Příspěvky od počátku až do odpoledne 24. září 2009
20. Blinkry 24. 09. 2009 - 13:12
Tak, jde o to, ze plno lidi cervene blikani nezna a nema to tu tak byt, a necu aby me negdo ze zadu potkal. Navic to tam uz udelane bylo a docela kulturne, tak proc to nevyuzit. Vypadaji ty blinkry zezadu, tak jak ty uzke ve predu v narazniku. Jen jsem objednal cerne kourove, at to nejni tak napadne. Pak se jen dodela prepinac na cervene, ci oranzove a je i zabity problem s technickou.TATRA nezna bratra!
19. Re: Re: 24. 09. 2009 - 13:10
Bob Ash (17): blikny maji nejakou max. vzdalenost od okraje auta, tusim ze to je jen 35cm. S led diodama se da docela kouzlit, ale chce to nekoho kdo si s tim vyhraje.18. Re: Re: 24. 09. 2009 - 13:03
ska-p (9):člověče, bych se fakt stavil, to mě dost zajímá, tohle auto. Akorát dneska jsem nejel lincem, co třeba zítra, bude Toro ještě u tebe?17. Re: Re: 24. 09. 2009 - 13:03
Caddy (16): blinkry do couvaček a couvačky + mlhovku někam stranou. Ostatně couvačky třeba v nárazníku má spousta aut, takže by to nemuselo působit rušivě. Jen to chce u toho myslet a dát si na tom záležet.Ceterum censeo ruSSiam delendam esse.
16. Re: Re: 24. 09. 2009 - 13:00
Bob Ash (14): jakmile je tam neco navic nebo neco, co narusuje jednolitost celocervenych svetel, je to hnus....jedine reseni je v celocervenem skle moznost oranzoveho blikani, ale pak je azse problem, ze to nebude moct cele cervene koncove svitit....takze taky na prd...15. Re: Re: 24. 09. 2009 - 13:00
Bob Ash (12):to je pro mě docela citlivý téma. Ještě před nedávnem jsem bycl poměrně militantní odpůrce předělávaných oranžád, na Oldovi mě to docela sralo, i když to je origo evropská verze - furt jsem uvažoval o překopání na US světla. Ovšem poté, co mi ho náraz zezadu zrušil (houby mě byly oranžády platný:) a poté, co jsem vyslech spoustu historek o zrušeným zadku kvůli tomu, že do auta někdo napálil, protože třeba nebyl zvyklej na jiný osvětlení, tak jsem dokonce naopak vážně uvažoval o doplnění oranžád na marka.... Prostě mám strach, my jsme na to zvyklí a líbí se nám to, ale normální lidi z toho třeba můžou být zmatení, a průser je hned. Naštěstí na to zatím nemám čas ani chuť, tak to zůstane, jak je, a bdu se modlit, že jsem si tu smůlu snad už vybral.14. Re: Re: 24. 09. 2009 - 12:49
Caddy (13): já si myslím, že pokud se to udělá vkusně (a pokud to nejsou nějaký světla přes celou prdel, ke kterejm se to nehodí), tak to nevadí ničemu. Akorát by to muselo bejt udělaný jako pořádná custom věc, ne někam něco dolepit.Ceterum censeo ruSSiam delendam esse.
13. Re: Re: 24. 09. 2009 - 12:47
Bob Ash (12): mne za cely zivot nic podobneho ani nehrozilo...kvuli tomu si zkurvit auto, to utcite :)12. Re: Re: 24. 09. 2009 - 12:45
ska-p (9): to Troféo je natolik úchylný, že si ty červený a nejlíp sekvenční blinkry zaslouží, ale jinak jsem čím dál víc nakloněn tomu, předělat svýho příštího daily drivera na oranžádu, prostě proto, aby mě nějakej debil nenatankoval...Ceterum censeo ruSSiam delendam esse.
