Příspěvky od počátku až do poledne 14. června 2011
20. Re: Posta 14. 06. 2011 - 12:29
Caddy (18): Presne tak - vzhledem k tomu,ze mi tam spousta veci prochazi a nemusela by. Tak nechci nejak stourat a pak tam mit nekde jmeno na nastence s poznamkou : "Tohoto vzdy dukladne zkontrolovat - prudic"19. Re: Posta 14. 06. 2011 - 11:57
SikiKH (17): tak je pravda, ze jsem totu metodu jeste letos nepouzil, ale driv kdyz to chteli zaplatit tak to tak slo. I kdyz vetsinou po me chteli 300, protoze si vnukli, ze si posilam drogy a nejak to testovali (to trvrdili oni teda).pony cars are for ponies?
18. Re: Posta 14. 06. 2011 - 11:43
evlo (16): kdyz ja se bojim jim tam cokoliv pripsat, aby se priste na me baliky nezamerilia nebyli jeste dukladnejsi :)17. Re: Posta 14. 06. 2011 - 11:12
evlo (16): Fakt ? No co ja vim, tak je to od 1.1. nejaky posr...y narizeni. Me ta vec (ktera se neclila - ale vyzadali si podklady , dali tomu nejaky cislo a tak - proste vedli se mnou nejaky rizeni - jehoz vysledkem bylo, ze jako NIC) prisla na dobrku snad tech 89,- a na nasi poste mi ani nebyli schopny rict, za co to je. Jen, ze mi to nedaj, kdyz to nezaplatim.16. Re: Posta 14. 06. 2011 - 10:58
SikiKH (15): Dekuji za informaci, to jsem vcelku potreboval vedet :)pony cars are for ponies?
15. Posta 14. 06. 2011 - 09:36
Tak taky prinesu neco do spolecne diskuze :) Veci na auto zatim moc neobjednavam , ale vcelku cile mi chodej zasilky z Ciny a USA. Po 1.4. to bylo STRASNE, cekalo se na vse radove mnoho tydnu. Nyni je situace podstatne lepsi, ale evidentne porad nestihaji. Proto je spis nez obsah zasilek zajima velikost. Objednavam napriklad celkem dost baterie do notebooku. No vetsinou by se to do 22EUR neveslo , zvlast treba znackove z USA (co se tady nedaji proste koupit) ,ale zatim VZDY kdyz jsem poprosil prodejce o napsani ceny na balik 10 nebo 20$ a zadnou fakturu vevnitr, tak to proslo bez zaskobrtnuti. Ani vyzva, nic . Proste to prislo domus razitkem beze cla.14. Re: 1- 14. 06. 2011 - 01:10
Layton (13): Jo, to je další taková hovadina. Nebo ta jejich plná moc. Proč já bych proboha měl něco podepisovat a posílat a ještě za to platit ? A proč já bych měl čekat 6 týdnů na zásilku u které je doba dodání 10 dní a to kvůli tomu, že pošta a vláda je plná ichtylů. Chcete mít peníze ? Jděte do politiky, okrádejte nás ale nezapomeňte při tom vymýšlet zákony kterými nám naserete na hlavu ... jak se tady a v představenstvu velevážené smrduté EU děje... Proč mají proboha potřebu škodit. Okrádat se dá i jemnějí. Ale já věřím tomu že se jim to vrátí a shnijou v pekle...13. Re: 1- 14. 06. 2011 - 01:04
D2MAC (12): A fakt asi nejlepší ,,joke" na tom je, že si pošta účtuje jakejsi nesmyslnej poplatek za to, že tě i několik měsíců vysírá s ,,celním řízením". No, škoda mluvit. Jinak, jak říkáš, rozhodující je, neuvádět poštovné na fakturu odesilatelem.... Umeni zit spociva v tom, umet se vcas rozhodnout, na co se driv vys*at ...
12. Re: 1- 14. 06. 2011 - 00:58
Layton (11): no proto je dobré využívat té hranice. Mnoho věsí může mít hodnotu do 22 eur, kritická je pošta takže třeba koukat na to aby nebyla uvedena ve faktuře. Ale furt mám problém s tím jak si stát doprdele dovolí danit poštu. Tak kde to jsme ? Mám poslední dobou asi takové chutě jako caddy, vypálit je tam ty zmetky a pak ještě vybrat daň za spotřebované hořlaviny.11. Re: 1- 14. 06. 2011 - 00:49
D2MAC (8): To je taky celej trik. Pokud je zásilka taková, že se neplatí ani clo, ani DPH, pak dojde celkem bez prodlení. Což ale teď, s hranicí 22EUR max (DPH free) už není moc proveditelný, takže se bude platit prakticky každá zásilka (kde nejdou fakt dolarový položky) a v tu chvíli se na tom česká celnice vskutku vyřádí :(... Umeni zit spociva v tom, umet se vcas rozhodnout, na co se driv vys*at ...
10. Re: RA discount code .... 14. 06. 2011 - 00:00
mikky (9): Zajimava pripominka, taky jsem prezidentem Yorkshirstanu ale necpu to sem protoze mi to prijde jako nepodstatne :-)9. Re: RA discount code .... 13. 06. 2011 - 22:41
D2MAC (6):Ty jsi vážně jinej....8. Re: 1- 13. 06. 2011 - 21:54
Layton (7): Nevím zdali jsem měl štěstí. Věc kterou mi předtím poslal prodejce, byla na celnici 5 týdnů a pak jsem platil clo. Znovu jsem poslal to samé o pár týdnů později za nižší hodnotu bez poštovného uvedeného ve faktuře, na celnici pobyla 2 dny a přišla bez jakéhokoliv dodatečného placení. Tak nevím zdali to bylo štěstí nebo to tak občas funguje...7. Re: 1- 13. 06. 2011 - 21:40
powerball (3): Tak do zásilek z RA naštěstí pošta nesahá, ale je to tak nějak za větší peníz :( Já teď úspěšně vyclil zásilku, kterou jsem poslal jiným kurýrem, než je FedEx a bylo to tedy na 14 dní, ale to se ještě dá. Ale někteří z nás už tu čekají na vyclení setsakrametsky dlouho.... Umeni zit spociva v tom, umet se vcas rozhodnout, na co se driv vys*at ...
6. Re: RA discount code .... 13. 06. 2011 - 19:33
mikky (5): Díky moc :-)5. RA discount code .... 13. 06. 2011 - 19:24
4. Re: 1- 13. 06. 2011 - 19:18
powerball (3): to věřím, právě jsem uvažoval si to poslat přes jistou službu s hodnotou $20 jako šrot. Už se mi to povedlo před dvěma týdny. Pravda nesmělo by toho být moc...3. Re: 1- 13. 06. 2011 - 19:16
D2MAC (2):ja bych treba i neco vzal ale po tom jako to dojebali s tim dph a dlouhym cekanim nez to posta vyridi tak se mi nak ani uz nic nechce objednavat z usa2. 1- 13. 06. 2011 - 19:08
Lidi, budu objednávat z rockauta, nechce se někdo přidat v zájmu úspory na poštovném ? Nebo se chystá objednávat někdo jiný že bych se přidal já ? Bude to alternátor a servo řízení...1. Objednávky 13. 06. 2011 - 19:07
Myslím že z názvu threadu je zřejmé o čem toto téma je. Pokud nebude akceptováno a využíváno tak holt zkončí v propadlišti dějin a domlouvat se bude zase v sekci s náhradními díly :-)Podpora rozvoje (reklama)
(c) 2005-2013, USMotors
Při potížích napiste na info@usmotors.cz)