Příspěvky od večera 14. července 2008 až do rána 19. července 2008
47. Re: Re: 19. 07. 2008 - 08:30
BelAir (46): sám za sebe musím říct, že jsem nikdy nepocítil nějaký opovrhování ze strany majitelů starších aut.Kdyby mel Jezis u sebe zbran, mohl zit dodnes.
46. Re: Re: 18. 07. 2008 - 22:48
Petr Bell (44): :-))) Ačkoliv jsem majitelem vozu z konce 80-tých let, volám po třídění na určitých typech srazů právě a přesně z těch důvodů, které jsi stručně a umně popsal ve svém příspěvku. Hovořil jsi mi naprosto přesně z duše.momentalne nic americkyho
45. Re: Re: 18. 07. 2008 - 20:55
Petr Bell (44): tak já bych nikdy do uličky Route 66 nezajel, to by mě ani ve snu nenapadlo, myslím si, že cit na to, abych věděl kam patřím opravdu mám, akorát se mi to u hangáru zdá přirozenější než v tý lajně. Jinak si samozřejmě vážím práce pořadatelů a organizátorů, kteří dokázali vytvořit bezkonkurenčně nejlepší sraz sezóny.Kdyby mel Jezis u sebe zbran, mohl zit dodnes.
44. Re: Re: 18. 07. 2008 - 20:31
pechy1 (43):Třídění jsme začali dělat před několika lety v Luštěnicích a setkalo se s velmi kladným ohlasem u majitelů starých klasiků ale i obyčejných návštěvníků. Vidím, že se nelíbí majitelům daily cars z 80.let. Ale když se nad tím každý rozumný člověk zamyslí, tak musí uznat, že rozdělení aut podle dekád je pro každou akci přínosem a to hlavně pohledově. Je to prostě hezký pohled, když v řadě stojí auta ze stejný doby. Přiznám se, že já a ani nikdo jiný z pořadatelů si už nedovedeme představit, že by v uličce "Route 66" stály vedle automobilových dědečků na loukotích, Camara a Firebirdy z konce osmdesátých let, promíchané nějakým tím MPV z let devadesátých a za ním vykukovaly jen kousky ploutví Cadillaku 1959. Stejně komicky by vypadal ten pravý Oldtimer v řadě kamar nahoře u hangárů. Já stejně pořád nechápu, proč někomu vadí, že mu pořadatel vytyčí místo, kde má stát. Všimli jste si, jak to chodí na srazech venku, třeba v Zuchwilu? Nikdo ani nemrkne okem a kam ho pošle člověk ve vestě, tam dotyčný jede. Je to asi českou mentalitou. Čech je tvor, který nebude nikdy s ničím spokojený...AMERICAN WAY OF LIFE!
43. Re: Re: 18. 07. 2008 - 18:24
BelAir (39): tak to já musím hlasovat taky proti třídění, třeba mě osobně vadí v Luštěnicích že mi někdo přikazuje přesně místo kam mám zaparkovat když já chci nahoru ke garážím. Beztak je tam vždycky všehochuť (roky, značky - všechno smíchaný, takže tím rozvrstvování pořadatelům určitě nenaruším).Kdyby mel Jezis u sebe zbran, mohl zit dodnes.
42. Re: Re: 18. 07. 2008 - 14:07
Steff (41):tak to bych radsi na 3patre garazi :-) je tam vyhlidka.Nekam jsme jeli, kam jsme nemeli a ted nevime, kam jsme chteli. J.W.
