Příspěvky od odpoledne 3. května 2017 až do odpoledne 4. května 2017
60. Re: 04. 05. 2017 - 15:01
Butterfly (54):rozsireni jakekoli technologie VZDY vede k snizovani cen! Neni duvod domnivat se ze to bude jinak s elektromobily...ALE pokud si vasi politici z toho ZASE udelej dojnou kravu,tak to mozny je...imho v USA obavy nemam...59. 04. 05. 2017 - 14:38
DOPLNĚNÍ: Už vím, jak ten Daliborův přešlap vznikl. V síti Ecotricity jsou nejen rychlé DC nabíječky ChaDeMo, ale také středně rychlé AC nabíječky Mennekes (nebo něco Mennekesu odpovídajícho), které se dobíjejí pomalu. A protože se u nich poněkud prazvláštně platí za čas a ne za kWh, vychází to na té "pomalé" opravdu na takový nesmysl.Ceterum censeo ruSSiam delendam esse.
58. Re: 04. 05. 2017 - 14:34
Petr Bell (49): Já mám sice Dalibora rád (i když dost prdí), ale na jeho psaní je dost vidět, že ty elektromobily prostě nemá rád a někdy mu to trochu ujedeCeterum censeo ruSSiam delendam esse.
57. Re: 04. 05. 2017 - 14:21
petrklm (55): Když o něčem píšu, tak si alespoň zjistím elementární věci, to autor očividně neudělal, přestože by mu na to stačilo i 5 minut na pitomý Wikipedii. Tedy je celej článek nepodloženej blábol a nemá smysl se jím zabývat.Ceterum censeo ruSSiam delendam esse.
56. Re: 04. 05. 2017 - 09:30
cirus (52):však tam taky nikdo o rychlonabíječce nemluví, to zas jenom ty něco vidíš :-)Ford - auto pro ty, co se niceho neboji. Sralbotkove voli jinou znacku :-)
55. Re: 04. 05. 2017 - 09:25
Bob Ash (44):Je to s tebou jako vždycky. Já už jsem si svoje řek a jestli se autor spletl v čísle normy (nebo fakt nespletl), jestli špatně přeložil typ povozu, pro mne není podstatný. Pro tebe asi jo, když podle toho soudíš na jeho úroveň. To víš, každej si nedokáže přečíst MIT Technology Review tak, aby posoudil i jeho odbornou úroveň. Tak nevím, třeba tam taky píšou nekonzistentní sračky :-). Končím, radši se vrátím ke svý dřívější opatrnosti a vyhnu se jakejmkoliv diskuzím s tebou.Ford - auto pro ty, co se niceho neboji. Sralbotkove voli jinou znacku :-)
54. Re: 04. 05. 2017 - 08:21
cirus (53): No, jedno je jisté. Cena za nabití poroste. To je celé co článek říká. Provoz prostě levný nebude. Chápu, že ve Státech máte cenotvorbu postavenou jinak, ale stejně si nemyslím, že to bude i nadále, s rostoucím počtem elektroaut, tak výhodné. Nic není zadarmo. Ani v USA.53. Re: 04. 05. 2017 - 03:15
Petr Bell (51):Tesla se nabije za pul hodiny na cca 300km,trochu jine pocty...ne?52. Re: 04. 05. 2017 - 03:11
Petr Bell (51):neznam auto co se na rychlonabijecce nabiji 30minut a nasledne ujede 40 km....51. Re: 04. 05. 2017 - 03:00
cirus (50): Nevím jak si to pochopil ty, ale já z toho chápu, že najede 40 km na jedno 30minutové nabití, a to asi nebude nabití do plna. A to ho stojí cca 160 Kč. O minuty ani dojezd tady ale vůbec nejde. Jde o cenu el. energie při monopolním dodavateli u veřejných stanic.AMERICAN WAY OF LIFE!
50. Re: 04. 05. 2017 - 00:51
Petr Bell (49):no to uz je jen dilo ten clanek,boha jeho...pan ,,novinar,, patrne nedokoncil prvni stupen ZS,nebo alespon ta matika byla na reparat....bezprizorne si totiz dovoluje tvrdit ze beznej elektromobil ujede na jedno nabiti 40 KM!49. 03. 05. 2017 - 23:00
AMERICAN WAY OF LIFE!
