Příspěvky od odpoledne 16. února 2007 až do večera 16. března 2007
20. Re: Nové auto 16. 03. 2007 - 20:08
petrklm: no, to je málo, to musíš minimálně: kurva do prdele, to jsou debilové, že to svět neviděl! A i to je spíš pochvala, na to, jaký jsou to kriplové. Co ta loby dokáže nakukat těm idiotům za hovadiny a ty jsou to nakonec schopný i schválit. Bursík je kápo těchhle vypatlanců. Dnes jsem se dozvěděl, že Ford dává na ten motor 160 tis. km záruku, takže je to v záruce a tak se s tím taky bude zacházet.privbox@seznam.cz tel: 603510691
19. Re: Nové auto 16. 03. 2007 - 11:59
Mirek: a kurva...Ford - auto pro ty, co se niceho neboji. Sralbotkove voli jinou znacku :-)
18. Re: Nové auto 16. 03. 2007 - 11:53
Vy mně zase chcete rozčílit... Tak jsem dělal pitomce a ptal jsem se, jak je to s přihlášením vozidla kateorie N2. Přátelé, je to tragedie. Nejen že je nutno do auta namontovat mezovač rychlosti na 80 km/h (samozřejmě jak jinak, než odbornou frmou) stejně jako tachograf, ale v případě dieselu to jinak, než demontovat motor a zátěžovýma zkouškama na brzdě výzkumnho ústavu změřit emise, to podle současné platné legislativy nejde. Neptejte se mně, jak to teda ty dovozci dělají, po tom nám nic není a děkujme Bohu, že ty motory demontovat a namontovat dokážou tak, že to ani není poznat, a všechno přitom funguje... Představte si jen, že přivezete auto, který je ještě v záruce... Po týhle informaci mně píčoviny, jakýma jsou světla a mlhovky přestaly vzrušovat.privbox@seznam.cz tel: 603510691
17. Re: Nové auto 16. 03. 2007 - 10:47
Layton: Jo to máš bohužel pravdu.....s amerikama a blinkrama se ofuky dělaj, ale nebrzdící EU nesmysly vybavený šrot jede vesele zpět do provozu jak časovaná bomba.....Heavy battle cruiser ......no comment....only respect....
16. Re: Nové auto 16. 03. 2007 - 10:45
petrklm: ....no a co takhle odborně tam to "E" dodělat...to by asi koukal....:o)))Heavy battle cruiser ......no comment....only respect....
15. Re: Nové auto 16. 03. 2007 - 10:41
petrklm: Je to bohužel jak říkáš a je to o lidech. Pokud je auto TECHNICKY OK, čepy, ložiska, brzdy, světla (funkčnost), těsnost motoru a jeho chod (emise), pak není opravdu důvod dělat vofuky s tím, že tady to světýlko svítí jinak, než chtějí panáčkové v ,,E". Rozumnej zkušební technik ti to prostě dá, protože vidí, že se o káru staráš a je v dobrym technickym stavu. Červený blinkry myslim ještě nikoho na silnici nezabily !!!... Umeni zit spociva v tom, umet se vcas rozhodnout, na co se driv vys*at ...
14. Re: Nové auto 16. 03. 2007 - 10:34
Layton: když tu byla řeč o rozumným STK... zrovna jsem z STK přijel, byl jsem tam na evidenčce s vozejkem. Technik při kontrole čísla na oji hned prstíkem otíral bláto ze zadních světel a říkal: já se jen tak ptám, nebojte se, o nic nejde, ale to auto nemá "E" na světlech, to má výjímku v techničáku? Tak jsem jenom mlčky kejvnul, protože žádnou výjímku nemám. Ale byl jsem hned ase nasranej, protože na STK nejde o technickej stav, ale o takový koniny, jako jsou "E" na světlech. Samo, technickou už umím, ale sere mi, že to tak musí bejt, že se bazíruje na hovadinách. Já se snad dokopu k tomu, abych nějakej papír od výrobce vydyndal, protože už toho mám dost :-(((Ford - auto pro ty, co se niceho neboji. Sralbotkove voli jinou znacku :-)
13. Re: Nové auto 16. 03. 2007 - 10:23
cotomas: Zdar. Co se týče veteránských značek, byl ti poslán již kolegou dokaz na stránky cadillac clubu, kde jsou řekl bych vyčerpávající informace. Nespecifikoval jsi sice, na jaký typ značek to chceš postavit, ale soudě dle zmínky o testacích to losuju taktéž na VETE noty.... Umeni zit spociva v tom, umet se vcas rozhodnout, na co se driv vys*at ...
