Příspěvky od odpoledne 31. prosince 2008 až do podvečera 4. ledna 2009
60. Re: Značka motorky. 04. 01. 2009 - 18:21
Mirek (59): Já jsem na moto v podstatě začátečník, mám za sebou teprve 6 dvoukolovejch věcí, "rejže" byl jenom Hornet a toho jsem rychle vyměnil, protože jsem se zbláznil do Grisa, ale nemyslím že by byla Honda nějak špatná protože je japonská...John Galt is Satoshi Nakamoto and Bitcoin is our Galts Gulch. --Carl B. Menger
59. Re: Značka motorky. 04. 01. 2009 - 15:49
fast_rider (57): Mně vždycky pobaví, když zapřisáhlí harlejisti melou něco vo rejži a jeden jako druhej na ní začínali a tehdy mluvili jináč. Navíc každej z nich má většinou přibližovadlo do nepohody z východu. Když se mě ptají, proč jsem si nepořídil Haryka, když jsem nic jinýho než ameriky nikdy neměl, tak jim řikám, že u mně je to přesně opačně, auto americký a motorka japonská :-)No, i když teď většina z nich přesedlala do Báwa a nebo Merglů...privbox@seznam.cz tel: 603510691
58. Re: Značka motorky. 04. 01. 2009 - 13:30
Cámo (55): Závist je nejen hnusná vlastnost, ale bohužel je to nejvýraznější závist našeho národa. Když mi chcípla koza, ať chcípne i sousedovi. Takový lidi musís provokovat, ať je nějaká prdel :))John Galt is Satoshi Nakamoto and Bitcoin is our Galts Gulch. --Carl B. Menger
57. Re: Značka motorky. 04. 01. 2009 - 13:28
BigTwin_Jirka (54): Pozéra na motorce, aniž by musela bejt drahá, si zapamatuje myslím si skoro každej, koho chování někoho takovýho dostatečně rozesměje.John Galt is Satoshi Nakamoto and Bitcoin is our Galts Gulch. --Carl B. Menger
56. Re: Značka motorky. 04. 01. 2009 - 12:15
BigTwin_Jirka (54): Taky platí jednoznačně, že na motorce jakýhokoliv typu a značky se najdou obojí typy, fajd lidi i dementi. Takže to není o motorkách. Ale to je ve všem.privbox@seznam.cz tel: 603510691
55. Re: Značka motorky. 04. 01. 2009 - 11:33
BigTwin_Jirka (54):možná bych si to dovolil shrnout a podtrhnout: Lidská závist je pěkně hnusná vlastnost...54. Re: Značka motorky. 04. 01. 2009 - 11:15
fast_rider (53): Pozéři jsou skoro všude, jenže Ti na drahých motorkách jsou přeci jenom víc vidět díky tomu, že si je závistiví lidé nadosmrti zapamatují. Já osobně velmi těžko rozeznám pozéra a sebejistého vyrovnaného člověka na motorce, dlouho mi to trvá a mockrát jsem se spálil: Třeba od pohledu vyložený frajírek, majitel prodejny HD "v PRAZE na Proseku voé" se časem stal můj dobrý přítel. Naopak, když jedeš na HD tak jenom posloucháš závistivé průpovídky chlapců jezdících na japonských napodobeninách a časem Tě to znudí tak, že se raději stavíš do role pozéra a k tělu si pustíš jenom toho, koho chceš. Ono je to ve finále tak nějak jedno, ne každý kdo má prdel na motorce musí být nutně můj kamarád a naopak, jeden můj dobrý kamarád jezdí na staré otřískané japonské vráně a nijak nám to ani jednomu nevadí.Nema sice dobrej motor, zato ma spatny brzdy!
53. Značka motorky. 04. 01. 2009 - 02:26
Jsem někde slyšel, že motorku by si měl člověk vybrat z těch, na kterých už seděl, podle pocitu, a asi ne primárně podle značky. Hezky se to říká, ale pak člověka něco zahákuje za pumpu a už nepustí.John Galt is Satoshi Nakamoto and Bitcoin is our Galts Gulch. --Carl B. Menger
52. Re: Re: 03. 01. 2009 - 19:07
cirus (48): Tohle není pravda. Američané obvykle nebývají takoví šovinisté, jako u nás, znám dokonce členy MC, kteří na nich hrdě jezdí. Sportster není primárně chopper, ale univerzální motorka hodně používaná na všelijaké pouliční disciplíny a v neposlední řadě se s nimi jezdí dirt track, něco jako plochá dráha.Nema sice dobrej motor, zato ma spatny brzdy!