11. Re: Re: 24. 09. 2009 - 11:26
ska-p (9): a na jakym principu teda funguje ta dotekova obrazovka? Resistivni to urcite nebude, kapacitni je az domena posledni doby...nejake to prerusovani infrapaprsku v ramecku?10. Re: Re: 24. 09. 2009 - 10:28
ska-p (9): Jestli někam narvat sekvenční blikače, tak do tohodle nesmyslu ;-)Placaty pikap je nejlepsi ferary!
9. Re: Re: 24. 09. 2009 - 10:14
Karel75 (8):jo,tohle si s Mark sedmou nijak nezadá, barevnej CRT monitor, to se v autě fakt nevidí....snad to bude po složení všechno fungovat jak má. Však jestli budeš mít čas, tak se stav... Čert včera prskal, že jsme mu opravili blinkry do původní podoby, a že policajti a technická (má jí novou na 2 roky) a kdesi cosi. Tak další člověk, který jezdí s červenýma blinkrama denně mu snad usnadní pochopit, že to auto se nějak narodilo a mělo to svoje důvody, tak by to tak mělo zůstat:-)))Miten niin perkele!!!!!
8. Re: 24. 09. 2009 - 10:06
ska-p (2):vidím, že jsi opravdu změnil povolání...jinak až do této chvíle jsem se mylně domníval, že nejúchylnější auto z hlediska elektroniky je Mark sedma, a vidím, že může být ještě hůř. Auto s palubním osciloskopem...7. 24. 09. 2009 - 09:52
Jinak ten monitor, čekal jsem tam nějaký klasický Delco a ono je to Sony:-))) Palubka se musi opravit protože její vnitřní kostra je v jednom místě prasklá takže stačí jen trošku hlasitěji pustit rádio a už to rezonuje... Auto už svítí a bliká jak má a všechny tyhle věci jsou spíš kosmetika, kdyby člověk nechtěl ať to funguje pořádně, tak stačilo udělat jen ty blinkry, vyměnit náplně a jezdit, ale když už, tak už...Miten niin perkele!!!!!
6. Re: Palubka 24. 09. 2009 - 09:15
Cert (5): Dobře VY!!! Já bych se asi při takové práci zbláznil. Vzdávám hold všem elektrikářům a ostatním, autoelektrikou se zabývajícím individuím... :)))CHEVROLET - The Heartbeat Of America
5. Palubka 24. 09. 2009 - 08:11
Palubka uz je venku a v celku bez potizi. Az necekane je to vse kulturne udelano, ze staci povolit par sroubu a jednotlive veci vytahovat:) Ted se musi balubka zpevnit aby nedrncela, umyt a muze se narvat zpet:)TATRA nezna bratra!
4. Toro Trofeo 23. 09. 2009 - 22:35
:-) Skap má novou televizi1989 Buick Century Estate Wagon, 2000 Chevrolet shnilpala, 1996 Chevrolet S-10 4x4, 2004 Chevrolet Impala
3. Re: 23. 09. 2009 - 22:27
Trinom (1):pěkně pánové jen tak dál a vytrvatChrysler LHS 96 ,Chevy G20 V8 5,7 92,JAG XJ6 4,2 82 a vymenim G20 za dodge RAM VAN r.v 91-93
2. 23. 09. 2009 - 22:17
Mě by spíš zajímalo jestli to ještě někdo někdy složí.....Miten niin perkele!!!!!
1. 23. 09. 2009 - 22:06
Jak asi víte, tak u Skapa postává jedno takové podivné černé vozítko, po nakouknutí dovnitř (když je teda složené), tak si člověk řekne, že to musí být odněkud jinud, ne z této planety. A taky ne, tohle auto je asi z pekla, neboť ho vlastní sám Čert!Thunderbirds Are Go
Podpora rozvoje (reklama)
(c) 2005-2013, USMotors
Při potížích napiste na info@usmotors.cz)