Příspěvky od dopoledne 3. března 2004 aľ do odpoledne 4. března 2004
80. To je děsná diskuze 04. 03. 2004 - 17:10
Já vám řeknu, že mě to je ukradený, jakýma kdo svítí nebo bliká barvama. Moje zadní nárazníky jsou vždy dimenzovaný, takže pokud svítím, je mi to taky ukradený čím. Ono je dnes úplně jedno, jestli tam máš ty správný barvy, protože idioti takový věci stejně nerozlišujou a nahulej to do tebe i kdybys měl blinkr, kterej je mlátí na dálku po hlavě. Mě se víc líbí americký uspořádání, protože je příjemnější na oči (není tak ostrý a svítí skutečně červeně) a především má logiku, že pokud brzdíš a blikáš, tak jedna strana brzdovejch nesvítí, jelikož v tu chvíli je přednější blikat a proto bliká. Je fakt úplně zbytečný mít na tý straně ještě svítící brzdovku, která by s tím blkním mohla splynout. Proto amíci žádný brzdovky a směrovky zvlášť nemají, jelikož na to stačí jen jedny žárovky a ta barva už je druhořadá. Že to musí být červená je jasný. Americký blikání může fakt přehlídnout jen idiot.privbox@seznam.cz tel: 603510691
79. Re: zadni mlhovky 04. 03. 2004 - 16:07
vladyk: Nevím vo co ti GO ,ale když pojedu před Tebou a budu mít červený světla a budu odbočovat budeš muset stejně přibrzdit ,tak vlastně když si budeš myslet ,že brzdím je to jedině dobře alespoň do mě nevletíš jako když ti na EU autech svítí jenom někde nějakej malej oranžovej kousek odrazky .... Mě se zdá ,že to je o dost bezpečnější když mě začne blikat půlka zadní části auta alepoň ten za mnou ví ,že se něco děje a bude dávát větší pozor. Já mám osobně problémy s evropskejma autama protože když ti do ksiftu svítí sluníčko ,tak v zadu není vidět vubec nic a najednou to auto odbočuje !!!! Pokud jsi tupoun a navíc Tě sere ,že máš všechny auta s oranžovou barou ,tak budeš žvát pořad jenom protože nemáš pořádnou ameriku... :.-)))
Zkus si to jednou jaká je výhoda ,když ti auto před Tebou už na dost velkou dálku dá vědět ,že ridič co v něm sedí bude odbočovat, nebo něco takovýho.
Prostě lepší když stítí ( blika ) celý světlo červeně než když na stejně velkym světlu bliká něco malinkýho a ještě oranžovýho co na sluncí není skoro vídět. Navíc se jedna o světla na zadní části auta a ne ve předu kde by možná problém byl kdyby jsi nepoznal ,že budu odbočovat :-))))
Navíc když jedeš za někým MUSÍŠ VŽDY DÁVAT POZOR CO SE DĚJE PŘED TEBOU DĚJE !!!!!! Bez ohledu na to co má ten před Tebou za světla na autě.
78. Re: zadni mlhovky 04. 03. 2004 - 15:32
vladyk: to je fakt dobry, kdyz je deda v trabantu 20 let zvyklej na orazovou tak proste na jinou reagovat nebude a basta. jo jinak brzdovy svetla svitej a blinkry blikaj, proto pozna rozdil mezi brzdenim a blikanim i barvoslepej. :-)77. Re: zadni mlhovky 04. 03. 2004 - 15:19
vladyk:....:-))Jo s tím vejletem to se ještě uvidí,teď jsme jeden měli...:-))))....Dřív jak v dubnu nepojedem...:-)))Heavy battle cruiser ......no comment....only respect....
76. Re: zadni mlhovky 04. 03. 2004 - 15:12
Alibaba: nejen dobrý, nejlepší... :-)))))Rubas nema kapsy...
75. Re: zadni mlhovky 04. 03. 2004 - 15:02
vladyk:.....no už jsem to tu jednou psal,"nakonec si vzájemně rozbijeme klávesnice"....:-)))))Jinak po těch letech co jezdím mě za ty světla NIKDY neoflastrovali....někdy někdo prudil,ale nikdy víc a ne nadarmo je ta vyjímka o osvětlení do roku výroby 1973 neb když upravíš určitý exemplář,můžeš jej taky totálně "znehodnotit"....byť by jsi udělal jedinou dirku do palubky navíc.....Vem v potaz,kdybych u Wildcata z 66 vyřezal blinkry!!!!!A někdy jsou ty vyjímky třeba,jinak neargumentoval bych tím,na co je kdo zvyklej,neb řidič by měl být přizpůsobivý a stále používat rozum při řízení a ne tvrdit,že to či ono nezná nebo jej zaskočilo....a pokud nepojede "americe" na kufru,tak to vždy zastavit stačí a věř,že na tyhle "závěsový" jezdce jsem vysazenej.....stejně jako na "myškaře" kterej ti vlítne před dvouapůl tunový auto bez jakéhokoliv pudu sebezáchovy.....
