Příspěvky od počátku až do rána 28. srpna 2006
20. Re: Re: 28. 08. 2006 - 08:57
BelAir: ja mam dodavku, stoji pred barakem, pokud musim k autu rano dal, nez 200 metru, tak uz muzu rovnou jezdit mastnou tyci. Je rozdil veteran a amerika na denni jezdeni.Placaty pikap je nejlepsi ferary!
19. Re: Re: 27. 08. 2006 - 17:04
BelAir: a co to vlastně máš za auto?Ceterum censeo ruSSiam delendam esse.
18. Re: Re: 27. 08. 2006 - 17:04
BelAir: je to v rozporu s jeho užíváním, když bydlím na sídlišti, kde bych měl nejbližší garáž půl kilometru daleko - já to auto používám každej den, jezdím s tím i když potřebuju koupit rohlík v kilometr vzdálený hypernově. Já prostě potřebuju mít auto u baráku.Ceterum censeo ruSSiam delendam esse.
17. Re: Re: 27. 08. 2006 - 16:56
Bob Ash:momentalne nic americkyho
16. Re: 27. 08. 2006 - 16:53
BelAir: pres zimu teda parkuju auto v uzavrenym prujezdu, ale jen kvuli tomu ze me proste nebavi kazdej den z toho auta seskrabavat snih a lezt do vymrzlyho auta.15. Re: 27. 08. 2006 - 16:47
BelAir: no nevim, ja si iluze o nemeckejch a rakouskejch majitelich nedelam, myslim ze je to nekolikrat horsi nez u nas. ale taky zalezi o jakych autech se bavis. neco jinyho je starej kaprolet na denni jezdeni a neco jinyho impala 59.14. Re: 27. 08. 2006 - 16:47
BelAir: není to fuj, protože já tu ameriku používám k tomu, k čemu jí vyrobili - totiž k ježdění. Samozřejmě, že až budu mít auto, který si to zaslouží, tak bude v garáži. Ale garážovat obyčejnýho Caprice mi přijde jako nesmysl...Ceterum censeo ruSSiam delendam esse.
13. 27. 08. 2006 - 16:45
Jinak mám kamaráda co kvůli pořízené americe zrušil na zahradě své máti skalku a záhony růží a s otcem na tomtéž místě vystavěli kompletní montovanou halu s betonovou podlahou pro tři auta nebo ameriku + jedno auto včetně montážní jámy a spoustou manipulačního prostoru .... takhle to jde taky řešit, že .... ale zase je potřeba mít tu zahradu ....momentalne nic americkyho
12. 27. 08. 2006 - 16:39
Teda chlapi a není to trochu fuj - nechat to stát venku. To vám to není ani trochu líto? A jak to snášej sousedi, ještě Vás zdraví? Já vím, že detroitská ocel je detroitská ocel, ale zub času - a zejména ten korozivní - je velmi neúprosný. Kdyby předchozí majitel toho mojeho mazla neparkoval léta mezi škodárnama stodvácama na prašném parkingu před panelákem nemusel bych toho teď tolik zachraňovat. Například už jen pověstné americké laky co jsou brzo vyšisovaný .... Už chápu ten rozdíl mezi srazem v ČR a Österreichu - u nás je to = plečka, plečka, plečka, ultra plečka složená ze dvou až tří a výjimečně krasavec (žel bohu rychlolak bez papírů) a v Rajchu = krasavec, krasavec, krasavec, krasavec a támhle ty plečky v rohu to přijeli češi :-)))momentalne nic americkyho
11. Re: 27. 08. 2006 - 14:55
dajcik: jen to nejede zeano :-)10. 27. 08. 2006 - 13:21
Belair: Mi to stoji uz rok venku a nejak sem nepostrehl ze by se neco zasadniho staloRRR's are saving water, they drink beer and vine :-)
9. Re: 27. 08. 2006 - 12:08
BelAir: ja mam dvougaraz, amerika do 5.5 metru se tam na delku vejde, na sirku dve auta nejsou problem (parkuju je proti sobe, aby byly na obou stranach teste u zdi a uprostred vznikla ulicka, kde se daji otevrit ridicovy dvere u obou)...kdyz si koupim vetsi, halt dam na vrata misto zamku retez a nebudou se uplne dovirat. Kdyz se na jednom aute dela, druhe stoji bohuzel venku, ale jine reseni zaim nemam...8. Re: 27. 08. 2006 - 10:37
Mira9: ne každý hnije, i když je ustájený před panelákem...Ford - auto pro ty, co se niceho neboji. Sralbotkove voli jinou znacku :-)
7. 27. 08. 2006 - 10:17
ale pravda že to hnije, no :(6. 27. 08. 2006 - 10:16
V létě takhle5. Re: 27. 08. 2006 - 00:01
BelAir: mě se perfektně osvědčilo stání u chodníku před domem ...Ceterum censeo ruSSiam delendam esse.
4. Re: Re: 26. 08. 2006 - 23:05
amerikou se jezdi, tzn. neni potreba ju skladovat.3. Re: 26. 08. 2006 - 21:37
BelAir: :-)))2. Re: 26. 08. 2006 - 21:31
BelAir: Mě se osvědčilo toto, je to ekologické:1. 26. 08. 2006 - 21:18
Tak pánové, kolegové, vědom si plně rizika, jakých veškrých typů rad, komentářů a názorů se mi může na tomto veřejném plénu dostat, rozhodl jsem se sebrat odvahu a otevřít debatu na trošku neprávem opomíjené téma pro řadu majitelů, fandů a případně všech, kteří s vlastnictvím amerického vozu začínají nebo o tom uvažují. Jak tedy řešíte "uskladnění" svých plechových miláčků a amerických křižníky Vy sami, jaké máte na toto téma rady a doporučení ? Jelikož garáže standardních evropských (českých) rozměrů je dosti často svízelně malý prostor pro ustájení vysněného amerického přibližovadla a člověk na to často přijde až v oné posvátné chvíli, kdy se majitelem něčeho takového konečně stane. A rázem vyvstane problém, "kam s ním", pokud tedy nevlastní patřičnou nemovitost - domek s vhodným zázemím, hospodářské stavení (sám nebo nějaký blízký příbuzný či známý), restituované nebytové objekty nebo starý kravín apod. Nedejbože pokud už se vejde do nějaké garáže, není problém zjistit, že sotva se vysouká ze zaparkovaného auta může rovnou zapomenout na to, že by se na tomtéž místě mohl pustit do nějakých činností souvisejících s péčí a údržbou či renovacemi vytouženého amerického stroje .... jaké jsou tedy Vaše zkušenosti s bezpečným a vhodným parkováním amerických strojů ?momentalne nic americkyho
Podpora rozvoje (reklama)
(c) 2005-2013, USMotors
Při potížích napiste na info@usmotors.cz)