Příspěvky od večera 3. prosince 2009 až do podvečera 18. ledna 2010
40. Re: Click and Buy 18. 01. 2010 - 18:35
eiffel (39): Austrálie.Ceterum censeo ruSSiam delendam esse.
39. Re: Click and Buy 18. 01. 2010 - 18:33
BigTwin_Jirka (38): nový zéland a nebo něco podobnýho, shání praváka a do japonska to asi nebude :DThis world is sick...
38. Re: Click and Buy 18. 01. 2010 - 17:44
fast_rider (36): Odjezd? Kanada? Na furt?Nema sice dobrej motor, zato ma spatny brzdy!
37. Re: Click and Buy 18. 01. 2010 - 09:39
fast_rider (36): hele, to nic neni...ja posilal prachy (98.90€) prevodem do nemecka (pac ten vocas nemel paypal)...a proste asi poslal blbe udaje, protoze jeho banka to poslala po tydnu zpatky jako nedorucitelne....ovsem ne cele, ODECETLA Z TOHO 40 EUR...takze premyslim, co s tim, jestli ma smysl s tim nekde bourit...ale to mi prijde jako normalni kradez uz...36. Click and Buy 18. 01. 2010 - 03:02
Tak jsem se zase vytočil, protože jsem si musel z rakouska objednat kravinu kteoru u nás nikdo nemá skladem, a platba je možná jen přes firmu ClickandBuy, která si nejdřív řekla o číslo karty apod., byť adresu už měla, a pak mě odkázala na další "konfirmaci" přes telefonát. Tak jsem zavolal, a prej jenom v úředních hodinách. Co chtěj kurva ještě potvrzovart, když už všechny moje údaje maj? Potvrzovací proces, mimochodem, může v dnešní době na osterajchovým internetovým obchodě trvat až 4 pracovní dny.John Galt is Satoshi Nakamoto and Bitcoin is our Galts Gulch. --Carl B. Menger
35. Re: 04. 12. 2009 - 22:40
jeniik (26): Chyba je skutečně v navazování a to sice nejen, že se dá nahradit obsah správy, ale právě jde odchytit v kompletním paketu i zahajovací informace obou stran (server - klient) o zvoleném způsobu kryptování. Nijak zvlášť jsem tu utilitu nestudoval, ale je s tím hotová téměř ihned. Ve své podstatě nerozkódovává již zakodované, rovnou si to otevírá, protože jako třetí strana dokáže získat stejnou informaci, jako zmíněný klient ze serveru.... Umeni zit spociva v tom, umet se vcas rozhodnout, na co se driv vys*at ...
34. Re: 04. 12. 2009 - 19:44
Sejki (33):a jak to pojistovna pozna kdyz to auto bude pryc ? :)33. Re: 04. 12. 2009 - 19:43
BigTwin_Jirka (31): jenze tady jsme u nas, tady kdyz ti ukradnou auto a nemas ho zamknute tak pojistovna nic nezaplati ani kdyz to mas pojisteny proti kradezi a dostanes navic pokutu ze sis nezabezpecil auto a to si ted prdel nedelam to se opravdu stalo...Chevrolet Camaro '79, Buick Century Wagon '89, Skype: sejkora426
32. Re: 04. 12. 2009 - 18:57
BigTwin_Jirka (31): radši bych to ale nezkoušel s nějakou bankou odtud...Rubas nema kapsy...
31. Re: 04. 12. 2009 - 18:49
Sejki (1): Tohle se stalo americkému kamarádovi žijícímu tady v čechách. Není zrovna kovanej v počítačových sítích a tak si svoji wifi domácí síť nijak nezabezpečil a někdo se na něj napíchnul a "odkoukal" jeho heslo do Applestore a objednával si na jeho jméno filmy a muziku. Zjistil to až po měsíci z výpisu z účtu, nahlásil to své bance v USA, na výpisu zaškrtal to, co si sám nekoupil, a banka mu do týdne všechno vrátila zpátky (asi tisíc USD). Nikde nepadlo ani slovo o kreténovi, kterej si nedovede zabezpečit síť. Když jsem se ho na to ptal tak mi řekl, že byt taky nemusíš zamykat a přesto ten, kdo do něj vleze a krade je stejnej zloděj jako ten, co dveře vypáčí. A má vlastně pravdu.Nema sice dobrej motor, zato ma spatny brzdy!