48. Re: 03. 05. 2017 - 22:30
Mira9 (47):tak tohle video bylo z mého pohledu jediné pŕínosná věc tady v téhle debatě:-)Miro,ale(cituji pána)takhle by se s teslou jezdit nemělo:-) a já ŕíkám:a jak jinak se dá kurva jezdit s autem,co má mrdu kroutáku od nuly?jen houšť,jen houšť..moźná by nebylo od věci přejít na menśí ráfky.Ale jak jsi ŕíkal,źe kaźdá tesla je napojená a v pŕípadě hacknutí softwaru ti odpojí net a zmemožněj nabíjet u rychlonabíjećky,tak aby ti dálkově neznemoźnily vypínat trakci.Ve stylu-má na autě jiná kola než naśe?chce šetŕit na gumách?Tak už si nezagumuje:-)mamut-dobrĂ˝ sluha,zlĂ˝ pĂĄn...
47. 03. 05. 2017 - 20:53
Vy ale píšete moudra. Jenyk mě včera svým ignorantstvím v Co je kde na prodej a za kolik tak vydráždil, že jsem mu napsal fakt kvalitní článek o tom, jak to všechno je z odbornýho technickýho, a i politickýho hlediska. Dokonce jsem tam kalkuloval kWh spotřeby a procentuálním počty elektromobilů jak debil, měl jsem to fakt dobrý, ihned by to mohlo jít do odbornýho magazínu. No a pak jsem dal odeslat, ale psal jsem to moc dlouho, fórum se mě odhlásilo, a moje nezazálohovaný moudro bylo v háji. Tak jsem si řekl dobře tak, stejně o to nikdo nestojí. Až zjistíte, jak je paráda starost o DD vložit do elektromobilu a řeší to všechny, ale úplně všechny problémy, tak to pochopíte. Ale k tomu musíte nejdřív sami dospět, do tý doby budete mudrcovat a papouškovat lži a nesmysly, kterýma vás krmí systém.46. Re: 03. 05. 2017 - 20:48
Mirek (45):Nedalo by se tohle tvoje trápení vyřešit vrtulníkem ? :-))45. 03. 05. 2017 - 20:40
Bob Ash (96665): jasně. to je ale právě věc, která lidem nedochází. Že prostě někteří nemůžou mít to, co maj ty druhý. Já bych taky chtěl mít u baráku zaparkovanou loď, ale nemám tu dostatečněj kanál, nebo letadlo, ale nemám tu plac pro ranvej. No tak prostě kdo nemá kde nabíjet, tak musí prostě zvážit, co je pro něj výhodnější. Ale nestavěl bych to tak, že když je pár lidí, co nemaj zásuvku doma, tak že to nemá budoucnost :-)privbox@seznam.cz tel: 603510691
44. Re: 03. 05. 2017 - 16:10
petrklm (42): Ale argumentuješ s ní a já to potom musím číst, abych mohl vyargumentovat, proč je to blbost :)Ceterum censeo ruSSiam delendam esse.
43. Re: 03. 05. 2017 - 16:07
petrklm (42):ze ty ctes i neco jako blisty ? ;-)))42. Re: 03. 05. 2017 - 15:57
Bob Ash (40):děkuju ti za péči, já si svoji oblíbenou literaturu ponechám, tobě ji nevnucuju :-)Ford - auto pro ty, co se niceho neboji. Sralbotkove voli jinou znacku :-)
41. Re: 03. 05. 2017 - 14:37
petrklm (7): Jo, tak jsem si ten článek dočetl. Je to nekoherentní ideologická sračka bez informační hodnoty. Jestli budeš hodně chtít, můžu si udělat čas, postupně to rozebrat na kousky a vyvracet je po jednom, ale radši bych zůstal u příkladu v minulém příspěvku, který je příkladem toho, jak málo toho autor o tématu ví.Ceterum censeo ruSSiam delendam esse.
Podpora rozvoje (reklama)
(c) 2005-2013, USMotors
Při potížích napiste na info@usmotors.cz)