Příspěvky od noci 21. května 2007 až do odpoledne 21. května 2007
70. 21. 05. 2007 - 14:06
ja zdanlivo kouek od temy,co znam...letecka akrobacie...pokud chces odlitat slusnou zestavu na urovni tak bez maleho jointa pred startem to nejde!....pokud neudelas testy na zrak a reakce tak trava to taky spravi...69. Re: 21. 05. 2007 - 12:42
..půvabná debata :o) Ale asi celkem o ničem. Všechno je o lidech. Samozřejmě by se i nějaký ten zákon mohl doladit. Ale k těm hodnotám. Je to asi měsíc, zastavil jsem řidiče. Šli jsme po něm na oznámení, že pil, ale když jsme za ním jeli, nechtělo se nám to moc věřit. Nakonec měl přes 3 promile !! A řídil jako bůh !! Leckterá blondýna by mu mohla závidět !! No a týden na to jsme stavěli týpka co šněroval silnici a pálil to červená nečervená. Měl jenom necelou promili !!! Vystoupil z auta a dal by jsi mu pětikorunu na rohlík, prostě neviňátko. Nikdy nevíš.. A potom někdo takovej vlítne na přechod plněj lidí nebo přímo na chodník, jako nedávno tady u nás..68. 21. 05. 2007 - 11:10
Je to sice rubrika na hovno ale pridam taky trochu te skusenosti:-)OITH Oldtimer In Teufels Hand - in Kustom we trust! Save a tree - eat a beaver
67. 21. 05. 2007 - 10:15
Vsechno ma svoje pro a proti, ale jisty je (a psal to uz Lord Iffy), ze veskery spekulace zcela jednoduse potira jasne dany pravidlo 0,0. Tam je jedno kdo kolik vydrzi ci nevydrzi a jakou caru jak projde. Proste chlast za volant NE. Pokud to zni prilis militantne, podotykam, ze nejsem v zadnym pripade abstinent ;)66. Re: A je to tady, šikana na silnicích a stále mrtví 21. 05. 2007 - 08:13
kalásek: Ty už to nehul... :)))1996 Chevrolet Cavalier
65. Re: Re: 21. 05. 2007 - 08:07
Bob Ash: Třeba k tomu jednou taky dospějeme, že ti budou policajti na silnici měřit nasrání, teplotu a jiný věci důležity pro bezpečnou jízdu, ale pochybuju že se ti to bude líbit.Kdyby mel Jezis u sebe zbran, mohl zit dodnes.
64. Re: 21. 05. 2007 - 08:05
Lord Iffy: stotožnuju se plně s tvejma názorama, většinou zákony týhle země jsou naprt, ale zrovna tohle je ošetřený dobře. A platí to i pro cizince a né jako dřív.Kdyby mel Jezis u sebe zbran, mohl zit dodnes.
63. Re: Re: 21. 05. 2007 - 08:01
cirus: Vycházejme s toho, že tady je povolená nula a nic jinýho, a tu nulu můžeš dokázat jenom přístrojem a né čárou. Jinak drogy se tady dají taky měřit a stačí na to jediný přístroj, odebírají se sliny a test ukáže jakou drogu dotyčný požil.Kdyby mel Jezis u sebe zbran, mohl zit dodnes.
62. 21. 05. 2007 - 06:15
navic, kdyz pominu vse ostatni, prakticke pouziti pravidla "cara" mi neprijde v nasich koncinach prilis prakticke. Opravdu chcete dat policajtovi takovou pravomoc, ze na zaklade jeho vlastniho subjektivniho zhodnoceni budete muset podstoupit odber krve? Ty se mi nelibis...sup s nim. Chcete z policajta delat soudce, ktery svym vyrokem znacne zneprijemni dalsi jizdu? Co funguje jinde, nemusi nutne prinest stejny vysledek v prostredi naprosto odlisne spolecnosti a mentality."If it rolls, floats, fu.ks, or flys you've got problems."
61. Re: Re: 21. 05. 2007 - 05:57
Bob Ash: spravedlivejsi to neni. Za cenu toho, ze budou k tomu rizeni schopni vsichni (z hlediska alkoholu), mi vubec nevadi, ze nekdo bude "diskriminovany" v tom, ze si proste pred jizdou nemuze dat pivo. Fakt nevim kde vidite takovy problem. Co pracovne pravni vztahy? Delnik ve fabrice co si da jedno pivo, pokud to nema nejak osetrene z toho taky muze mit pekny pruser, protoze to proste nesmi, tak jaky problem pri rizeni? Chci ridit? Nepiju. Je to jednoduche. Taky bychom mohli rict, ze zastavovani na cervenou je hloupost, vzdy to nekdy jde projet, tak proc taky neudelit vyjimku... (za urcitych okolnosti ma smysl, viz jeji poiuzivani ve statech a odbocovani doprava, ale to je na dalsi diskuzi...)"If it rolls, floats, fu.ks, or flys you've got problems."
