Příspěvky od rána 9. ledna 2003 až do rána 14. ledna 2003
60. CA (Re: bravo ...) 14. 01. 2003 - 08:29
ace2: no kdyby me to nekdo dal tak bych s tim asi nepohrdnul ale ze by to bylo nejaky extra prekrasny to se rict neda, to 20 let starej K1500 vypada mnohem lip :-)59. CA (Re: bravo ...) 13. 01. 2003 - 22:24
Hmm já bych po EXT hned skočil ani by mě nemusel nikdo moc výrazně přemlouvat :-)
58. CA (Re: bravo ...) 13. 01. 2003 - 22:06
FM:Asi jsem fakt někde furt v 80. letech já ty postmodernistický, ani takový jako retromoderní styly vůbec neberu, no není ned CHEVY CAPR, nebo nad brutáního devilla. To byla fain doba.www.cadillac.cz www.odtahovkanonstop.cz
57. CA (Re: bravo ...) 13. 01. 2003 - 12:14
capriman: ja su divnej me se novy auta nelibi, zadny :-))) no nektery nejsou uplne spatny ale neni to ono :-))56. CA (Re: bravo ...) 13. 01. 2003 - 11:43
FM:ja bych ale rek, ze ted zase ameriky zacinaj bejt zajimavy ... Docela dost cerstvejch modelu, pripadne konceptu pro blizkou budoucnost vypada dost cool (novej Stang, veskery novy RWD Cadilaky - zvlast Sixteen, Chryco taky ma par potvor s RWD, V8 a solidnim designem ...)55. CA (Re: bravo ...) 12. 01. 2003 - 11:38
ace2: dobre nebudem se hadat, ale mas to acyku trochu popleteny, misivbusi koupilo nejdriv krajsler (nevim presne nekdy v 80-90 roku) a potom bych rekl ze se to po 90 roce vymenilo a koupil krajsler misaka no pak se na nech vysral a nechal se koupit medem. ale souhlasim s leninem ameriky skoncili ja rikam ze uz v r. 90 :-) novejsi bych si ani nekoupil a navic sou vetsinou hnusny :-)54. CA (Re: bravo ...) 11. 01. 2003 - 16:06
lenin:určitě se uka, budeme se těit.www.cadillac.cz www.odtahovkanonstop.cz
53. CA (Re: bravo ...) 10. 01. 2003 - 17:42
MARKUS: Chystám se do Vaich nehostinných, lapkami propikovaných hvozdů pro čísla na Oldsmobile, take se ozvu Acemu.52. CA (Re: bravo ...) 10. 01. 2003 - 17:32
lenin:Uctivé poklony do vaí vlasti posílá té promrzlí Cadillac club Praha, no a co na vejkund zaleet do teplých krajů a zaklábosit. :-))))))))))))))www.cadillac.cz www.odtahovkanonstop.cz
51. CA (Re: bravo ...) 10. 01. 2003 - 17:28
MARKUS: To se tam v tej Vaí Praze majte a vzpomeňte na Moravské zemany, kteří tu zmrzlí ve svých Fordích rachotinách íří slávu amerik.50. CA (Re: bravo ...) 10. 01. 2003 - 17:17
lenin:Hele fakt toho kluci nechte, nebo se s ACEM v pátek, no jo to je u dnes nebude dát v klubovně vydret :-))))))))))))))))))))www.cadillac.cz www.odtahovkanonstop.cz
49. CA (Re: bravo ...) 10. 01. 2003 - 10:32
ace2: No já jsem se smířil s tím, e se americký auta prostě přestaly vyrábět v roce 1992, kdy skončila výroba hranatýho RWD Broughamu. Od té doby to jsou jen jaxi trochu odliní korejci. Při pohledu na Drahoův Town Car 1999 se nemohu ubránit doměnce, e ten Hiundai dělá čím dál hezčí auta (nebo eby sssaggjong???). A jsme -li u toho, kdy jem kuchal u jakýkoliv ameriky palubovku, větina těch hnusnejch černejch krabiček je stejně Made in Tchaiwan.
48. CA (Re: bravo ...) 10. 01. 2003 - 08:57
Chrysler 3.0 V6 je motor od Mitsubishi. Co dalího je na něm japonský ? To e koupil Chrysler jetě před fůzí s Daimlerem kus Mitsubishi a kus Hyundaje (ne naopak) bych spí kvitoval s povděkem.
