Příspěvky od podvečera 12. ledna 2007 až do poledne 15. ledna 2007
40. Re: Buick Park Avenue -Prosba 15. 01. 2007 - 12:21
fast_rider: Tvůj švára má docela slušno sbírku, alespoň podle toho co mi v tom bazaru říkali!Kdyz jsem byl maly, vadilo mi, ze sem magor. Ted uz mi to nevadi.
39. Re: Buick Park Avenue -Prosba 15. 01. 2007 - 12:20
MARKUS: Díky a stejně se revanšuju!!!Kdyz jsem byl maly, vadilo mi, ze sem magor. Ted uz mi to nevadi.
38. Re: Buick Park Avenue -Prosba 14. 01. 2007 - 08:52
FM: na reference nedej, mušíš si na něj obrázek udělat sám, ale to nejde jinak, než že tam pár vozů koupíš. Já jsem se s Urbanem vždycky domluvil...privbox@seznam.cz tel: 603510691
37. Re: Buick Park Avenue -Prosba 13. 01. 2007 - 22:47
kdyz uz tady zminujete masina. muzete me na ne rict nejaky reference?36. Re: Buick Park Avenue -Prosba 13. 01. 2007 - 22:33
MARKUS: No, nevím kde tam mohlo jaký chůdě stát, slyšel jsem o nějakým bez papírů za 20k, každopádně tohle na tý fotce je auto mýho šváry, kterej si ode mě před měsícem bral Auroru a tohle vez pod libeňák přesně za Mašínem.John Galt is Satoshi Nakamoto and Bitcoin is our Galts Gulch. --Carl B. Menger
35. Re: Buick Park Avenue -Prosba 13. 01. 2007 - 22:30
fast_rider: aha ....kousek za mašínem stál bílej bez značek chudák zapadenej listím a co vím tak když jsem ho viděl naposledy tak je to tak rok nazpátek...ale jinak tam stál bez hnutí několik let... takže tohle je jinej kousek Jo?? otázku pak zůstává kam se podělo to chůdě co se tam povalovalo.www.cadillac.cz www.odtahovkanonstop.cz
34. Re: Buick Park Avenue -Prosba 13. 01. 2007 - 22:25
MARKUS: Nevím co pokládáš za doost dlouho, stojí tam cca měsíc.John Galt is Satoshi Nakamoto and Bitcoin is our Galts Gulch. --Carl B. Menger
33. Re: Buick Park Avenue -Prosba 13. 01. 2007 - 22:07
Shackall: hmm dal bych pomalu krk za to že ten modrý byl od spiritky. o druhém modrém jsem věděl ale to byl ten z ambasády. o dalším modrém jsem nevěděl. ale někdo sem dával fotku toho bílého co stojí na libeňáku...tak ten tam stojí hoodně dlouho a co jsem ho oblejzal tak fáákt nic moc již od porvního pohledu. a tu láhev pusť lidně z hlavy, hlavně aby ti koupě vysněného vozu vyšla přesně dle tvých představ.www.cadillac.cz www.odtahovkanonstop.cz
32. Re: Re: 13. 01. 2007 - 18:56
petrklm: tak tak... Navíc vzhledem k tomu, že na to nespěchá tak nedával cenu kdovíjak dolů...John Galt is Satoshi Nakamoto and Bitcoin is our Galts Gulch. --Carl B. Menger
31. Re: Re: 13. 01. 2007 - 16:58
petrklm: To je fakt, v tom mas pravdu..30. Re: Re: 13. 01. 2007 - 16:40
Marroko: když ono to vypadání ještě nemusí nic znamenat, důležitý je, jakou péči to auto dostávalo celkově. Vždycky je to sázka do loterie :-)))Ford - auto pro ty, co se niceho neboji. Sralbotkove voli jinou znacku :-)
29. Re: Re: 13. 01. 2007 - 15:36
fast_rider: No vypada pekne. I kdyz (nic proti svarovi) ten, co kupuje Shackall vypada lip a je za min ;)28. Re: 13. 01. 2007 - 14:19
Marroko: Tak jestli je to fotka z libeňáku (a jako že asi je) tak to auto není z limousine servisu, ale od mýho šváry. Alibaba ho zná taky (auto i majitele).John Galt is Satoshi Nakamoto and Bitcoin is our Galts Gulch. --Carl B. Menger
27. Ještě jednou díky ...... 13. 01. 2007 - 10:16
Ještě jednou díky za odpovědi a za maily. Vyrážím pro něj a je mi jak před prvnim sexem (nevim jinak k čemu bych to přirovnal)Kdyz jsem byl maly, vadilo mi, ze sem magor. Ted uz mi to nevadi.
26. Re: Buick Park Avenue -Prosba 12. 01. 2007 - 20:00
BelAir: Také tisíceré díky.Zájem určitě mám!Kdyz jsem byl maly, vadilo mi, ze sem magor. Ted uz mi to nevadi.
25. Re: Buick Park Avenue -Prosba 12. 01. 2007 - 19:59
MARKUS: Milionkrát díky za odpověď, ale možná tě překvapím. V Praze jsou tyhle Buicky dva. Jeden stává v Opatovické ulici před mojí oblíbenou kavárnou Café Rybka a myslím, že má pražské noty. Historie toho "mého" Buicka je podle dokumentace následující:Kdyz jsem byl maly, vadilo mi, ze sem magor. Ted uz mi to nevadi.
24. Re: Buick Park Avenue -Prosba 12. 01. 2007 - 19:09
Shackall: Ahoj, taktéž si myslím, že je to velmi dobrá volba a co víc, velmi dobrý poměr "value for money". Kdyby jsi měl zájem dej vědět, pošlu Ti kontakt na jednoho slušného kluka v Praze, kterej si nedávno pořídil stejný model v mírně zbědovaném stavu - oproti tomu Tvému - dneska už ho má v pucu a je s ním náramě spokojenej. Je s ním fajn komunikace (aspoň po mejlech) a má k tomu spoustu dokumentace a je svolnej Ti ji klidně poskytnout. Určitě pro tebe bude dobrým parťákem pro výměnu zkušeností s tímhle autíčkem. Já mám Buick Electra Park Avenue předchozí, starší model, hranatější, klasičtější - a jsem maximálně spokojený (byť ho nevyužívám na denní ježdění, ale jako hobby car pro radost), neustále mě pouze příjemně překvapuje (zatím). Určitě bych ti ten Tvůj model nerozmlouval, ba naopak doporučil. Sám jsem o něm taky jeden čas uvažoval. Navíc tento vypadá po poctivém užívání, po firmě, kterou to auto živilo, lze předpokládat, že mu poskytovali, co si žádalo.momentalne nic americkyho
23. Re: Re: 12. 01. 2007 - 19:00
ska-p: Jo toho jsem tam taky dnes viděl....když tam šel kolega na toho modrýho....:o))...Heavy battle cruiser ......no comment....only respect....
22. Re: 12. 01. 2007 - 18:58
Marroko: není to jinej? Na tipcars byl jeden za 19 bez papírů na přihlášení, tenhle má ty noty asi už dýl.Ceterum censeo ruSSiam delendam esse.
21. Re: Re: 12. 01. 2007 - 18:57
ska-p: Vida, ted koukam na ty fotky, je to mozny... No jo, konec tydne :))Podpora rozvoje (reklama)
(c) 2005-2013, USMotors
Při potížích napiste na info@usmotors.cz)