60. Re: Re: 21. 05. 2007 - 01:52
Lord Iffy: takze podle tebe je lepsi merak na alkohol...po pivu u obeda te ceka slusnej postich a nasledujici zhuleny nebo zfetovany blbec se Ti bude jen smat a odfrci autem nekoho zabit,jen proto ze nenafoukal...opravdu ojektyvne...59. Re: Re: 21. 05. 2007 - 01:50
Lord Iffy: ale kde je ta hranice? IMHO je spravedlivější testování schopnosti řídit (čára, šahání na nos atd.) než foukání do draggeru, který nevypovídá o tom, co sneseš...Ceterum censeo ruSSiam delendam esse.
58. Re: Re: 21. 05. 2007 - 01:46
Bob Ash: jasne dalo by se vsechno, ale to uz je neprimereny zasah do svobody rekl bych... Jj presne tak, je mi to celkem fuk, do okamziku, kdy nekdo opily sestreli me, nebo nekoho mi blizkeho....."If it rolls, floats, fu.ks, or flys you've got problems."
57. Re: Re: 21. 05. 2007 - 01:44
Lord Iffy: předejdeš, můžeš třeba měřit teplotu, určitě by se dal udělat test na hladinu adrenalinu v krvi (nasranost) a tak ...Ceterum censeo ruSSiam delendam esse.
56. Re: Re: 21. 05. 2007 - 01:39
Bob Ash: ano to mas pravdu, ale tomuhle nepredejdes. Alkoholu ano, proto mi prijde tohle prirovnani ne prilis na miste... Jinak samozrejme souhlasim, ze probdela noc je horsi nez dve piva"If it rolls, floats, fu.ks, or flys you've got problems."
55. Re: Re: 21. 05. 2007 - 01:35
Lord Iffy: stejně jako je nezodpovědnost nechat někoho řídit po probdělý noci bez alkoholu, po rozchodu z přítelkyní, nasranýho, s bolestí hlavy, s horečkou nebo někoho, kdo na řízení prostě nemá talent a projde autoškolou jen díky tomu, že je nesmyslně primitivníl...Ceterum censeo ruSSiam delendam esse.
54. 21. 05. 2007 - 01:34
celkem sikovne je na druhou stranu to, ze minors (pod 21) maji ty limity prisnejsi"If it rolls, floats, fu.ks, or flys you've got problems."
53. Re: Re: 21. 05. 2007 - 01:32
cirus: nevim, mozna ze mas pravdu. Na cele veci mi ale nesedi jedna vec, prijde mi to skutecne nepresne, a protoze v "sazce" jsou docela podstatne veci jako majetek, zdravi a zivoty, tak je rekl bych nepripustne nekoho nechat ridit opileho, protoze to "snese". Kdzy si toho cloveka vezmu na tydenni pozorovani, tak pak mozna muzou prohlasit, tenhle clovek si sice da dve piva, ale ridit muze, ne po nekolika "pochybnych testech""If it rolls, floats, fu.ks, or flys you've got problems."
52. Re: Re: 21. 05. 2007 - 01:29
Lord Iffy: to je presne ono... a tou zarou jde velice presne vyskouset reakcni doba...,nebo stani na jedni noze,sahani na nos...poldove tady skousi prave reakcni schopnost!A prave ta je dulezita ...promile ne!Krom toho nejde jen o alkohol...tohle na prvni pohled primityvni testovani odhali i marianku a jine drogy;-)51. Re: Re: 21. 05. 2007 - 01:24
cirus: jasne, ze me to bude pripadat vzdycky snadne. Tohle sem nemyslel... videii opilych lidi vcetne sebe mam hodne, je to fakt sranda:) ale proste po 3/4 dvanactkach (v pul litru, to tam u vas neznate...:) za urcitych okolnosti (neunaveny, odpocaty, najezeny...) s tim nebudu mit problem, ale reakcni doba se znatelne zkrati. Zkousel sem si to na trenazeru v autoskole:)"If it rolls, floats, fu.ks, or flys you've got problems."
Podpora rozvoje (reklama)
(c) 2005-2013, USMotors
Při potížích napiste na info@usmotors.cz)