Příspěvky od dopoledne 3. září 2004 až do rána 6. září 2004
423. 06. 09. 2004 - 09:43
no teda HK-lit je mnohem lepí cesta ne pardubice-lit, stačí říct e autobus tamtudy frčí o 45 minut dýl a to zastavuje jen jednou. Já bych se s váma svezl, pokud byste se rozhodli fiknout to přes HK.422. 06. 09. 2004 - 09:33
Mira9: to jetě nevim, protoe od Poděbrad je to na Hradec děsná votara, chtěl jsem to zkusit z Chlumce na Pardubice, ale neznám to tam, třeba je to jetě horí... Asi bych nechal rozhodnutí na Alibabovi - teda jestli to tam zná. Ali - u jsi vzhůru????Ford - auto pro ty, co se niceho neboji. Sralbotkove voli jinou znacku :-)
421. 06. 09. 2004 - 09:25
petrklm: hele, nejedete přes HK?420. 06. 09. 2004 - 09:23
Jo u to čtu v auditku o TC.419. 06. 09. 2004 - 09:17
Mira9: ne, v úterýýýý...07.09.04!Ford - auto pro ty, co se niceho neboji. Sralbotkove voli jinou znacku :-)
418. 06. 09. 2004 - 09:15
Dneska?417. 06. 09. 2004 - 09:06
Mirek: jo, to já rád, měli bychom tam bejt tak kolem poledne...Ford - auto pro ty, co se niceho neboji. Sralbotkove voli jinou znacku :-)
416. 06. 09. 2004 - 09:03
petrklm: A budete tady, tak se ozvěte, pudem na kafe.privbox@seznam.cz tel: 603510691
415. 06. 09. 2004 - 08:59
Mirek: tak jsem s nima teď mluvil, auto je zatim volný, protoe ten zájemce by přijel s penězma někdy přítí tejden. Tak ho zkusim předběhnout...no, kdy ne, tak to bude jen vejlet.Ford - auto pro ty, co se niceho neboji. Sralbotkove voli jinou znacku :-)
414. 06. 09. 2004 - 08:09
petrklm: Tak k tomu TC. Ten modrej TC je někde z Moravy. Prohlíel jsem si ho dost dobře, nicméně to auto se mi líbí a jetsli bylo bouraný, je fakt spravený úplně jinak, ne to Fractálový. Ironií vak je, e na první svezení se ve fractalově autě jede o třídu líp, co bude daný asi těma kilometrama, kterých má Fractalovo auto míň. Markus se "skoro profíkem" :-)) acem tu od začátku hovoří asi o Fractalově autě. Tohle modrý je sluný, i vnitřek je opotřeben zcela úměrně a jak říkám, přejít řízení s geometrií, nějakej ten čep, a tlumiče a to auto skočí o úroveň vý. To auto je v Litomyli v bazaru a ten odkaz na tu inzerci tiscali má někde o pár stránek vzadu i s kontaktama. Nikoho do ničeho nenutím, nicméně jsem mluvil s Vakem, co dělá v tom bazaru, kterej mi řekl, e prej si to auto vuhlídl nějakej kamionák, co jezdí kolem, byl se na něj dívat asi 3x, 2x se v něm svezl a prej tam má přijet s prachama. Dokud tam ty prachy nejsou, tak jsou to furt jen kecy, ale aby to tam pak nebylo jako na trhu, kde se babky hádají, která tam byla dřív. Ne bych sem s Alibabou vyráel, tak bych tam preventivně brnknul, abyste si neudělali výlet... To auto dle mýho názoru za kilo stojí, co neznamená, e se nedá koupit za míň a horí někde jinde,samozřejmě za víc a lepí, co ovem není ádný umění. K tom TC s plátnem jen to, e auto, který jsem viděl stát nějakej čas s rozhrabanou palubkou do mrtě kvůli problému s topením, se kterým si nikdo nevěděl rady, mě za 180 nechává chladným a e je to to samý, který myslím, bude asi docela jistý, jeliko moc TC s imitací látna v Čechách jezdit asi nebude. Jestli jo, tak jsou tu dva. Take asi tak...privbox@seznam.cz tel: 603510691
413. Re: ta svinska cervena vec uz nesviti! 04. 09. 2004 - 03:40
Alibaba: Jo, to vypada... V pondeli se bude prcat... ;-)Placaty pikap je nejlepsi ferary! A hydraulicky kitroen je nejlepsi rolsrojs.
412. Re: ta svinska cervena vec uz nesviti! 04. 09. 2004 - 00:13
jeniik: ...neopravovali ti náhodou motor????.....to vypadá,e se na to někdo dobře "vy***l"......:o)))Heavy battle cruiser ......no comment....only respect....
411. Re: ta svinska cervena vec uz nesviti! 04. 09. 2004 - 00:12
lenin: ....tak tak,co dokáe dát dohromady crackem sjetej Portorikánec...to u nás musí umět kde kdo,kdy jsme proslavený národ výrobky DODO...(pro mladí a neznalé "dodělej doma"....).....:o))))Heavy battle cruiser ......no comment....only respect....
410. Re: ta svinska cervena vec uz nesviti! 03. 09. 2004 - 23:07
jeniik: A o tom to je, odlo ostych, v tý Americe ten tvůj model smontoval negramotnej zfetovanej negr, tak ho snad dokáe rozhodit a smontovat, ne???409. ta svinska cervena vec uz nesviti! 03. 09. 2004 - 20:02
Tak jsem se teda rozhodl, ze budu opravovat auto. Cely zhavy jsem si pujcil merak, ze to jako odborne zmerim. Odpojil jsem baterku, sundal sani, objevil throttle body s napisem BOSCH a jal se merit odpor. Nameril jsem velke kulove a tak jsem se rozhodl, ze se aspon podivam, jak by se ta vec dala vymenit. A v tom jsem nasel konec kabelu. Takovy ten konec, co by nemel volne plandat ve vzduchu, ale konec s konektorem. Inu pojal jsem podezreni o nepravem stavu veci a hledal protikus. Po uspesnem propojeni obeho jsem to natocil a ta ZASRANA kontrolka Power Loss prestala svitit! Heureka! Jestli to takhle pujde dal, tak mam za dva mesice uplne opraveny auto... ;-)))Placaty pikap je nejlepsi ferary! A hydraulicky kitroen je nejlepsi rolsrojs.
408. Re: Dily 03. 09. 2004 - 11:54
Alibaba: jj, ja se jen snazil poskytnout max. informaci. Kazdopadne diky moc!Placaty pikap je nejlepsi ferary! A hydraulicky kitroen je nejlepsi rolsrojs.
407. Re: Dily 03. 09. 2004 - 11:36
jeniik: .......TPS stojí stejně a je to TBI nebo MPFI.....:o))))))))...a vím co je to TPS nrmusí posílat odkazy,ale to druhý jsi napsal "divně" ,ale opět jsem ti to poslal správně....:o))))))Heavy battle cruiser ......no comment....only respect....
406. Re: Dily 03. 09. 2004 - 11:15
Alibaba: K tomu TPS - ja nemam TBI, ale MPFI...Placaty pikap je nejlepsi ferary! A hydraulicky kitroen je nejlepsi rolsrojs.
404. Re: Dily 03. 09. 2004 - 11:03
jeniik: Throttle position sensor - Standard TBI 34.79USD.....,jinak to první má být asi jako Speed sensor???....tak ten je za 62.00USDHeavy battle cruiser ......no comment....only respect....
Podpora rozvoje (reklama)
(c) 2005-2013, USMotors
Při potížích napiste na info@usmotors.cz)