12. Re: Nové auto 16. 03. 2007 - 08:57
cotomas: http://www.cadillac.cz/radime/veteranske-znackyJohn Galt is Satoshi Nakamoto and Bitcoin is our Galts Gulch. --Carl B. Menger
11. Nové auto 16. 03. 2007 - 00:59
Ahoj, mám dotaz, který jste tu určo již řešili(já to tak přesně nemůžu najít, tak jej pokládám znovu- snad se místní neurazí).Nekam jsme jeli, kam jsme nemeli a ted nevime, kam jsme chteli. J.W.
10. Re: jak to ted je ? 21. 02. 2007 - 21:15
fast_rider: Věřím tomu, že to dokáže bazarista, nebo autíčkář, pro normálního smrtelníka je to nedosažitelný, Bo by normální smtelníci, nejezdící škodnými přestali platit autíčkáře a ti by přestali platit týpky na dopravce... Vlastně mimo hokeje a fotbalu neznám snad zkorumpovanější prostředí....9. Re: jak to ted je ? 19. 02. 2007 - 19:50
fast_rider: tak to mě pak informuj!!! to bych tě někdy v budoucnu asi využil :o)))))Mustang forever :o)
8. Re: jak to ted je ? 17. 02. 2007 - 15:26
fast_rider: Oni by ti to napsali s K popripade by misto toho napsali Uzovka, bo je to tu samy intelektual :)7. Re: jak to ted je ? 17. 02. 2007 - 14:54
Contour: Už jsem letos několikrát slyšel, že lze 10-15 let starý auto přihlásit v Německu a pak u nás... Vyzkouším jestli nekecaj a uvidím, taky by se mi líbilo kdybych měl to slovíčko Cobra v techničáku...John Galt is Satoshi Nakamoto and Bitcoin is our Galts Gulch. --Carl B. Menger
6. 17. 02. 2007 - 10:47
Jde to, evropsé auto starší osmi let se přihlásí bez problémů a nemusí mít ani platnou STK z domovské země - dělá naši. A některý ameriky taky nějak jdou.....viz Caprice STW v OpařanechMiten niin perkele!!!!!
5. Re: jak to ted je ? 17. 02. 2007 - 06:32
dd: proč se zminuješ například o GV???Nekam jsme jeli, kam jsme nemeli a ted nevime, kam jsme chteli. J.W.
4. Re: jak to ted je ? 16. 02. 2007 - 14:49
Contour: jde to. Nevím jak, ale viděl jsem takhle přihlášený auta. Ale musí to bejt vyrobený a koupený v EU.Ceterum censeo ruSSiam delendam esse.
3. Re: jak to ted je ? 16. 02. 2007 - 13:27
dd: podle mých info auto mladš 95ky nemělo schválění EU a nepřihláséš ho. Mám mustanga 89ku s platnou STK v německu ale u nás to prostě nepřihlásíš! Jedině přes schvalovací úřad. To je pak ale raketa:) Přestavba je řešení:) Když ti to schválí zastoupení značky:)Mustang forever :o)
2. Re: jak to ted je ? 16. 02. 2007 - 13:13
dd: veteranske znacky obnaseji jit do nejakeho klubu, kde maji testacni komisi, nechat si udelat testace....samozrejme to auto tomu musi odpovidat, originalni a slusny stav...1. jak to ted je ? 16. 02. 2007 - 13:06
Cau, jak je to ted s legislativou a moznostma prihlaseni ameriky ?Podpora rozvoje (reklama)
(c) 2005-2013, USMotors
Při potížích napiste na info@usmotors.cz)