41. Re: Re: 18. 07. 2008 - 13:39
haumerdarek (40): Darku, budeme pokračovat ve srazech v podzemních garážích v Carrefouru na kafé, to nás finančně snad nezrujnuje :)))81
40. Re: Re: 16. 07. 2008 - 10:17
BelAir (37): Srazy v Bíteši by byly super. Jenomže jim v minulých letech většinou nevyšlo počasí. A pokud investuješ své peníze do srazu na který Ti nikdo nepřijede, to je opravdu likvidační.39. Re: 16. 07. 2008 - 07:45
poncho1964 (38): jo, je to možný, taky mě to napadlo, že by se někdo mohl nafukovat, spousta lidí tyhle problémy mívá :-)momentalne nic americkyho
38. 16. 07. 2008 - 06:48
BelAir: Kdyz zacnes tridit auta at uz podle roku vyroby nebo znacky, delas z navstevniku alespon dvoustupnovou spolecnost. Ta znacka, ci rv ktery bude v nejvzdalenejsim koute se ti na to priste vyprdne, protoze kdyz se zeptas kdo ma na miste nejhezci auto, tak to bude mnohokrat Voyager, Wrangler, PT-Cruiser Lumina a podobne. Takze tim alespon nekoho nastves. Spoustu lidi ktery be se jinak nenastvaly, prijedou ve skupinkach - My jsm z Pernikova, my chceme stat vedle sebe a postavit si pavilon atd.OITH Oldtimer In Teufels Hand - in Kustom we trust! Save a tree - eat a beaver
37. Re: Re: 15. 07. 2008 - 23:41
haumerdarek (35): Hele, souhlas - s druhou částí příspěvku. S Čáslavou jsme na téma organizace a pořádání srazu jednou velmi dlouze mluvili - myslím, že jsme to probrali vrchem spodem. Já to upřímně obdivuju, protože o tom taky něco málo vím, co to znamená uspořádat akci, takže respektuju tu námahu, dřinu a nervy. Rozhodně se necítím jako jeden z těch co jen kafrajou a hovno z toho. Ostatně pro propagaci amerikánské scény v česku dělám co můžu už několik let a na sraz se mi už povedlo přilákat lidi, kteří by tam sami nikdy nešli, ale aby měli ode mě pokoj tak přijdou protože vědí, že si dělám čárky v notesu a při příští schůzce jim neúčast vyčítám. Jinak myslím, že lidí ve stávajícím organizačním týmu, je pro řazení aut podle značek nebo destiletí dost ... jestli jsou to ti s tričkama American Cars Club Brno. Pokud mě čte Frank Drebin, tak můžeme někdy via mail probrat blíž jak to chodí (mě to zajímá a nakousli jsme to už na srazu), ale ten Tvůj mail v profilu Franku nefachčí - vrací se mi to nedoručitelný.momentalne nic americkyho
36. 15. 07. 2008 - 22:44
haumerdarek (35): Hlasuji pro tento komentář! Obzvláště část druhá je ze života!Definice silenstvi: "Delat stejne veci stale STEJNYM zpusobem a ocekavat pri tom JINE vysledky."
35. Re: Re: 15. 07. 2008 - 20:44
BelAir (28): Mě se naopak letos na brněnském srazu líbilo, že se dalo v pohodě projít mezi auty. Člověk si mohl káry pěkně vyfotit.34. Re: 15. 07. 2008 - 20:37
Vencos (30): Na ženské není spoleh. Kdyby jsi sedl do auta a přijel do Brna, tak jsi nemusel být naštvaný 2x.33. Re: Re: 15. 07. 2008 - 19:20
Contour (31): konečně to správné slovo!Placaty pikap je nejlepsi ferary! A hydraulicky kitroen je nejlepsi rolsrojs.
32. Re: Re: 15. 07. 2008 - 17:22
Contour (31): tam jsem ještě taky nebyl, ale snad si spravím náladu tuto sobotu !momentalne nic americkyho
31. Re: Re: 15. 07. 2008 - 15:31
BelAir (28):no Brno poprvé fakt nepovedený. přští rok zopakujem sklep a bude vyřešeno.Mustang forever :o)
30. 15. 07. 2008 - 08:39
Ja jsem nakonec taky nedorazil,byt bych zadnym autem jejich pocet nevylepsil :-)29. 15. 07. 2008 - 06:44
V rakousku byl letos sraz ve Knittelfeld. Najdes ho pod jmenem Badeteichtour. Vim ze od nas z klubu vsichni jeli tam, je to nekde u jezera a ma to byt fajnovy sraz. Ja jsem byl na garazovym party a v nedeli jsem letel do Soci takze snad priste.OITH Oldtimer In Teufels Hand - in Kustom we trust! Save a tree - eat a beaver
28. Re: Re: 14. 07. 2008 - 22:58
haumerdarek (27): však neříkám, že se nepovedl, ale že byl "takový jiný" aspoň mě to tak přišlo ... takový roztahaný (plac byl supr a velký - možná i to dělalo ten dojem, protože hodně aut bylo dost vzadu) ... když je jasný který den je hlavní, tak je to "nahusto", že není kudy procházet ... zkrátka proti 2 posledním sezónám mi přišel "jiný" - nic víc nic míň ... a hlavní den srazu byla teda neděle nebo sobota ? Protože sobota mi přišla obsaženejší. A nebylo tam letos míň těch zahraničních návštěvníků - rakušáci, poláci, slováci ? Máte někdo nějaký statistický přehled ... a vadilo by, kdyby se auta na place příští rok řadily podle nějakýho systému - třeba podle koncernových značek nebo podle zástupců desetiletí ? ... No nic, jen jsem řekl svůj názor, který jsem mj. po oba dva dny často slýchal. Ale mě akce neurazila, su rád, že v Brně něco máme, když už tady ta scéna na neoficiální úrovni moc nefunguje - jak říkají pamětníci, to je pro Brno typické - tak už mě nekamenujte - myslel jsem to v dobrým jako pozitivní kritiku ...momentalne nic americkyho
Podpora rozvoje (reklama)
(c) 2005-2013, USMotors
Při potížích napiste na info@usmotors.cz)