jeste za 4 roky kvuli tomu nezastavili a ani se nikdy nedivali (staveli me s caprice jednou, kontrola dokladu na auto se nedivali), ale u nas na to spis cuci s votevrenou hubou takze sou radi ze vidi aspon poradny auto kdyz uz to nefasujou :-)) na lebaron nevim jak se tvari, takovy obyc. (promin) auto bych zastavil z fleku a oflastroval :-)))))1. Jak to je 01. 03. 2004 - 09:55
Take jak je to s provozem aut, co mají červené blinkry. Můe to v ČR byt ci ne?Co na to Policie? Na mém Le Baronu to někdo vzadu předělal a dal do zpáteček blinkry. Chtel bych to dat zpátky.Podpora rozvoje (reklama)
(c) 2005-2013, USMotors
Při potížích napiste na info@usmotors.cz)