Příspěvky od dopoledne 7. června 2010 až do odpoledne 7. června 2010
40. Re: 07. 06. 2010 - 17:30
Gilgit (39):o tom jsme s Eiffelem taky myslím debatovali, kolik jich tam asi je, my byli dva, tedy dva a půl, protože Eiffel je za jeden a půl a ještě Nelča, ale ta by byla spíše za ošetřovatelku, asi by to fakt nedopadlo dobře, když někteří vyfakovali Petrovu ženu, tak to už neměli žádné zábrany39. Re: 07. 06. 2010 - 17:24
pbkarvina (38):pavle v klidu v týhle chvíli nezbejvá nic než zachovat chladnou hlavu a domluvit se většinou na postupu....nedělej chyby jak ja tam vyběhnout :-D domluva ja jdu ze zadu ty zepředu dva sestřelíš a zbytek popřemyšlí esy proto tobě jít ...Family life ...no money no us cars! Fcking HTP!
38. 07. 06. 2010 - 17:22
jinak já byl s Eiffelem na chatce, měl jsem špunty v uších, ale ty rány okenicí mě probudili a chvíli jsem netušil co se děje, myslel jsem, že to jsou petardy či co, myslím, že jsem s Eiffelem chvíli polemizoval jestli vylést a slušně jim domluvit nebo je okřiknout, ale potom z toho sešlo, čemuž se opravdu teď divím, kurňa, já neměl pít37. Re: 07. 06. 2010 - 17:18
Bob Ash (30):hele a my jsme si udělali mezi sebou pořádek :-)36. Re: 07. 06. 2010 - 16:54
fandak (35):nejmenovanýmu nedochází že to že někomu střelí do kolena pak udělá pěknou pověst všem srazům amerik ! :-) at si to nejmenovaný dělá u sebe na dvorku...ale abych jen nekřivdil byvaj tam dobrý silvestry :-DFamily life ...no money no us cars! Fcking HTP!
35. Re: 07. 06. 2010 - 16:53
Gilgit (33):Už tady byl návrh od jednoho nejmenovaného vytáhnout kolty.To bude prdel.34. 07. 06. 2010 - 16:51
Nemám nic proti motorkám/motorkářům ale můj osobní názor je : kdybych věděl že je někde sraz motocyklů jakékoli značky - řekněme např. HD,možná bych si tam rád zajel amerikou (nebo jiným autem) ale nenapadlo by mne vůbec - ani s us károu,vjet přímo k nim,do areálu... - jednou je to sraz motocyklů,tak tam auta nepatří,i když jsou taky z USA... (samozřejmě,pokud byla(a nevím zda tomu tak bylo na LCW)na plakátech,webu,kdekoli jinde avizovaná účast HD a pod.,je to jiná...) a mělo by to být i opačně... - řekl bych že na srazy us aut očekávatelně přijede více párů,rodin s dětmi,starší lidé...,zatímco na motorkách určitě přijedou zejména muži,25-50let,sami,vesměs v kondici a tudíž je větší pravděpodobnost že ve spojení s démonem alkoholem bude jejich chování neslučitelné s pohodovou a klidnou atmosférou kvůli které tam přijeli "automobilisté"...Pozde honit bycha kdyz mame plny bricha!
33. Re: 07. 06. 2010 - 16:47
eiffel (8):hele zase eifele nedělej ukvapený názory srazy přes noc jsou fajn...tím co ted napíšu v žádném případě nehodlám napomínat petrovu organizaci to v žádném případě dle fotek to byl unikát mezi srazy kde jsem zase chyběl..fuck...ale měli se ihned volat policajti...prtže přesně vím jak by to dopadlo kdybych tam byl stala by se bitka ja bych dopadl velmi zle protože jich bylo určitě víc a moje nervy někdy prostě něco nezvládnou a mlátím kolem sebe židlema to ovšem není k prospěchu mé osoby bohůžel...pak by to byl horší porblém volat sanitku a cipoviny a řešit zlamaný nosy kosti a co ja vím...Takže příště volat policii nebo blbce s ,,japonskejma mašinama" ani nepouštět do areálu ! :-)Family life ...no money no us cars! Fcking HTP!
32. Re: 07. 06. 2010 - 16:41
eiffel (8):opět se ujasnilo to že motorkáři někdy nemaj moc mozkových buněk por pořáden ne všichni jsou stejní ! :-) asi jsem měl jet už by jsme byli tři ...Family life ...no money no us cars! Fcking HTP!
31. 07. 06. 2010 - 16:18
to "štěstí", abych potkal rozkurážený motorkáře jsem tedy neměl, ale celkem se nabízí omezit účast jen na americký motorky - jak jsem někde v té chumelenici příspěvků četl, údajní rušitelé přijeli převážně na japonských mašinách...Ford - auto pro ty, co se niceho neboji. Sralbotkove voli jinou znacku :-)
30. Re: 07. 06. 2010 - 16:07
Petr Bell (28): A co takhle se domluvit s nějakým motorkářským klubem, ať si "jednostopou" část akce zorganizuje? Myslím, že sami mezi sebou si motorkáři dokážou udělat pořádek líp, než to zvládne někdo "vnější"...Ceterum censeo ruSSiam delendam esse.
