Příspěvky od odpoledne 7. června 2010 až do večera 7. června 2010
60. Re: 07. 06. 2010 - 22:45
Jura Urboš (57): tohle mě přijde jako blbost, kdyby ses přijel podívat na euro bike fest a oddělené scény, změnil bys názor. Vše se dá dobře zorganizovat a není důvod proč by pak hrozilo jakýkoliv poškození auta...81
59. Re: 07. 06. 2010 - 22:44
eiffel (58): tak ten odkaz jsem tam dal jen pro zajímavost. Andělé by se na to mohli leda tak vykašlat a to co se stalo v devětašedesátým v Altamonte byl docela extrém předurčenej hlavně tím, že to bylo v šedesátých letech.81
58. Re: 07. 06. 2010 - 22:35
Gilgit (56): že by se historie opakovala?This world is sick...
57. Re: 07. 06. 2010 - 22:28
rivka (55): Tak k tomuhle nazoru se jednoznacne pripojuju. Predstava, ze se nejakej idiot na masine mota mezi nasima karama zpusobem jakej vidam na silnicich, se mi vubec nelibi. V kazde komunite jsou super lidi i idioti, ale riskovat, ze nam tam nekdo da do drzky nebo treba z nasranosti poskodi auta, to budu radsi pausalizovat a skatulkovat a nepoustel bych je tam vubec.1980 Chevy Silverado*
56. Re: 07. 06. 2010 - 21:59
Steff (54)::-) přesně tak by to mělo být mělo by se rozkřiknout že na srazy amerik jezdí aji tihle s námi spříznění valibuci ! :-) a myslím že si nikdo ani nedovolí dělat nepořádek :-)Family life ...no money no us cars! Fcking HTP!
55. Re: 07. 06. 2010 - 21:58
Vráťa (52):myslím že pro střízlivého(aspoň před odjezdem)člověka by mělo být lehce pochopitelné že když přijede motorkou na sraz aut,nebude vpuštěn... - taky bych nepřijel amerikou na sraz mercedesů a nedožadoval bych se vjezdu a parkování mezi naleštěnými veterány a podobně... - nemluvě o tom vjet osobákem přímo na plac kde jsou jen motorky... - vezmu případně auto/motorku/novou - starou a pojedu kdykoli na jakýkoli sraz,ale pokud pojedu na sraz něčeho(kategorie/typu/země původu...)a přijedu tam něčím jiným,zaparkuju jako každý normální a rozumný návštěvník na parkovišti pro veřejnost a mezi exponáty se budu jen procházet... - auta jsou auta,motorky jsou motorky,"všelikeré to míchání jest toliko pro hovado dobré"... :))Pozde honit bycha kdyz mame plny bricha!
54. Re: 07. 06. 2010 - 21:55
Bob Ash (53):jojo, na hrubý pytel hrubá záplata, není motorkář jako motorkář ;)81
53. Re: 07. 06. 2010 - 21:50
Vráťa (52): Já si pořád myslím, že dát motorkářskou část akce na starost nějakýmu MC je lepší řešení než najatá agentura - jednak je to levnější a jednak mi přijde, že na motorkáře bude spíš fungovat, když jim něco řekne parta jinejch motorkářů, než když jim totéž řeknou nějaký, ať už jakkoliv profesionální, panáci s nápisama "security".Ceterum censeo ruSSiam delendam esse.
52. Re: 07. 06. 2010 - 21:38
pbkarvina (40): Řekla bych, že o zábranách nemohla být řeč, i kdyby tam stál sám Peťka. Zkrátka tam stála pro ně nějaká kikina se zubním kartáčkem v ruce a snažila se jim slušně vysvětlit, že řvaní a tůrování motorky přímo u chatky, kde se lidi snaží spát a nabrat trochu sil na další den je opravdu zbytečné. No a jim to přišlo zrovna naopak úplně super, protože jinak je zřejmě nikdo neposlouchá, mají pocit, že pro nikoho nejsou nijak důležití a léčí si tím tedy své mindráky, protože jinak to neumí. Nebrala jsem si to nijak osobně, ačkoliv se to uvnitř pralo, protože byl Petr važně utahanej, čekala ho perná sobota a spal by jak kotě. Je to ovšem poměrné prd proti tomu, že titéž, či jiní - to nevím, přímo ohrožovali holky u stánku a napadli i majitele. Tady už nešlo o slova a jejich způsob, jak si pohonit ego. Holky měly vážně strach, kořeni se tam motali a pošťuchovali se s nimi u rozpálených plotýnek a friťáku. Majitel byl nateklý a krušnou chvilku 1 proti 3 si taky nezasloužil.Definice silenstvi: "Delat stejne veci stale STEJNYM zpusobem a ocekavat pri tom JINE vysledky."
