www.cadillac.cz, Cadillac klub na Facebooku
Příspěvky od odpoledne 1. října 2002 až do rána 11. října 2002
98. Re: ve zkratce 11. 10. 2002 - 08:52
Tak to jsem si oddychl :)97. Re: ve zkratce 11. 10. 2002 - 08:47
me se Tvoje clanky naopak libi moc, protoze jsou psany s urcitym nadhledem a vetsinou se u nich dobre pobavim (hlavne ve chvilich, kdy se objevi spojeni nejake vlastnosti dokumentovane na asijskem vyrobci :-)www.usmotors.cz, www.cadillac.cz
96. Re: ve zkratce 11. 10. 2002 - 08:43
Tobě se nelíbil ? Já to bral jako mírně uvolněný příspěvek. Spí pro zlepení nálady, ne studiu o tuningu, který přímo nesnaím :)95. ve zkratce 11. 10. 2002 - 08:27
abychom nejak zakoncili diskusi o holkach v garazi, tak bych si dovolil volne prejit k sekci "ve zkratce".www.usmotors.cz, www.cadillac.cz
94. tak jo 06. 10. 2002 - 21:39
Hele v garái si asi zatopil ale ta frajerka má docela vyvinutou celulitidu na zadku, take její zadek kdy se ohne vypadá jako zralý ementál. MARKUSwww.cadillac.cz www.odtahovkanonstop.cz
93. Re: TESCO SRAZ 06. 10. 2002 - 20:53
Aby si to nepřečetla tvá mladá...92. Re: TESCO SRAZ 06. 10. 2002 - 20:10
No, treba k tomu Cervenemu Firebirdu dostanu taky takovou krasnou mechanicku :-)) Se tedy necham prekvapit :-))RRR's are saving water, they drink beer and vine :-)
91. Re: TESCO SRAZ 06. 10. 2002 - 19:56
No já bych řekl, e si u v garai zatopil, alespoň to tak na této fotce vypadá
90. Re: TESCO SRAZ 06. 10. 2002 - 19:41
No tak to néééééééééééééééééééééé Honzo já chci také takového mechanika to by se dělalo to by se utahovalo a povolovalo a zasouvalo a telovalo a generálkovalo a lakovalo a .... no prostě no ehm ,tedy já jé no ..........Prostě JÁ to CHCI... No ale je vidět e má v garái zimu je moc oblečená .MARKUSwww.cadillac.cz www.odtahovkanonstop.cz
89. Re: TESCO SRAZ 06. 10. 2002 - 12:26
Jo tak to je dost dobrý..88. Re: TESCO SRAZ 05. 10. 2002 - 23:52
No, ja bych ty prijezdy nejak moc nerozebiral. Zato cesta ze sidla Cadillac Clubu byla zajimavejsi. Oproti normalu jelo podezrele moc aut, tudiz jsem musel zvysit intenzitu hlasek typu "Tak se tu kluci mejte pekne..VRRUUM." A pak byl asi dobry vzduch nebo kluzky silnice, ale jak se tomu pri odjezdu nechtelo, tak nasledne slo hrabani az neuveritelne lehce, tudiz jsem ke svym dvema oblibenym mistum pridal jeste nekolik dalsich. Nakonec prijedu domu a ze to tak pekne jelo, tak se podivam pod kapotu, a co nevidim. Tomu byste snad ani neverili. Tady to je.www.usmotors.cz, www.cadillac.cz
87. TESCO SRAZ 05. 10. 2002 - 19:49
Musím uznat e páteční schůze byla opravdu věcná a účelná(cedule je super :)))).Teď trochu musím pokárat Honzu za ten pozdní příchod na odjezd, kdy v pátek hovořil o tom jak bude přistaven jako první, ale nakonec ho vichni předstihly. Samotný sraz byl celkem povedený jak v celkové účasti, tak účasti naeho klubu.www.cadillac.cz www.odtahovkanonstop.cz
86. Re: Já se snaím Já furt lítám, a oni.... 03. 10. 2002 - 21:55
tak ja prijedu na sedmou, alespon stacim provest auto ocistu.
tak jsem dnes videl dva cadillaky.
prvniho na prave strane vltavy na ceste k barandovskemu mostu. ten vypadal jako starsi a o dvoje dvere delsi sourozenec aceova devilla, sedestribrna barva a znacka 1S? ????.
