Příspěvky od odpoledne 15. dubna 2018 až do odpoledne 16. dubna 2018
60. Re: 16. 04. 2018 - 16:47
Bob Ash (59):ucel sveti prostredky...psal jem nize ze mi je ten floutek nesimpatickej...nicmene je jedno jak to dela hlavne ze ceri ty vase pokojny vody kliiiidu;-)59. Re: 16. 04. 2018 - 16:14
cirus (56): Problém s MikeJePanem je v tom, že je to spíš velkohubej mluvka než někdo kdo něco reálně dokáže, a hlavně je spřaženej s jistým Kocourkem, kterej dělá jakési "pojištění pokut", což je v reálu nefunkční služba úplně nahovno, která z lidí akorát tahá prachy a většinou nefunguje. Nemají ho rádi ani lidi "v branži" - dost jsem se o něm bavil s Tomášem Blechou, který dělá www.obhajobaridicu.cz - narozdíl od "Motoristické vzájemné pojišťovny", kterou dělali Kocourek a MikeJePan, to není založený na tom snažit se přestupky zahladit promlčením a proběhnutím úředních lhůt, ale nabízejí skutečnou právní pomoc (kolega je i v praxi zkoušel), kdy tě ve správním řízení zastupuje jejich právní a snaží se ho vyhrát na skutečných právních a věcných argumentech.Ceterum censeo ruSSiam delendam esse.
58. Re: 16. 04. 2018 - 15:25
cirus (57): jeste dal...oni sami vyzaduji vice! Chteji si sami zvysovat represi a dohled...57. Re: 16. 04. 2018 - 14:36
Caddy (55):nejhorsi je ze si u vas lidi na to uz zvykli natolik ze to pokladaj za normalni...56. Re: 16. 04. 2018 - 14:34
ja jen rikam ze by jste takovych vychcanku s velkou hubou potrebovali VICE!;-)55. 16. 04. 2018 - 14:32
jinak u nas je to ztraceny, jen jednou jsem nedavno pod jednim oznamenim, ze policajti namatkove vybiraji auta a hledaji, co by nasli, napsal, ze je to zase jen buzerace. Ze misto sledovat v provozu nebezpecne chvoani, tak zdrzuji a prudi ridice, kteri se niceho nedopustili... a to jste meli videt tu smrst, co jsem za curaka a ze az mi nekdo ozraly prejede dite, tak budu mluvit jinak..ta mentalita je tady proste v prdeli...za vetu "kdyz nedelas nic spatneho, tak ti to prece nevadi" (a to ani treba kamera v byte), uz jsem tak alergicky, ze bych hned nejakou vetknul kazdemu, kdo ji vypusti z drzky...54. Re: 16. 04. 2018 - 14:32
JackTheRipper (51):a rikam snad neco jine?;-)53. Re: 16. 04. 2018 - 14:24
DeSoto (40): sorry jako, ale vyhazovani vajglu z oken je prasarna a nebezpecne to je taky...vzdy mam chut dotycneho trefit, kdyz tohle udela pred emnou...52. 16. 04. 2018 - 03:56
Prostě ,když se jdu prát tak musím počítat s tím ,že můžu dostat do držky.V opačných případech jsou ty pády na zem celkem tvrdý .To je taky problém dnešní doby ,kdy si každej myslí jak může zejména na různých soc. sítích mrektat co chce a urážet koho chce a jak chce. Pak se setká s realitou a z hustýho týpka je rázem ufňukaný děcko . Pak se mu najednou hodí i ten městskej policajt atd.
51. Re: 16. 04. 2018 - 03:41
cirus (50):Hele už není doba že by se do Států nikdo nepodíval. Spousta lidí tam Pracuje (pracovala) ,nebo cestuje a nebo žije .
