Příspěvky od odpoledne 2. února 2017 až do večera 4. února 2017
60. 04. 02. 2017 - 23:12
Asi pět let si kupuju vana. Sice ho nutně nepotřebuju ale ulehčilo by mě to život v létě, kdy cestuju s loděma za zábavou. Vždycky si něco vyberu, pak se do problému zažeru a ve finále zjistím, že by se mi dokonale hodlil obytňák za sto tisíc dolarů a víc. Našel jsem si svůj vnitřní kompromis. V teoretické rovině (kamarád se mi na to auto byl dívat a láme mě do toho, že je dokonalé a perfektní) bych měl dva dotazy a to, zda je to přihlásitelné a zda by se to dala legálně zapojit loďka papírově tři a půl tuny i s přívěsem?Nema sice dobrej motor, zato ma spatny brzdy!
59. Re: USAVANS.CZ 04. 02. 2017 - 14:44
Butterfly (58):Chevy vana už 10 let nemám, když jsem sedal do té eurododávky naivně jsem myslel jak příjemná jízda to bude, jsme přece v 21 století. Bohužel ta kámošova G 20 s nízkou střechou na tom byla co do hluku a pohodlí lépe. K mání pěkné G20 s nízkou střechou a benzínovým motorem momentálně nějak nejsou, druhá věc jsou nejistoty co kdo zas vymyslí za daň na velké objemy nebo starší auta, veterány atd. Takže mně zatím musí stačit K5.Chevrolet Blazer K5 Silverado 1986 5.7 L.
58. Re: USAVANS.CZ 04. 02. 2017 - 09:13
Wiliam (57): Tak tomu tak nějak nerozumím. Srovnáváš tady jízdu ve své G-20, s nějakou eurododávkou. Teď zase, že s Géčkem nejezdíš. Chápu, že důvodů může být spousta, ale proč s tím dříve jezdit šlo a teď to najednou nejde ? Já rozumím tomu, co a jak, tady ten režim dělal a dělá. Přece se nevzdáš svého oblíbeného Vanu, kvůli tomuto ubohému eráru. Zabíhá to do politického tématu, tak dál už to rozvíjet nebudu. Koukám, že asi máš K5. Ten jezdit může ? V čem je rozdíl ?57. Re: USAVANS.CZ 03. 02. 2017 - 19:19
Butterfly (35):Já v G 20 nejezdím protože tento stát svobodnou volbu v čem budu jezdit nedovoluje.Chevrolet Blazer K5 Silverado 1986 5.7 L.
56. Re: USAVANS.CZ 03. 02. 2017 - 17:08
Mirek (54):Neboj. udržuji se v permanentním zamatení.55. Re: USAVANS.CZ 03. 02. 2017 - 15:34
Mirek : tak ono Astro a spol lze nahradit ledajakym vetsim SUV,uznavam ale ze full size vana asi SUV v plne mire nenahradi54. Re: USAVANS.CZ 03. 02. 2017 - 14:26
Butterfly (53): nejen teď :-)privbox@seznam.cz tel: 603510691
53. Re: USAVANS.CZ 03. 02. 2017 - 13:21
Mirek (52):Teď jsem to neuchopil. Co je s Astrem ? Probíraly se tady Full-size ne ?52. Re: USAVANS.CZ 03. 02. 2017 - 12:38
Butterfly (51): Dokonalý není nic. A i když je, tak jsou lidi, kterým se nelíbí třeba to, že to je dokonalý :-) To už je třetí zvrat, Astro už je zase dobrý :-)privbox@seznam.cz tel: 603510691
51. Re: USAVANS.CZ 03. 02. 2017 - 08:36
Mirek (46):Máš recht. Je to zbytečný. Každej to myslíme sice jinak, ale výsledek je stejný. Mě se ta auta také kdysi líbila, jinak bych si je nekupoval a netahal je sem až ze Států. Ale byla jiná doba nebo jsem měl jiný potřeby. Také mě bylo o víc, jak 20 let, míň. A také jsem napsal, že dnes pro něco takového nemám využití(smysluplné). Nejsou to zase tak dokonalá auta. To snad napsat můžu. Já nemám potřebu držet v baráku další vehikl, jen pro zábavu. Moje auta si musí odvést hlavně svou práci. Ano, Van je asi nejblíže něčemu, čemu se dá říkat universální auto, na všechno. Ale každej máme asi jiný zkušenosti a jinej úhel pohledu.50. Re: USAVANS.CZ 03. 02. 2017 - 07:53
Mira9 (48): Ty máš 6 tisíc nepřečtených u Tryskomyší? To ale o hodně přicházíš! :D1996 Chevrolet Cavalier
49. VAN 02. 02. 2017 - 21:42
Nikdy jsem vana neměl, ale děsí mě, že bych tam něco dal a pak to nenašel nebo ani nehledal. Jezdil jsem s Discoverou, s permanentně sklopenejma zadníma sedakama. Takovej polovan to byl, dal jsem tam kolo a vedle něj jsem spal a pak tam přibejvalo věcí (od rychlovarný konvice ze srazu až po věci který jsem stěhoval z bytu do chalupy, ale nikdy nevyndal). JAk to bylo vyský , blbě se tam lezlo. Ale stejně časem bych něco chtěl jako má Trańsit Euroline Nuget. Californie jsou moc drahé.48. Re: USAVANS.CZ 02. 02. 2017 - 19:59