druhy byl modry sts na arbesove namesti. tomu jsem dal cedulku cadillac clubu a kdyz jsem odjizdel tramvaji pryc, tak prisel majitel a koukal na ni. tak se nechame prekvapit.
www.usmotors.cz, www.cadillac.cz
85. Re: Já se snaím Já furt lítám, a oni.... 03. 10. 2002 - 20:46
No já mám ted třas z něčeho jinýho :( Nicméně musím se pochlubit. Dnes z makra jsem nás předjíděl Coupe DeVille a řekl bych e stejný model jako má Pavel, ale měl jiné SPZ (modré - cizí státní přisluník ijící dlouhodobě v ČR) el bohu jsem jel zrovna v ehm no e e e e mno blll hhh mmm no Mazdě.84. Já se snaím Já furt lítám, a oni.... 03. 10. 2002 - 20:15
Víte moji milí kamarádi co mi řekli holky na téma , e naí pomoci s nákupy a tak??? e na to stačí sami a e nás nepotřebují. Kdy tak uvauji o enských tak v tomto ohledu pro ně ni neznamenáme, ale v podstatě mi to ani moc nevadí.....:-)) Take HANZi klidně můe přijet na sedmou, ale zkus se podívat po amerických párcích prý je nikde nemají tak koukni někam do krámu a kdy je seene tak zavolej Jitce, číslo na ní má Zdeněk. Křesílek by mělo být dost, gril a uhlí mít budeme a o ostatní se postarají holky. Jinak se jedná o ůčasti LINCOLNA TOWN CAR od Vráti. to by bylo fain. MARKUS PS: u mám ten Páteční klubový třas a co vy??www.cadillac.cz www.odtahovkanonstop.cz
83. Re: HALOO 02. 10. 2002 - 20:56
...jsem tu. jen mi napis, kdy mam prijet.www.usmotors.cz, www.cadillac.cz
82. Re: HALOO 02. 10. 2002 - 09:47
Eventuálně mám doma jedno, takové to klasické zahradní křesílko z umělé hmoty, kdyby bylo potřeba.<BR>
Mno, jinak doufám, e dalí dobroudruství budou ji veselá, ne smutná či v tomto případě trapná...
81. Re: HALOO 02. 10. 2002 - 08:56
No to je sice v pořádku, ale s holkama to bude muset někdo objet protoe my budeme připravovat SUPPORT CAR aj. Jetě to večer upřesním ale asi teda bude muset přijet HANZ a pomoct holkám?! to ovem znamená... HONZO... jsi tu.... Jak má rád enskou společnost a zejména nakupování v tescu, je to asi na tobě? JO ACEi ta stránka jak jsem si zabouchl auto tak to je fakt něco, ukázal jsem to u nás na firmě a docela jseme se zasmáli, vsichni jsou do budoucna lačni po dalích dobrodruství tvého cadillaca, jen pro nastínění situace, někteří podobně zruční jedinci jako jsi ty si to telefoní číslo ihned napsali a to nemají CADILACA. MARKUSwww.cadillac.cz www.odtahovkanonstop.cz
80. Re: HALOO 01. 10. 2002 - 15:32
Pick-up umřel....
Mno jasně, hele já končím stejně kolem 18 hod, take u tebe dřív jak v 19:00 nebudu :( Nicméně kdy koupíte americké párky, takové to maso z mláděte kuřete a Top Topic originál, tak nebudu nic namítat :o)
79. Re: HALOO 01. 10. 2002 - 14:14
No se SUPPORT car je tak trochu problém protoe jsne přili o jednoho pickupa, ale pouze dočasně, tak to budeme muset dohodnout s KARLOSEM ale asi nebude nic namítat. Jinak sraz v klubovně bude asi dříve abychom stačily nakoupit jídlo a pití a aby se naloilo maso na grilování. Take dobu srazu v klobu jetě určím nejpozději do čtvrtka samozřejmě ,e počítáme i s tvojí pomöcí HANZi. MARKUSwww.cadillac.cz www.odtahovkanonstop.cz
Podpora rozvoje (reklama)
(c) 2005-2013, USMotors
Při potížích napiste na info@usmotors.cz)