50. Re: 16. 04. 2018 - 01:46
DeSoto (42):mas hodne skreslenych a csto naprosto spatnych informacii o USA.Nebudu to resit...ale jednu vec zminim...skus chapat USA jako EU.A skus pochpit ze zrovna tak jak je rozdil medzi Californii a Texasem tak je rozdil medzi Rumunskem a Nemeckem49. Re: 16. 04. 2018 - 01:43
Mirek (48):to jsem uz taky psal ze to tam mate jako dotaz ,,co bylo drive,slepice nebo vejce?,, Mne je jasny ze delat u vas policajta je stejnej vopruz jako nechat se od nej buzerovat za picoviny.48. Re: 15. 04. 2018 - 22:03
cirus (36): vzpamatuj se.privbox@seznam.cz tel: 603510691
47. Re: 15. 04. 2018 - 21:13
cirus (10):Bacha, my tady máme EET, takže do 5 let USA doženeme a za dalších 5 let necháme daleko za sebou, neb máme bystrý lid a navzájem si tady přejeme jen to nejlepší, držíme pospolu a podporujeme se.Chevrolet Blazer K5 Silverado 1986 5.7 L.
46. Re: 15. 04. 2018 - 20:07
ska-p (45):...to dává smysl, nevím už odkud ta reportáž zrovna byla, ale takhle uprostřed města mě to připadalo dost přehnaný45. Re: 15. 04. 2018 - 19:55
DCharger (41):pokud si dobře pamatuju, tak plochy vypálený trávy kolem silnic jsme tam několikrát viděliMiten niin perkele!!!!!
44. Re: 15. 04. 2018 - 19:54
DeSoto (42):předjížděl jsem Focuse s křovinořezem na střeše, chvíli po dokončení mého předjížděcího manévru mě předjel a vyblikal civilní PassatMiten niin perkele!!!!!
43. Re: 15. 04. 2018 - 16:31
ska-p (38): a slova "víte proč jsem vás zastavil" zní i v USA. Podle těch "rádců" se jedná o výzvu k podání vysvětlení a řidič měl být nejdříve poučen o právu možnosti odepření vysvětlení. Pokud poučen nebyl, nedá se později ve správním řízení k tomu co řekl přihlížet, protože se jedná o tzv. procesní chybu. Takže vlastně ani o nic nejde. Ale řidič nakrmený internetovými rádci okamžitě zaujme bojovný postoj a začne policajta poučovat. No a nakrklej policajt pak už tu věc nevyřeší napomenutím ani kdyby původně chtěl.42. Re: 15. 04. 2018 - 16:14
ska-p (38): neznám to tam, takhle podle mapy tam vidím úsek mezi zastavěnými místy, také nějaké křižovatky. Místa mezi kterými je to na té otevřené silnici snad jen pár metrů. To se Ti ani nemohlo vyplatit na ten kousek o tolik zrychlit a pak zase zpomalovat. Chceš říct, že mezi těma prvníma barákama jsi jel 50, pak jsi na několika metrech rozkouřil auto na nějakých 64 km/h (zákonná odchylka se vždy přičítá ve prospěch pachatele, v případě braní v úvahu odchylky v neprospěch by to bylo až 67 km/h) a po pár metrech u těch dalších baráků by jsi to zase zadupnul na 50?? Promiň, to jsi mě v tomhle případě nepřesvědčil. Navíc určitě tam měří z nějakého důvodu. U nás to např. funguje tak, že místa měření ve městě určuje bezpečnostní komise na základě poznatků - především dopravních nehod. Místa měření si pak rozeberou místní policejní složky, kdo kde bude měřit.41. Re: 15. 04. 2018 - 16:09
DeSoto (40): na ty vajgly hozeny z auta jsou tam fakt haklivy. Nevim jak v severnich statech, ale na jihu to ma opodstatneni. Vsude vyprahla trava, sama rafinerka, a baraky ze dreva.Go Fast... or Go Home!
Podpora rozvoje (reklama)
(c) 2005-2013, USMotors
Při potížích napiste na info@usmotors.cz)