29. Re: 07. 06. 2010 - 16:00
Petr Bell (28): totální zákaz je dle mýho nesmysl, ale s rostoucím počtem účastníků to bude chtít časem asi pracovníky, který maj větší tělesnou konstituci, budou na vysílačkách a pár jich bude i v noci. Samo že se to prodraží, ale lepší zaplatit nějakou stovku navíc, než abychom se báli vylézt z chatky. Jen jsem se třepal, aby někdo nechtěl realizovat svou "osobnost" na mém autě...This world is sick...
28. Re: 07. 06. 2010 - 15:49
Petr and Vandura :) (1):Ahoj. Jsem rád, že jsi tuhle diskusi založil. Je to opravdu téma, který mě od soboty trochu trápí a budeme ho muset řešit - a nebylo by dobrý to široce rozebírat na diskusi LCW, kde by to rušilo.AMERICAN WAY OF LIFE!
27. 07. 06. 2010 - 15:01
no co ja vim tak z patka na sobotu se celkem vesele motorkari bavili u redbull baru ale pak jeden z nich tam zacal vykrikovat neco o nejaky SPARTE tak mu bylo jasne a slusne receno ze tady nikoho nejaka SPARTA nezajima ze tady lidi zajimaji ameriky,motorky a hudba co k tomu patri a asi se mu to nelibilo protoze se chtel zacit prat a kdyz mu v tom lidi chtely zabranit a uklidnovaly ho tak tam alespon rozsekal hlinikove kresilko a stolecek..... a rano delal jako ze se nic nestalo a radeji se vyparil z celeho kempu nez aby se k tomu co udelal postavil celem blbecek jeden...... no a ze soboty na nedeli bych rekl ze uz vcelku v pohode az zase na jednoho nachcanyho bikera co to na rovince polozil a sedrel si ksicht a mozna jeste neco...... dobre mu tak :-) no takze ja bych se k majitelum harleyu priklanel protoze k amerikam patri ale at se doprdele i kdyz jsou nachcany chovaji jako lidi a ne jako kreteni.....26. Re: 07. 06. 2010 - 12:35
Petr and Vandura :) (25): Mě se celkem zamlouvá Steffův nápad - volat švestky ! Když někdo dělá na jakékoliv akci bordel a je drzej na pořadatele, tak už nic jiného nezbývá ... to mě ani nenapadlo, ale je to vlastně velmi prosté a jasné.momentalne nic americkyho
25. 07. 06. 2010 - 11:31
Ale je pravda že by se neměly všichni motorkáři házet na jednu hromadu. Přijede parta co je v pohodě a pak se tam přihrne jiná a ta už dělá bordel. Ale zase by to kvůli tomu neměli odnášet i ty co jsou v klidu.GMC Vandura2500 1987 - 5,7 L
24. Re: 07. 06. 2010 - 11:30
robertone (16): No zbytek asi ozbrojen zbraní neni, protože jsme normální lidé žijící v České republice a ne na předměstí L.A.
23. Re: 07. 06. 2010 - 11:26
robertone (16): Já mam ve Vandurovi poschovávaný taky dvě pistole, ale jen plynové. U mě to teda znamená vystřelit a utéct...:DGMC Vandura2500 1987 - 5,7 L
22. Re: 07. 06. 2010 - 10:50
Steff (21): Ty motorkáře co dělali bordel jsem vůbec nezaregistroval, asi to bylo tím, že jsme byli v podstatě dost stranou od ostatních, ale co jsem tam tak viděl motorky, tak většina z nich rejže byly.Ceterum censeo ruSSiam delendam esse.
21. 07. 06. 2010 - 10:43
já chtěl taky přijet na mašině, ale nakonec mi do toho něco vlítlo. Harleye k amerikám patří, ale skutečně idioti se najdou všude, i mezi hráči stolního tenisu. Tohle by si měli pohlídat pořadatelé a pokud tam dělali motorkáři bordel, já osobně bych volal švestky, od toho jsou, případně po té opsat si spz motorek a na jiný srazy je nevpustit. Sám taky nemám rád když někdo dělá bordel přes noc kdy chcou jiní spát. BTW: co měli za mašiny? Nechce se mě totiž věřit že by to dělali Harleyáři. Spíš to tipuju na rejžaře, kteří se na víkend navlíknou do kůže a snaží se kolem sebe ukazovat jak jsou ostří a přitom v týdnu jezdí felicií do fabriky na želatinový medvídky...81
Podpora rozvoje (reklama)
(c) 2005-2013, USMotors
Při potížích napiste na info@usmotors.cz)