Příspěvky od odpoledne 17. dubna 2018 až do odpoledne 19. dubna 2018
93. Re: 19. 04. 2018 - 16:31
cirus (92): no to nevím, já jsem ještě nikdy po nikom úplatek nechtěl :o))92. Re: 19. 04. 2018 - 16:28
DeSoto (90):v USA me za poslednych 5 let zastavil policajt jen jednou,a samozrejme mel duvod...za 37 hodin stravenych v CR a SK mne zastavili dvakrat a to UPLNE BEZDUVODNE,z toho jeden si otevrene rek o uplatek a druhej se primo dozadoval nejakeho obrazku...Jiste chapes ze nemuzu mit na praci policie u vas dobrej nazor...91. Re: 19. 04. 2018 - 16:25
DeSoto (90):v USA ma policie naprosto jine postaveni nez u vas...ALE USA ma na to legislativu a to postaveni je vybudovane za dlouhej cas.Policajt je zde velice uznavana profese ktera se tesi vseobecny ucte.Vrim ze jednou tomu bude i u vas tak...jednou...nekdo se ptal jak by dopad te pan Pan v USa...odpovim jednoduse...dopad by bidne...velice bidne.90. Re: 19. 04. 2018 - 16:20
cirus (88): jasan, ale nebylo to proto, že bych ho chtěl pořešit. Jen se tady otevřela zajímavá možnost provozování auta dovezeného z USA :o)89. Re: 19. 04. 2018 - 16:18
Jenyk (86): OK :o) Nestačí jen zákony číst, je třeba rozumět i jejich významu a aplikaci. Takže jedem:88. Re: 19. 04. 2018 - 14:24
DeSoto (85):ty si po mne pred casem chtel nejake info o US SPZ....nekdo ti v reviru jezdil na takovych a evidentne si nevedel co s tim...zajimalo by mne jestli si toho kluka s tim Lincolnem ,,poresil,, ?87. 19. 04. 2018 - 14:20
no panove ale ste mi dali,OK neziju tam...ale muzu vas ujistit ze pohled z nadhledu rekne taky hodne.Ja pamatuji policajty bez rozdilu jako debily(pred 20ceti lety)A to jsem tam mel i kamarady...spoustu kamaradu.Pokud uniformu svlekli fajn lidicky(nektery) pokud ji meli zrovna na sobe mel jsem je za hovna.U vas jsem byl pred par lety na otocku.V cr 32hodin na SK 5 hodin...PRESNE . Jak v CR tak na SK me stihli fizlove zastavit a buzerovat! V CR si rek fizl primo o uplatek a na SK chtel prosim pekne nejake OBRAZEK! Fakt nekecam chtel mi dat pokutu za obrazek co jsem mel mit v aute udajne! Oba neskutecny debilove...Fakt to byla nahoda?!86. Re: 19. 04. 2018 - 08:56
DeSoto (85):Já jsem to odhadl, protože tu tvrdíš přesně ty zavádějící informace, které používá policie na poslušné občany. Namátkou:85. Re: 18. 04. 2018 - 20:08
Jenyk (82): 20 let strážník - hlídková služba, poslední tři roky dopravní oddělení městské policie - takže trefa :o)84. Re: 17. 04. 2018 - 22:36
cirus: je ich dosť čo im nieje ľahostajné čo sa tu deje (na slovensku kde si sa aj ty narodil...), pozri si niečo od Martina Daňa, alebo teraz čo a prečo sa stalo Kuciakovi. takže MajkPan je kopa komlexov prezentujúcich sa na webe ktorý sa ani nevie prezentovať na ,,verejnosti" vlastným menom....83. Re: 17. 04. 2018 - 21:48
cirus (76): souhlasím, chyba je nedělat nic. Chyba je ale dělat něco blbě jen kvůli tomu, že se na tom dá vytřískat.privbox@seznam.cz tel: 603510691
82. Re: 17. 04. 2018 - 20:30
DeSoto (80):Dopravak? Myslel jsem si to.81. Re: 17. 04. 2018 - 19:50
cirus (75): Jenomže tohle "pojištění" přesně tyhle zmrdy přitahuje a ještě podporuje. V tomhle byl třeba obrovskej rozdíl ten Tomáš Blecha, kterej, když jsem se s ním o tom bavil, jako jednu z prvních věcí řekl, že (narozdíl od Kocourka s Mikepánem) nic neslibujou, netvrdí, že se staneš "beztrestným". Jen prostě udělají maximum pro to, abys tu pokutu nedostal. Stejně jako jakejkoliv jinej právník.Ceterum censeo ruSSiam delendam esse.