47. CA (Re: bravo ...) 10. 01. 2003 - 08:02
ace2: acyku acyku, chrajsler neni chrajslerem uz tak skoro 20 let, pred daimlerem to bylo japonsky, ta tva saratoga je cistokrevnej japonec, bych se musel hambou propadnout dojet s tim na sraz. :-) LHS nevapada spatne ani asi spatnej nebude ale prosimte nerikej krajslerum amerika. to je stejny jako jiny japonsky znacky ktery maj tovarny v usa. lexusu taky nerikas amerika vid? :-)46. CA (Re: bravo ...) 09. 01. 2003 - 22:08
ace2:Jo chlapče tak to si mimo s těmi áručnímy podmínkami by ses měl opravdu lépe seznámit, no nic popojedem, a automaty od skopců, no jo kadýmu jde něco s těma automatam fakt neměly začínat to byl opravdu omyl. Jo Jinak tomu vak bylo u VOLVA to má automaty fakt vymáklý, a co bych jetě viděl jako plus je automat u MERGLA, ten jde i roztlačit, ale umí to jenom piáno, to je fakt bombice. Tak já tě fakt u nechám, nech ty skopce a ty auta vyráběj třeba si je unás někdo koupí, i kdy teda zatím kadej pořádnej čech má Cadillaca.www.cadillac.cz www.odtahovkanonstop.cz
45. CA (Re: bravo ...) 09. 01. 2003 - 21:59
Takové detaily mě nijak nedrádí. Za prvé je nevidím a za druhé proti blok brzy mělo GM v tobě kdy VW se slávou prodával Brouka a BMW doprodávalo své tříkolky hrdě pojmenované jako auto. Nakonec to jim zůstalo dodnes. To klidně můem říkát, e v Cadillacu je spousta japonské a korejské technologie,čipy se dělají v Asii a CD přehrávač v autě je vynálezem Japonska....
BMW zase pouívá automaty od General Motors a tváří se e jsou jeho. Občas nai západní sousedi představí převratnou novinku jako "Die welt premiere" a to e existuje 20 let to je u vedlejí. Na auta dávají radi záruku na několik měsíců, jenom přece s socialním německu u se nechce jako tady u nikomu moc makat. Chrysler si klidně dává 7 let / 70 tis mil standardní záruku. To si nikdo z německa nedovolí. kodovka představila jako bomba věc 2 letou záruku... to e je to povinné u jaxi nebylo zmíněno. A tak dále a tak dále... čidla ABS od Bosch mě fakt nevadí.
44. CA (Re: bravo ...) 09. 01. 2003 - 21:35
ace2:Jo mimo to je pravdou , e za to e mám cadillaca opravdu můe ACE. Vdy jsem chtěl CHEVROLET CAPRICE v policejní nebo taxi verzi, tu má ale Zvonař. dokonce jsem jí chtěl přivézt z US kde má moje kámoka v San FrancisKu bratrance, tak dlouho jsem vybíral a jsem přebral, protoe jsem zkrátka idiot a tak jsem potom náhodou objevil CADIHO a u je můj..... :-)))))))))))www.cadillac.cz www.odtahovkanonstop.cz
43. CA (Re: bravo ...) 09. 01. 2003 - 21:30
FM:Hele chlapi nechte toho ACE, raději mu vůbec neříkejte, e su do amirických vozů dávají německý díly to by fakt neskousnul. A Já si ale do ACE rejpnu, ví e GM v 80 letech vydávala ABS jako svoji TEVES ale veketá elekteonika je od ATE co je vlastně BOSCH no a to se raději nedívej na Hallovi snímače u ABS na těch je přímo BOSCH, to raději pomlčím o vstřikování tam je to prostě jasné, protoe to se Amíci naučily vyrobit a na motory PFI a co na nich nedotáhli tak to dodělali a na nordstarech. Tak je to fakt k nasr..., e polo má stejně uloenej difuzor jako CADI akorát e CADI má o dost větí kýbl kole, to aby se tam velo víc benzínu. Ne u tě ale nebudu zlobit.www.cadillac.cz www.odtahovkanonstop.cz
42. CA (Re: bravo ...) 09. 01. 2003 - 09:13
Prosím tě. LHS je pořád americký auto. Bylo vyvinuto jetě kdy byl Chrysler Chryslerem. Nic tam není z MB, motorově převodovkově vechno Chrysler :-)
Nehledě na to, e Chrysler vdy bude hezčí :) Podívej se na novou Pacifiku, je nádherná a interiér je jeden z nejlepích v momentální automobilové produkci.
41. CA (Re: bravo ...) 09. 01. 2003 - 08:08
ace2: byt vama tak bych mlcel ze ste videli nemecky auta, abyste tady za chvilu nepsali ze ste videli novy C nebo polo :-)Podpora rozvoje (reklama)
(c) 2005-2013, USMotors
Při potížích napiste na info@usmotors.cz)