27. Re: 29. 11. 2023 - 22:03
Caddy (26): Kanec se šípkovou je taková kančí svíčková ve který jsou šípky a většinou i víno. Ale svíčkový je to fakt podobný.Ceterum censeo ruSSiam delendam esse.
26. Re: 29. 11. 2023 - 21:27
Bob Ash (25): ke gulasi zpravidla nic... ke kachne knedliky, ale karlovarsky a max bramborovy...a ted byly skvele dynove noky, co udelal Michal, to bylo to nejlepsi, co jsem k tomu kdy mel... Sipovou jsme jeste nikdy nemel, takze ani nevim, o cem se lidi hadaji :) Vepro-kneldo nezeru, mam radeji chutnejsi alternativy, treba vypecky se zelim (a jeste lepe spenatem) a gnocchi se smazenou cibulkou :)25. Re: 29. 11. 2023 - 18:52
Caddy (23): Co jíš ke guláši? A ke kachně? A k vepřo-zelo? A k šípkový?Ceterum censeo ruSSiam delendam esse.
24. Re: 29. 11. 2023 - 18:40
vladyk (17): to uz se da i pochopit...23. Re: 29. 11. 2023 - 18:39
Jenyk (16): ja knedlikovy nejsem vubec a ta svickova je jediny pokrm, kde je toleruji...a jeste musi byt specificke... ale s bramborem to fakt nedam :-D22. Re: 28. 11. 2023 - 21:48
Petrcad (21): Tak já samozřejmě mluvil čistě o víně, to, že může kuchař vypít mnoho dalších věcí, je samozřejmé.Ceterum censeo ruSSiam delendam esse.
21. Re: 28. 11. 2023 - 21:36
Bob Ash (20):Osobně dávám přednost poměru 4:4:1. 4deci vína do jídla, 4deci vína do kuchaře, deci brandy do kuchaře. Možné násobky nejsou zavrženy.Nemam rad fotbalisty a zemlovku
20. Re: 28. 11. 2023 - 15:51
vladyk (19): S bramborama mi to fakt neštymuje, to by se musela ta omáčka výrazně upravit. A pak možná spíš šťouchaný.Ceterum censeo ruSSiam delendam esse.
19. Re: 28. 11. 2023 - 15:26
Bob Ash (18):Já to taky moc nepobírám (přitom smetana a brambory dost kámošej, ale v tomhle provedení mi to přijde divný). Rejže vařená ve vhodně prosycené vodě celkem šla (ale byla to nouzovka, nikoliff oumysl).Rubas nema kapsy...
18. Re: 28. 11. 2023 - 13:20
Jenyk (16): Hele snažím se si to představit a prostě mi to k tomu nesedí. Když bych chtěl něco jinýho, tak fakt asi nějaký špecle nebo něco takovýho, to s tou omáčkou, pokud se udělá lehčí a jemnější, bude fungovat dobře.Ceterum censeo ruSSiam delendam esse.
17. Re: 28. 11. 2023 - 10:30
Jenyk (16):Dobře, tak já se teda přiznám. Párkrát jsem měl svíci s rejžíRubas nema kapsy...
16. Re: 28. 11. 2023 - 09:38
Caddy (15):Hele, to je obvyklá reakce. Zkus to někdy. Fakt to je úžasná jemná kombinace chutí. Mně už teď přijde barbarská ta těžká moučná chuť knedlíků s jemnou svíčkovou.15. Re: 28. 11. 2023 - 09:14
Jenyk (7): jsem si malem nablil do klavesnice, jen jsme to precetl...14. 27. 11. 2023 - 14:50
Pumpa it is. Udělám novou rubriku.Ceterum censeo ruSSiam delendam esse.
13. Re: 27. 11. 2023 - 14:15
vladyk (12):Pumpa může být.12. Re: 27. 11. 2023 - 14:05
Chase (11):Též se přikláním k Pumpě.Rubas nema kapsy...
11. Re: 27. 11. 2023 - 13:39
Bob Ash (10): Já se tedy hlásím, abych napravil tu svoji poslední pozitivní absenci.Catfish Camaro 4th gen 3.8 Convertible aka Calamaro, Buick Lesabre 1997 Custom aka na jmeno ceka, Favorit 136 LS aka Faaavo
10. Re: 27. 11. 2023 - 12:52
Jenyk (7): Hele v Kro Bistro & Bar když měli tu svoji "svíčkovou", tak k tomu měli tuším nějaký špecle nebo co to bylo a místo brusinek nějaký pečený jabka :)Ceterum censeo ruSSiam delendam esse.
9. Re: 27. 11. 2023 - 12:35
Bob Ash (6):Test v Donně over, mírné rozpaky. Není to špatné, není to úchvatné. Na posezení a pokec vyhovuje, kulinářský zážitek by to asi nebyl.8. Re: 27. 11. 2023 - 11:57
Jenyk (7):V Germánově klidně. A ještě by ti tam přihodili zelnej list :-DRubas nema kapsy...
Podpora rozvoje (reklama)
(c) 2005-2013, USMotors
Při potížích napiste na info@usmotors.cz)