80. Re: 17. 04. 2018 - 18:52
cirus (68):"neumim si predstavit delat ,,dobreho,, policajta! Dobrej policajt bude za debila u vas....jsou zde 3 zasadni veci 1) legislativa 2)pokurvena povest policie 3) lidskej faktor jednotlivich policajtu. Darmo pujde k policii schopnej clovek pokud mu legislativa svazuje ruky a pokurvene jmeno podrazi nohy...."79. Re: 17. 04. 2018 - 16:16
cirus (74):nejsou lidi kteří by něco změnili, chybí elity. Napadá mě že tato země dostala prostě až moc naloženo, prvně protektorát, to je cca 340 tisíc obětí plus ti co utekli, pak 40. let komunismu, kdy lidem sebrali majetek a podnikat zakázali, zavřeli z politických důvodu kolem 200 tis. lidí, další tisíce skončili bez soudu v táborech nucených prací, emigrovalo víc jak 200 tis. lidí, ........prostě není na co navázat, to co se předávalo po generace bylo přerušeno.Chevrolet Blazer K5 Silverado 1986 5.7 L.
78. Re: 17. 04. 2018 - 16:15
cirus (75): vzhledem k počtu desítek "klientů" těch mamrdů je ta statistika dost mizerná :D Doporučuju kouknout na všechny ty videa. Nejlepší bylo, když si pana Pána pozval k ODS projektu jeho nový vlastník a když zjistil, co to je za pohádkáře, rychle ho zmizíkoval odevšad... Ale jestli věříš nějakýmu "youtuberovi" všechny ty čísla (jako že platíme miliony na dani, ale stále nejsme plátci DPH) a tak podobně, tak jsi asi prošel v USA nějakým vymýváním mozku :DThis world is sick...
77. Re: 17. 04. 2018 - 15:42
cirus (76):Ten debil, který čeří vodu, jen nahrává establishmentu, který ho potom předhazuje masám jako typického pyráta. Fakt jsi mimo. S místním matrixem se dá bojovat, řada lidí to dělá, ale musí k tomu mít potřebné znalosti. Kdo bude toho pitomce napodobovat, skončí úplně hloupě s papíry v čistírně a policajt si spokojeně udělá čárku. To mi jako moc pozitivní výsledek nepřijde.76. 17. 04. 2018 - 15:22
pro vsechny zopakuju co rikam od zacatku , ten floutek mi je maximalne nesimpatickej a casto mi prijde ubohej...ale jednoduse nesdilim nazor ze nedelat nic je lepsi jako delat neco spatne! Kdo nedela nepodela a v tomhle svete se vsichni boji aby se neumazali a chrani si sve prdele....a to mi vadi vic nez takovej debil kterej mozna ani nevi co cini ale alespon nesedi v koute ale ceri vodu!75. Re: 17. 04. 2018 - 15:19
eiffel (70):zmrd zmrdem zustene...s pojistenim nebo bez.Vzhledem k poctum klientu ty pojistovny bylo jen otazkou casu kdy nejakej takovej udela opravdu velkej pruser...statistika je svine.74. Re: 17. 04. 2018 - 15:15
Mirek (71):vetsinu z toho co jsi napsal preci rikam taky...policajt nemuze delat svoji praci kdyz k tomu nema vytvoreny podminky...zejmena legislativu.Jinak ale ta ,,kultivovanost,, vas dostala presne tam kde jste....kultivovane posilate do basy evidentne nevinny lidi a uplne kultivovane neodporujete zmrdum.A kdyz jeden takovej zmrd ukazuje jak je legislativa derava tak namisto toho aby kompetentni podle toho co jim on sam dava k dispoziici navod co maj udelat ty diry platali...tak zase delaj hovno.Ja ti mam pocit ze prave ta ceska holubici povaha je vas nejvetsi problem...je to jiz nekolik staleti co cesi pri defenestracii vyhazeli panstvo z oken....a od ty doby uz jen kultivovane drzi hubu.Ok je to vas svet...mne je do toho uz hovno...ale reknu ti ze je skoda tak skurvit tak krasnej svet.Podpora rozvoje (reklama)
(c) 2005-2013, USMotors
Při potížích napiste na info@usmotors.cz)