Příspěvky od večera 11. dubna 2007 až do dopoledne 12. dubna 2007
40. Re: Re: 12. 04. 2007 - 10:06
Bob Ash: Ty, největší Moparista co znám, nevíš, co jsou P-bodies?! Tos mě ranil... :-)))1996 Chevrolet Cavalier
39. Re: Re: 12. 04. 2007 - 10:04
custom1: P-bodies jsou proboha co? Já skončil u M :)Ceterum censeo ruSSiam delendam esse.
38. Re: Re: 12. 04. 2007 - 10:01
Bob Ash: ...a nezapomeň na P-Bodies :-)))1996 Chevrolet Cavalier
37. Re: Re: 12. 04. 2007 - 09:53
BelAir: Dieselová Epica fakt nehrozí, protože to prostě není americký auto...Ceterum censeo ruSSiam delendam esse.
36. Re: Re: 12. 04. 2007 - 08:30
Petr Bell: no díky, devatenáctku jako prémii beru, doufám, že má aspoň čtyřky :-)))Ford - auto pro ty, co se niceho neboji. Sralbotkove voli jinou znacku :-)
35. Re: Re: 12. 04. 2007 - 08:29
Petr Bell: Zajímavé počtení v těch reakcích na CHaP, ale naprosto reálně, reklamě se neubráníte v žádném případě. Každý dnes vydávaný časopis z větší, ne-li z jediné, části živí hlavně a především reklama - to je prostý fakt. Takže když budu realista, budete muste chtě, nechtě psát i o premiérách dieselové Epicy, hlasování o nejhezčím miniautě od Chevroletu, který lidi chtějí do výroby (viz www.vote4chevrolet.com) atd. To je prostý fakt, nic víc. Kdyby jste nebyli ochotni k tomuto kompromisu, zůstali by jste patrně raději u FULLSIZE. Mimochodem HHR jde do prodejů v Evropě včetně ČR, tak očekávám, že se budete věnovat i tomuhle modelu. Mohu se pokusit případně zajistit nějaké zákulisní informace. Pochopitelně scéna starých amerik, hot-rodů, lowriderů a customů bude tím nejzajímavějším, ale to hlavně pro nás čtenáře. S německem a jejich scénou US CARS - stejně jako možnosti čerpání zdroje článků a aut - je to svatá pravda a bylo dílem rozumu, že jste do toho šli takhle. V poslední době mě zaujaly odkazy na scénu kolem US CARS z Lotyšska a Švédska. Zajímalo by mě jak se starým amerikám daří třeba v Rusku a vůbec všude po světě, ten arabský - protiamerický - nevyjímaje. Takže se budu těšit co nám ChaP nabídne ve všech směrech a ohledech. Je pravdou, že časopis o amerikách si zhusta budou kupovat i lidé, kteří o amerikách dosud pořádně neslyšeli a lidé, které tyhle auta zajímají, ale nikdy si vlastní nepořídí, a je reálné, že se Vám podaří zmnožit skupinu fandů i majitelů. Vždyť i já, obdivovatel a fanda amerik od dětství, vystřihující si každý obrázek a zmínku v časopisech (např. i ze 100+1) a slintající nad každou amerikou v Brně o veletrzích apod. co se kde v ulicích mihla, jsem dlouho netušil (tak do roku 2001), že v ČR také existuje něco jako srazy a dění kolem us cars. A že si pořídím vlastní ameriku byl dlouho jen pouhý sen, braný jako nereálný. Celý svět dění kolem US CARS jsem vlastně objevil čirou náhodou a také díky internetu. A na zmnožení us cars community mám už taky nějaký nevýznamný podíl :-)))momentalne nic americkyho
34. 12. 04. 2007 - 08:22
Petr Bell: Ch & F odebiram uz leta a v kazdem dubnovem cisle je schovany aprilovy zertik. Ten kdo ho najde a napise jim, vyhrava nejaky tricko ci co, tzakze si myslim ze muzes byt uklidnen. :-)OITH Oldtimer In Teufels Hand - in Kustom we trust! Save a tree - eat a beaver
33. Re: Re: 12. 04. 2007 - 08:11
Petr Bell: Díky, něco dám dohromady a pošlu. Mám uložený články co jsem psal do časopisu modelář, ale obávám se že jsou moc odborné a čtenářům by to moc neřeklo. Pošlu ti je na posudek.32. Re: Re: 12. 04. 2007 - 03:32
michal e34: Teď jsem viděl tvůj nový příspěvek - plesniváka. To je bomba!AMERICAN WAY OF LIFE!