51. Re: 07. 06. 2010 - 21:28
POČÍTÁME, ŽE PŘÍŠTÍ ROK BUDE VJEZD DO AREÁLU STŘEŽIT PROFESIONÁLNÍ AGENTURA, KTERÁ BUDE VEČER CHODIT PO AREÁLU A VŠECHNY MAGORY BUDOU VYHAZOVAT ZA PRDÍTKO PŘES ZAVŘENOU BRÁNU. DOBRÁ MYŠLENKA JE POUŠTĚT DO AREÁLU MOTORKY POUZE AMERICKÉ PROVENIENCE, PONĚVADŽ V SOBOTU SE TAM TŘEBA PŘEDVÁDĚL NĚJAKÝ VÝROSTEK NA JAPONSKÉM KRÁMU. NAŠTĚSTÍ ŠTĚSTÍ NESTÁLO PŘI NĚM A MAŠINU SI NABOURAL.50. Re: 07. 06. 2010 - 21:22
Steff (48):nezbyvá nic než souhlasit....mělo by to být veřejným nepsaným zákonem že do areálu budou vpušteni jen americký motorky...:-) nebo prostě motorky tupu chopper...znám spoustu motorkářu co maj různý hondy choppery a jsou to dobrý chlapi :-)Family life ...no money no us cars! Fcking HTP!
49. Re: 07. 06. 2010 - 21:16
Steff (48):souhlas48. 07. 06. 2010 - 21:11
já jak jsem již psal jsem tam nebyl, ale skvělá myšlenka je pouštět pouze US bikes, takže Harleye, Victory, Buelly a případně Triumphy. Pokud nemůžou na US sraz Toyoty, nemají tam ani co dělat japonský motorky. Dobrou připomínku měl Bobash, skutečně pokud by měla fungovat pravidelně scéna US motorek vedle aut, tak jak to bylo na Euro bike festu v Pasohlávkách, značka ideál je aby se organizátoři srazu domluvili na support s některým lokálním MC klubem ( v Brně je např. Enola Gay MC Highlands ), kteří se na US srazech i podílejí a troufám si říct, že je po problémech, protože tyhle kluby si dokážou pořádek sjednat velice rychle... A co se týká ježdění amerikou na motosrazy, já jel Deltou na Kanálovu stoku a spousta motorkářů tam Oldsmobila rádo vidělo a plácali mě po rameni :)81
47. 07. 06. 2010 - 18:46
...cim vetsi sraz, tim vetsi sance, ze se objevi i blb...46. 07. 06. 2010 - 18:30
Petr Bell: (28) Tak pak dejte určitě vědět, jak to dopadlo a jaké budou další kroky. Jsem rád, že se nikomu nic nestalo, teda krom Vašeho známého. Sraz to byl perfektní! Doufám, že tohle byla jediná stinná stránka našich srazů US Cars, která se snad nebude už opakovat. Každopádně bychom měly být na řešení těchto případů připraveni.GMC Vandura2500 1987 - 5,7 L
45. Re: 07. 06. 2010 - 18:01
pbkarvina (44):moje řeč i když vím žhe bych se zachoval přesně opačně než zde píšu :-)Family life ...no money no us cars! Fcking HTP!
44. Re: 07. 06. 2010 - 17:58
Gilgit (43):to taky, ale v každém případě je asi fakt dobře, že jsme to s Eiffelem nechali plavat a možná jsme se vyhli nějaké újmě na zdraví, přece jenom, zdraví máme jenom jedno43. Re: 07. 06. 2010 - 17:45
pbkarvina (42):to nebude tím...:-) jen nejsi zvyklej pít proto sis nebyl jistej co to stebou ve rvačce udělá :-)Family life ...no money no us cars! Fcking HTP!
42. Re: 07. 06. 2010 - 17:37
Gilgit (41):no právě já vypito měl a nic, spíš bych vylezl za střízliva, je to nějak opačně, asi stárnu41. Re: 07. 06. 2010 - 17:33
pbkarvina (40):no přesně o tom mluvím udělali jste dobře že jste zůstali vevnitř a já udělal dobře že jsem nejel :-D....znám se taky bych měl asi vypito ...Family life ...no money no us cars! Fcking HTP!
Podpora rozvoje (reklama)
(c) 2005-2013, USMotors
Při potížích napiste na info@usmotors.cz)