Příspěvky od počátku až do noci 19. dubna 2014
20. Re: ridic 19. 04. 2014 - 04:55
gumovac (12): to máš pravdu, černoši-arabi vedia ako-tak po anglicky. V Štrasburgu nemčina nebude problém, tak ako na juhu slovenska maďarčina, na východe ukrajinčina, juhozápad čiech a moravy asi nemčina. Tak isto aj tu kde som tak to je taliančina. Táto oblasť niekety patrila talianom takže je to normálne, no nemecky vôbec a anglicky ako hovoríš najskôr s arabom, darmo že som chcel vykladať alebo nakladať... Pri debate s francúzom o znalosti jazykov je všeobecne názor a je to fakt že francúz si vystačí s rodným jazykom, more aj hory má tak načo si život komplikovať. V napr. potravinách a nielen tam kde je viacjazičný text na tovare je všetko možné okrem angličtiny a nemčiny19. Re: ridic 19. 04. 2014 - 04:34
custom1 (9): hm, v holandsku som nebol no od kámošov som počul že to funguje ako hovorí petrklm (10)18. Re: ridic 18. 04. 2014 - 17:38
Sejki (17):aby sis odpočinul proto čekáš17. Re: ridic 18. 04. 2014 - 17:14
Sejki (16): jentak pro zajimavost, stale jsem v setuze, uz teda nalozenej, ale zase tu cekam nez vyridej papiry abych mohl odjet. coz v nemecku kam jezdim je nakladka za hodinu vcetne najeti na vahy a vyrizeni papiru... proc tohle nejde u nas?:)Chevrolet Camaro '79, Buick Century Wagon '89, Skype: sejkora426
16. Re: ridic 18. 04. 2014 - 13:14
hurkar (8):jinak jsem teda prisel na to ze se cesi mezi sebou nedomluvej. Vcera sem prijel do usti nad labem do setuzi pro mero kde mi rekli ze sem mel prijet az dneska. Tak jsem cekal do rana kde mi rekli ze mero nemaj vyrobeny at prijedu v utery. No kdyz jsem byl u lovosic na dalnici tak telefon ze me ve 14hod nalozej. Tak tu ted zas cekam jestli to dopadne:-) ale ze z prdele projizdim naftu a musim platit ty zkurveny brany to uz nikoho nezajima.Chevrolet Camaro '79, Buick Century Wagon '89, Skype: sejkora426
15. Re: ridic 18. 04. 2014 - 13:07
hurkar (8): nakonec se domluvis vsude. A nejlepe po peti pivech, to ti pak pripada ze mluvis jako rodili mluvci:-)Chevrolet Camaro '79, Buick Century Wagon '89, Skype: sejkora426
14. Mobilní technik - majetkové škody 18. 04. 2014 - 12:23
Pokud by někdo měl zájem:Tak co Torino, vyjedeme jeste letos?
13. 17. 04. 2014 - 21:28
když je tu řeč o práci taky nějakou scháním v okolí prahy nebo v praze jsem vyučený řezbář s maturitou a maskérským kurzem zabývám se renovacemi nábytku a starých věcí nedělá mi problém naučit se nové věci a jsem nekuřák kdyby jste o něčem věděli tak prosím dejte vědět díky ....:)buick century limited 1983
12. Re: ridic 17. 04. 2014 - 13:21
hurkar (8):je pravda,že frantík ti vysvětluje třeba cestu a mele si pŕi tom a vůbec mu nevadí,že mu nerozumíš.Ale pokud jde už o to,aby tě vyložili,nebo naopak a ty nejsi schopen je pochopit,po chvíli anglicky začnou,ale většinou jen černoši.Ale např.kolem Strassburgu,není německy problém.mamut-dobrĂ˝ sluha,zlĂ˝ pĂĄn...