30. Re: 04. 12. 2009 - 15:49
fast_rider (29): nene, dělám v malé firmě, která neví jak se chovat na trhu a jak fungovat. Bohužel rozumná práce mě dost míjí.Placaty pikap je nejlepsi ferary! A hydraulicky kitroen je nejlepsi rolsrojs.
29. Re: 04. 12. 2009 - 15:47
jeniik (28): Tak to jo, já myslel že jseš do toho ponořenej...John Galt is Satoshi Nakamoto and Bitcoin is our Galts Gulch. --Carl B. Menger
28. Re: 04. 12. 2009 - 15:38
fast_rider (27): to netuším, tímhle se vůbec neživím a nikdy jsem se ani neživil. Je to jen obecná slušnost IT kreténa znát principy, takže:Placaty pikap je nejlepsi ferary! A hydraulicky kitroen je nejlepsi rolsrojs.
27. Re: 04. 12. 2009 - 15:32
jeniik (26): Už jsem nějakou dobu mimo, jak "drahý" by dneska bylo louskutí Blowfish448?John Galt is Satoshi Nakamoto and Bitcoin is our Galts Gulch. --Carl B. Menger
26. Re: 04. 12. 2009 - 14:43
Layton (25): Jaký certifikát louskne? Asymetrická kryptografie používaná při handshaku SSL funguje na principu soukromého a veřejného klíče. Veřejný klíč rozkóduje cokoli, co je zakódováno soukromým klíčem. Takže server ti poskytne veřejný klíč a zprávu zakódovanou soukromým klíčem. Veřejný klíč si můžeš ověřit u certifikační agentury (typicky verisign). A tím vlastně ověříš, že si povídáš s tím správným serverem.Placaty pikap je nejlepsi ferary! A hydraulicky kitroen je nejlepsi rolsrojs.
25. Re: 04. 12. 2009 - 11:28
xjohny (24): Chtěl bych, ale neudělám to. Poslal bych ti zajímavou utilku, která ten certifikát přečte jako lusk. Stačí chytit celej paket s informacema (to šifrování je ta nejmenší zábrana). Nemluvím o tom (a sám jsi to zmínil), že spousta SSL nejsou TY psrávný SSL certifikáty.... Umeni zit spociva v tom, umet se vcas rozhodnout, na co se driv vys*at ...
24. Re: 04. 12. 2009 - 10:29
Layton (15): Prosimtě, nestraš lidi, že SSL je nebezpečný. SSL bezpečný je, problém je, že se mezi komunikaci klient-server může někdo podstrčit a vložit třebas svůj certifikát. Ale samotný zašifrovaný data jen tak někdo nerozlouskne, nebo máš snad doma Cray? :)"i personaly hate flowmasters. EVERYONE and there grandma has them around here..."
23. Re: 04. 12. 2009 - 01:04
fast_rider (16): já to mám jednoduchý, já nemám na účtě nikdy nic, tak nemusím řešit nějakej druhej :)Ceterum censeo ruSSiam delendam esse.
22. Re: 03. 12. 2009 - 22:53
Layton (21): jj, ty jsou občas k nevydržení :-))Rubas nema kapsy...
21. Re: 03. 12. 2009 - 22:49
vladyk (20): ... a ty emise !! :))))... Umeni zit spociva v tom, umet se vcas rozhodnout, na co se driv vys*at ...
Podpora rozvoje (reklama)
(c) 2005-2013, USMotors
Při potížích napiste na info@usmotors.cz)