Mirek (46): Přesně tak, je třeba si uvědomit, že jsme prudce vyhranění fanatici, se kterýma se člověk na opačným názoru prostě nedomluví. Proto si taky chodíme přitakávat na UScars zaměřený fórum, kde nečekáme, že se s náma někdo bude přít. Taky nechodím na VW fórum tvrdit milovníkům tranďáků, že jejich auta stojej za houby a že bych je nikdy nechtěl. Nebo Alfistům chodit řikat, jak se ty jejich auta furt serou a že maj drahou Selénii, lidem od poršáků vštěpovat, že mají motor na špatný straně auta, nechodím se na kabriolet fórum posmívat, že vyhodili peníze za auto, kterýmu chybí kus kastle. Právě z tohohle důvodu má většina z nás 6 tisíc nepřečtených u Tryskomyší nebo jiný havěti, anebo v jakýmkoli vlákně o Fordech ;) Je to prostě házení hrachu na stěnu, projev opačnýho názoru lidi z takhle vyhraněných skupin prostě nezajímá. Ano, na svůj názor má každej právo, ale taky musí soudně uznat, kde je jeho názor vítán jako konstruktivní téma k diskusi, a kde je to prostě jenom nespokojený píčování :)47. Re: USAVANS.CZ 02. 02. 2017 - 15:58
cirus (45): můj názor je že nenahrazuje. To by mi Excursion stačil :-) Qx je pěkně nafouklá dodávka, ale postel a kupu krámů by asi s prstem v nose nedala.privbox@seznam.cz tel: 603510691
46. Re: USAVANS.CZ 02. 02. 2017 - 15:53
Butterfly (44): Nech to bejt, ty nejseš blbej a moc dobře víš, o co jde, tak to zas nekruť někam jinam.privbox@seznam.cz tel: 603510691
45. Re: USAVANS.CZ 02. 02. 2017 - 15:26
Butterfly (44):vany jsou opravdu nenahradilelne...teda byli nenahraditelene.Ja ted jednoho po stretu s babicku v cadillacku odepsal.Mam sice ramku trucka ale van proste schazi i tak.Skusil jsem to nahradit Qx56 tak uvidime...velky to je jak ten van tak snad to i vana nahradi;-)44. Re: USAVANS.CZ 02. 02. 2017 - 14:20
Mirek (40):Nijak jsem se Tvých Vanů nedotkl. Jen jsem , ze svého pohledu a po zkušenostech s USA Vans, zmínil pár svých postřehů. Jediný, co jsem řekl je, že bych si podruhé takové auto asi nekoupil. Nějak mě uniká, že bych byl , jak ty říkáš, nejchytřejší nebo dokonce odborník. Nikdy jsem se do takové pozice nestavěl. Že se Tě to nějak dotklo a někoho dalšího, tak sorry. Pořád jsi mi ale nesdělil, v čem jsou ty Vans tak nepostradatelné, úchvatné a já nevím, jaké další superlativy míníš. Beru to tak, že někdo rád holky, jinej vdolky. Tak jako u každýho jinýho auta.43. Re: USAVANS.CZ 02. 02. 2017 - 13:31
Wiliam (42):Jak říkám, nikomu to nerozmlouvám i když mi to nic neříká. Pro mě má prostě smysl auto od „kombíku“ nahoru :-)Amerika, to nejsou jenom mrakodrapy, dálnice, velká auta, Harley Davidson, Hank Williams, Coca Cola nebo Jim Beam. Ale mě to budete těžko vysvětlovat ...
42. Re: USAVANS.CZ 02. 02. 2017 - 13:22
Joe (41):Když sedan tak police interceptor.Chevrolet Blazer K5 Silverado 1986 5.7 L.
41. Re: USAVANS.CZ 02. 02. 2017 - 13:01
Butterfly (25):Už Ti to tu vysvětlili i jiní, takže ještě moje reakce: Nikde jsem nepsal nic o Full-size. Ten já nikdy neměl v žádný kategorii aut. Můj první van byla Lumina APV. Z mého pohledu a zkušenosti naprosto pohodový, variabilní a pohodlný auto. Pak jsem měl taky chvíli Trans Sporta, kterej byl ještě prostornější a pohodlnější než Lumča. Šel z domu, protože se naskytlo Astro AWD.Amerika, to nejsou jenom mrakodrapy, dálnice, velká auta, Harley Davidson, Hank Williams, Coca Cola nebo Jim Beam. Ale mě to budete těžko vysvětlovat ...
Podpora rozvoje (reklama)
(c) 2005-2013, USMotors
Při potížích napiste na info@usmotors.cz)