31. Re: 12. 04. 2007 - 03:28
Caddy: Super, máte u mě oba panáka!AMERICAN WAY OF LIFE!
30. Re: Re: 12. 04. 2007 - 03:26
Bob Ash: Já pořád doufám, že to byl jen apríl. Taky nevím proč korvetě prodávané v Evropě vzali jméno Chevrolet a pojmenovali ji jen jednoslovně. Jediný důvod, co mě napadá je, že nechtějí vyvolat jakoukoliv spojitost s těmi korejskými "ševrolety".AMERICAN WAY OF LIFE!
29. Re: Re: 12. 04. 2007 - 03:01
petrklm: Rychlý jsi, ale zdaleka ne první. Máš číslo 19 :-)AMERICAN WAY OF LIFE!
28. Re: Re: 12. 04. 2007 - 02:57
michal e34: Jo, ty jsou pěkný, akorát jsem nevěděl měřítko. Určitě něco vymyslíme. Zkus napsat pár vět a pošli mi to na mail...AMERICAN WAY OF LIFE!
27. 11. 04. 2007 - 21:30
mam stejnou zkusenost, napsal jsem to na cabrio cluba bylo tam tolik pozitivnich (a hlavne extremne nadsenych) reakci, ze jsem to ani zdaleka necekal...26. Re: Re: 11. 04. 2007 - 21:26
Petr Bell: ta Dejvů vetta musela bejt apríl určitě, Dejvo přestalo existovat, protože GM koupilo jeho fabriky, ale ne tu značku ...Ceterum censeo ruSSiam delendam esse.
25. Re: Re: 11. 04. 2007 - 21:00
Petr Bell: koukal jsem, že už sbíráte předplatný :-), doufám, že dostanu nějakou prémii za rychlost :-)))Ford - auto pro ty, co se niceho neboji. Sralbotkove voli jinou znacku :-)
24. Re: Re: 11. 04. 2007 - 20:46
Petr Bell: Ne-e, Myslím 1/24 které stavím a předělávám ze stavebnic. Možno k vidění v sekci Modýlky.23. Re: 11. 04. 2007 - 20:46
poncho1964: Dík za podporu, o kontakty na kluby mám určitě zájem. Výběr článků je naštěstí na nás a Chevrolet Daewo či PT také nejsou moji oblíbenci. Otázkou zůstává kam se přiklonit v případě výhodné reklamy, která jak víme dnes drží nad vodou každý časopis. V posledním čísle Ch & F jsem dokonce zaregistroval článek o Daewoolet Coreatti, coby Chevy Corvette. Neumím německy, takže mi to zatím připadá jako aprílový žertík, ale třeba to bude fakt. Odmítnout pak reklamu na podobné auto by bylo šílenství. Svět se totiž tak trochu zbláznil, nebo to aspoň mě tak připadá... Chrom & Flammen se postupem času změnil, ale ve srovnání s jinými tituly má pořád minimum reklamy. Je to tím, že je vydáván velkým vydavatelským domem, který vydává dalších 9 motoristických titulů. Pro mnohé je až nepochopitelné, že velmi lukrativní předposlední stranu nevyužívá k reklamě, ale otiskuje na ní reprodukce dobových prospektů.AMERICAN WAY OF LIFE!
22. Re: konečně česky! 11. 04. 2007 - 20:14
Petr Bell: Taky jsem se zakousnul do klávesnice :)))John Galt is Satoshi Nakamoto and Bitcoin is our Galts Gulch. --Carl B. Menger
21. Re: 11. 04. 2007 - 20:12
michal e34: Myslíš modýlky? Třeba 1:18, různě upravené a tak? Taky jsem na to myslel a tvoji iniciativu vítám. Určitě se na něčem dohodneme.AMERICAN WAY OF LIFE!
Podpora rozvoje (reklama)
(c) 2005-2013, USMotors
Při potížích napiste na info@usmotors.cz)