No...jinak dobrý.....:-))))))
Heavy battle cruiser ......no comment....only respect....
74. Re: zadni mlhovky 04. 03. 2004 - 14:52
Alibaba: prokristapána, já do ničeho nekoušu ani sveřepě nedržím. Akorát si myslím, že když má děda v trabantu dvacet let nadrcený, že oranžový pravidelně blikající světlo před ním znamená, že někdo odbočuje, zatímco když tam nějak podivně svítí něco červenýho, tak se před ním brzdí, a když i platná norma tento stav potvrzuje, tak toho chudáka dědu nemá co převychovávat nebo dokonce ohrožovat na silnici někdo, kdo si přitáhnul něco (většího trabanta :-)) odjinud (a ještě to neuzná a furt blbě kušní... :-)))Rubas nema kapsy...
73. Re: zadni mlhovky 04. 03. 2004 - 10:07
vladyk:...:-)))to nebyl "argument",to bylo jen vyjádření reakce na to "sveřepé" držení EVROPA = JEN A POUZE ORANŽOVÁ atd....jen se podívej,jak jste kousali do toho,jak to je jen a pouze správné,když tohle bude jednotné!!!!Na to já jen tak to už by jste mohli chtít i vše jednotné!!!(a dal jsem příklad)...To samozřejmě nebyl můj názor,jen nadsázka na sveřepnou pozici na jednotnosti nepřipouštějící vyjímku ohledně toho,co je a není....dále již dlouho před tím diskutováno......Jinak k tomu ostatnímu je zbytečné se vyjadřovat,jen to,že to co popisuješ se spíše hodí pro ty jenž "sveřepě" horují jen pro jednu barvu a to jednotnou osvětlení vozu a odkazují se na předpis a jen to a to je správně.....
....a co se odlišení týče to už je v tom,že to toho žádnýho papírovýho "pseudoauta" ze zdejších krajin za volant nesednu.....
Heavy battle cruiser ......no comment....only respect....
72. Re: zadni mlhovky 04. 03. 2004 - 00:14
Alibaba (a jeho povinná jednotná barva aut):Rubas nema kapsy...
71. 03. 03. 2004 - 15:07
když jedu Cadillacem tak blikám dříve než normálně protože počítám s tím, že jim bude déle trvat než zjistí, že blikám červeně.
70. 03. 03. 2004 - 14:16
To ALL: Hele, a vsimli jste si jaky svetla ma Range Rover? Ta posledni Generace? Cervena kruhova brzdova a kolem toho krouzek oranzovej???? TO fakt nejni videt, ze blika kdyz brzdi, fsechno ostatni se muze jit zahrabat, ale todle je ten nejvetsi marazzz :-((
Jel jsem za nim nekolikrat a nevsiml si toho, max, kdyz jsem za nim byl fakt hodne blizko. Proti tomu jsou cervene velke blikajici plochy amerik docela vpohode :-)))))))
RRR's are saving water, they drink beer and vine :-)
69. 03. 03. 2004 - 11:37
ace2: díky moc
co jsem koukal, tak vepredu se snad meni jen zarovky. Neva podivam se na to, jen me to zajimalo.
tu zadni si tam zajedu koupit
68. Re: zadni mlhovky 03. 03. 2004 - 11:25
Alibaba: teď pro změnu jednu větu úplně vážně: zákon s výjimkama je patrně největší svinstvo, co kdy lidi vymysleli.Rubas nema kapsy...
67. Re: zadni mlhovky 03. 03. 2004 - 11:21
vladyk: tak to je pro me spatny :-(66. 03. 03. 2004 - 11:19
Pivson: aha tak pak tam jsou jiný halogenky, či a to je v tento rok ještě možné, se mění se žárovkou i celá parabola.
já jsem kupoval v impextě dvovláknovku do Cadillaca když mi přestal jít blinkr a fakt stála tak málo, že jsem koupil dvě a vyměnil jsem pro jistotu i tu v druhým světle... protože by stejně chtěla sfině prasknout :))
65. Re: zadni mlhovky 03. 03. 2004 - 11:19
vladyk:.....:-)))nicméně i ten zákon připouští změny a vyjímky a není tak názorově "ortodoxní".......:-))))Heavy battle cruiser ......no comment....only respect....
64. 03. 03. 2004 - 11:17
ace2: ne ne je to us verze - ctyri svetla63. Re: žárovky 03. 03. 2004 - 11:16
FM: ne tuhle nemaj :-(62. Re: zadni mlhovky 03. 03. 2004 - 11:16
FM: jenže na mý straně je zákon, Dougu Badmane... :-)))Rubas nema kapsy...
61. 03. 03. 2004 - 11:16
Pivson: US nemá značení H, ty mají speciálí patice, Nicméně jestli máš EU verzi Le Barona tak tam máš i normální žárovky H4. Ty zadní, nejlepší když si zajedeš do tý Impexty, máš to blízko a ceny jsou normální.Podpora rozvoje (reklama)
(c) 2005-2013, USMotors
Při potíľích napiste na info@usmotors.cz)