11. Re: ridic 17. 04. 2014 - 08:37
petrklm (10): Je pravda, že v mém případě šlo o komunikaci s "civilem"...1996 Chevrolet Cavalier
10. Re: ridic 17. 04. 2014 - 08:32
custom1 (9):tak já to v Holandsku poznal přesně obráceně - zkusili zachrochtat a když viděli, že jsem mimo, tak automaticky naběhli na angličtinu, i prodavačka v pečivu... možná běžní civilové to bojkotujou, ale kdo si chce vydělat nějakým prodejem, tak se snaží víc. Já se tam tedy domlouval německy, jinak bych byl v háji :-)Ford - auto pro ty, co se niceho neboji. Sralbotkove voli jinou znacku :-)
9. Re: ridic 17. 04. 2014 - 07:22
hurkar (8): Takovou zkušenost mám s Holandskem - Anglicky ani ťuk. Ale člověk se nakonec "rukama nohama" domluví... ;)1996 Chevrolet Cavalier
8. Re: ridic 17. 04. 2014 - 06:53
Sejki (7): s tou angličtinou máš pravdu. Nemec nebude hovoriť ináč ako nemecky. Mne na jednej vykládke nemec povedal ,,si v nemecku tak hovor po nemecky!" a bol som vybavený :))) nebyť jednej pani vo firme hovoriacej po anglicky tak neviem čo by som robil. Osobne si myslím že nemci obecne po anglicky vedia no nejako sa k tomu nepriznávajú. Presvedčil ma o tom jeden starší pánko a potom aj mladý chalan v metre.7. ridic 15. 04. 2014 - 20:47
Nevim jestli se to hodi zrovna sem, ale lidi od amerik byvaj rozumny, az na par vyjimek :) Hledam za sebe nahradu na kamion, C+E kozel + cisterna, pravidelne tocky do nemecka, adr neni podminkou vozi se biodiesel (meřo), ale do budoucna se bude hodit... podminky jsou jasny, řp C+E, karta do digi tachografu atd...nemecky jazyk vyhodou, ale potreba neni. Anglictina vam je na prd, ja se tam taky s ni nedomluvim, zatim mi az na jednu vyjimku kazdej rekl ze anglicky neumi, bud nemecky nebo rusky:) vikendy doma... ze zacatku do dvojky na zauceni... nastup nejlepe od 1.5. ale zauceni co nejdriv, k tomu datu potrebuju skoncit. Tahac s cisternou se parkuje v Chlumci nad Cidlinou, takze nekdo z okoli nebo komu nevadi dojizdeni...Chevrolet Camaro '79, Buick Century Wagon '89, Skype: sejkora426
6. Re: Zaměstnanec pro Ford Mustang 23. 07. 2009 - 23:10
Trinom (5):myslim, ze rozhodne, se podivej na sraze kolik stangu tam je a to je jen tak 30% co je v CR.Lincoln Mark VIII 1994 4,6L 285hp Cadillac opera
5. Re: Zaměstnanec pro Ford Mustang 23. 07. 2009 - 23:05
kloado (1): Myslíš, že se ti vyplatí být tak úzce zaměřenej?Thunderbirds Are Go
4. Re: Zaměstnanec pro Ford Mustang 23. 07. 2009 - 19:56
punta.22 (3): kontakt hledej primo na jejich webu http://www.kloadomustang.cz3. Re: Zaměstnanec pro Ford Mustang 23. 07. 2009 - 19:52
kloado (1):Cau pisuohledne te prace odkud jsi?2. Re: Zaměstnanec pro Ford Mustang 09. 07. 2009 - 07:27
kloado (1): A nechcete udelat pobocku ve vychodnich cechach?:D Bydlet v praze, tak se tu u nas na servis vykaslu a necham se klidne zamestnat :(Chevrolet Camaro '79, Buick Century Wagon '89, Skype: sejkora426
1. Zaměstnanec pro Ford Mustang 09. 07. 2009 - 00:37
Zdravím všechny příznivce, sháníme zaměstnance do pracovního teamu KloadoMustang s.r.o. Jedná se renovace a servis všech ročníků Ford Mustang. Přijmeme automechanika, autolakýrníka-přípraváře, klempíře. Manuální zručnost, zájem a schopnost učit se novým věcem vítány. Nástup možný ihned.Life is short, ride HARD!
Podpora rozvoje (reklama)
(c) 2005-2013, USMotors
Při potížích napiste na info@usmotors.cz)