51. Re: Re: 03. 01. 2009 - 19:01
Mirek (45): Papíry by se bohužel musely sehnat jinak. Už jsem viděl jednoho HD s doklady Suzuki, che che. Dočasně samozřejmě, než se našel ten správný donor.Nema sice dobrej motor, zato ma spatny brzdy!
50. Nevím proč, 03. 01. 2009 - 15:37
ale strašně se mi to líbí :-)
privbox@seznam.cz tel: 603510691
49. 02. 01. 2009 - 21:19

48. Re: Re: 01. 01. 2009 - 22:19
BigTwin_Jirka (41):kdyz v USA reknes ze Sportster je HD tak urazis kazdeho slusneho motorkare...47. Re: Re: 01. 01. 2009 - 21:12
Steff (46):O jednom HD Fat Boy na prodej bych zrovinka věděl. Motorky mě nezajímají. Tak do toho až tolik nevidím. Ale prý jsou na tom doplňky za 5000 dolarů...46. Re: Re: 01. 01. 2009 - 20:28
BigTwin_Jirka (41):já chci HD už hodně dlouho, přemýšlel jsem kvůli tomu prodat i ameriku ( kterou teď čerstvě už stejně nemám )ale i když jsou pro mě Harleye obrovská srdcovka už od dětství, nemůžu se stejně ztotožnit s myšlenkou že bych vylepil za Fat Boye 3 kila, opravdu mě moc štve že HD jsou uměle předražený a na ceně téměř neklesají. Ceny nových motorek jsou úplně v nebesích. Když srovnám jakou nabízí HD kvalitu, jízdní vlastnosti a spolehlivost a k tomu cenu, je to strašně neúměrný. No a sportster sériovej je teda docela hnusák, alespoň pro mě, i když se dá slušně přestavět, pořád to je jen 12kilo v tom lepším případě a pravověrní Harleyáři se docela často majitelům sportsterů vysmívají že mají kinder chopper :(81
45. Re: Re: 01. 01. 2009 - 19:10
BigTwin_Jirka (43): Jak dáš takovou věc na papíry?privbox@seznam.cz tel: 603510691
44. Re: Re: 01. 01. 2009 - 14:07
BigTwin_Jirka (43):jojo...jak říkám, až našetřím tak to žačnu řešit pořádně, teď se rozkoukávám jaké jsou možnosti a vybírám co mi padne...Sportster by se mi líbil, tedy i 883 na začátek...stejně myslím, že je jedno co koupím teď stejně časem budu chtít pořádnou mašinu s pořádným objemem, takže stejně něco od HD...já opravdu řeším něco, na čem se vyjezdím a co za nějaký čas prodám a koupím už pořádný strojek...43. Re: Re: 01. 01. 2009 - 13:18
Cámo (42):Mě by se docela zamlouval tenhle Hugger, sice není v původním stavu, ale který HD není individuálně zbastlený? Ještě jsou nějaké na Scout24. U nás v republice bych se koupě motorky obával, je tady spousta bouraček narychlo opravených, kradené motorky, omlazené atd. Náhradních dílů se v zádném případě neobávej, ceny jsou podstatně nižší, než u jakéhokoliv japonce a existuje ohromný aftermarketový trh. Servisovat se dá doma, je to jednoduchá motorka s klasickou koncepcí. http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?lang=de&id=94332489&pageNumber=1&scopeId=MB&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=10300&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Motorbike&segment=Motorbike&minPrice=2000&maxPrice=5001&siteId=GERMANY&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=ALSO_EXPORT&customerIdsAsString=&tabNumber=1Nema sice dobrej motor, zato ma spatny brzdy!
42. Re: Re: 31. 12. 2008 - 17:07
BigTwin_Jirka (41):opravdu? já co sem se díval, tak sem nějak neviděl....41. Re: Re: 31. 12. 2008 - 17:05
Cámo (40): Za tyhle peníze seženeš slušného Sportstera od HD i ve 1200.Nema sice dobrej motor, zato ma spatny brzdy!
Podpora rozvoje (reklama)
(c) 2005-2013, USMotors
Při potížích napiste na info@usmotors.cz)